xlaque Odesláno 31. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2009 Tie rimske čislice su absolutne hnusne, to je naozaj pre nejakeho gangstra bez vkusu A prečo su v Sherone česke popisky ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mik@ Odesláno 31. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2009 to ti neviem povedat... ja som len nahodny okoloiduci... Ale je to zaujimave, lebo cr oni ani nie su. To potom skor len B spravil pre CR a pre nas nie... No keby som si musel uz vybrat, tak s tymi ciernymi by som v zasade az na drobnosti problem nemal, ale ta cena... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 31. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2009 LOL, to se asi taky budu muset zajit podivat, ta fotka z vylohy vypada, jako kdyby ty hodinky byly svuj vlastni fake Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 31. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2009 Chýba mu elegancia pôvodného Chronomatu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
volfda Odesláno 3. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2009 Dnes jsem na ně koukal u Dušáka v Arkádách, mají tam výsostné místečko za výlohou, ale nijak mě neuchvátily. Jsem spíše na navitimer, oceňuji vlastní kalibr, zaslouží si ho, ale na druhou stranu bych za tu cenu asi pořídil něco jiného, než Breitle, ačkoli je mám moc rád! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 5. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2009 dnes na ně vyšel inzerát na půl strany v MF Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 5. června 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2009 dnes na ně vyšel inzerát na půl strany v MF Už to ani číst nebudu, Tvůj smajlík hovoří za vše. Díky za info. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 5. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2009 Tak jsem je taky počátkem týdne viděl. Jen přes výlohu. Někdo tady napsal, že na něj působily jako fejk sebe sama. Na mě působily podobně. Ani jsem neměl chuť si je vzít do ruky. Ale jednu výhodu to má - vedle nich se mi začly líbit ostatní Breitlingy, které se mi dříve nelíbily Vedle těch nových vypadají jako pořádné hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 5. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2009 (upraveno) přidám barevné varianty ciferníku, nejlépe mě vychází černo-modrá, ale i tak ... Upraveno 5. června 2009 uživatelem gas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira1.1 Odesláno 5. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2009 přidám barevné varianty ciferníku, nejlépe mě vychází černo-modrá, ale i tak ... Z těch prvních dvou řad by se ještě dala vybrat nějaká dobrá kombinace, ale ten zbytek s těma římskejma číslicema je fakt hrůza... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 9. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2009 Dneska jsem viděl v Details variantu B01, která je na "plánku" od gase označená jako B956 a asi tady budu za pošuka, ale ani ty římský číslice nejsou v této černo-černo-stříbrný kombinaci vůbec špatný. Zato jsem si dole u Dušáka ověřil, že nový Superoceány se šipkou na hodinovce jsou dost mizerný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 10. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2009 Dneska jsem mel na ruce F546 a musim rict, ze krome fontu na datumovce (mohli pouzit bezpatkove pismo) se mi libily. Ten cifernik je perfektne propracovany. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xlaque Odesláno 10. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2009 Už mi to tu pripomina istu Ionescovu divadelnu hru Do septembra (záři) ich niekto bude mať Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 10. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2009 Už mi to tu pripomina istu Ionescovu divadelnu hru Do septembra (záři) ich niekto bude mať sorry za jestli jsi necetl, tak doporucuju La Cantatrice chauve . jako neni to pro kazdyho, ale ja v 18 tohle zral. stejne jako treba Borise Viana - J'irai cracher sur vos tombes, Elles se rendent pas compte, Les morts ont tous la même peau Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ppprochy23 Odesláno 10. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2009 Pánové, tak tohle bych fakt nedal. Ty hodinky mi připadají jako čínská kopie sebe sama. Za těch cca 167 tis. si dovedu představit zcela jistě úplně jiné hodinky, i když strojek je určitě super. Já tento design nějak nechápu. Mně to připadne jako směs Rolexu s Tudorem, ale oni to prostě umí udělat tak nějak lépe než B. Byl jsem zvědavý a čekal jsem spíše něco ve stylu Super Ocean Heritage, ale tento model je pro mě velké zklamání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 10. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2009 Jdi ze zkusit na ruce, mozna nebudes tak prisnej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadekB Odesláno 10. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2009 připojuju se, přes výlohu vypadají jako naleštěná čínská slátanina......., fuj tajxl.... . Tady Béčko šláplo očividně vedle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 10. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2009 přes výlohu vypadají V tom bude ten hacek, zprvu jsem mel stejny pocit, ale pak jsem se na sel podivat jeste 3x a neco na nich proste je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 10. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2009 Jdi ze zkusit na ruce, mozna nebudes tak prisnej. Ja jsem na ne koukal u Hanaka v Brne i v Praze v Carollinu a prisnej jsem byl. Pravda, na ruku jsem si je nedal, ale o to jsem ani nestal. Ale abych jen neplacal, tak jsem si je opravdu prohlizel (detailne na fotkach) a dokazu rict, co presne mi na nich vadi a svuj nazor oprit o argumenty. Nicmene nepochybuju, ze zakaznika si tyto hodinky (vcetne luksusnich bikoloru) najdou. Prijde mi osobne skoda, ze ten novy strojek takto "pohrbili". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 10. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2009 a dokazu rict, co presne mi na nich vadi a svuj nazor oprit o argumenty Taky mam par vyhrad a nerikam, ze jsou to me dream watch, ale rozhodne si nemyslim, ze jsou tyto hodinky pohrbeny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se