Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

No já už mám hotovo (Mgr MV), ale máti tam začala Bc MO. V čem jedeš Ty?

Budu dělat Mgr. na IRESu

Odesláno

nechce si mi zakladat nove tema,tak to hodim sem (nejvic se to sem hodi). Vcera pritelkyne koukala na Top star, ja sedel vedle ni a cetl jsi na notasu Chronomag, kdyz v tom, ejhle, v telce rec o hodinkach. Zbystril jsem a tam bezela reportaz o Pavlu Mangovi, ze nyni prodava a snad spoluvlastni hodinarstvi a dovazi hodinky ze Svajcu. V zaberech byly videt hodinky Luminox, Victorinox atd...tak me jen napadlo, jestli taky neni clenem na Chronomag foru :-D Takze, Vas-khuuu...:-D

Odesláno

Včera cca 15:30 Olomouc, šalina a pak bus tuším 709. PS2, krásně jasné zelené indexy a ručky, pouzdro muselo být nové resp. po renovaci, páč "sa blyščalo jak psí kule". Někdo odsud?

Odesláno

Dnes metro B v 11.20 Pán v zelené bundě,džínách a hnědých mokasínech vystupoval na Rajské zahradě. Na rukou mě zaujaly Brajtle. Pravděpodobně modrobílý Super Avenger

Posted Image

Odesláno

nechce si mi zakladat nove tema,tak to hodim sem (nejvic se to sem hodi). Vcera pritelkyne koukala na Top star, ja sedel vedle ni a cetl jsi na notasu Chronomag, kdyz v tom, ejhle, v telce rec o hodinkach. Zbystril jsem a tam bezela reportaz o Pavlu Mangovi, ze nyni prodava a snad spoluvlastni hodinarstvi a dovazi hodinky ze Svajcu. V zaberech byly videt hodinky Luminox, Victorinox atd...tak me jen napadlo, jestli taky neni clenem na Chronomag foru :-D Takze, Vas-khuuu...:-D

Tady je rozhovor s ním, ty poslední věty něco naznačují, ale že by chronomagor měl horní hranici 10 tis. to mi nesedí.

Odesláno

Tady je rozhovor s ním, ty poslední věty něco naznačují, ale že by chronomagor měl horní hranici 10 tis. to mi nesedí.

¨

Rozhovor jsem si přečetl a docela mě to překvapuje...narvanej krám hodinkama a mít 10tis strop? Teď je otázka jestli má v hodnotě 10 tis troje hodinky nebo troje hodinky, co stály dohromady 10k? Ale myslím, že na druhou stanu je tu hodně začínajících chronomagorů, kteří nemaj doma nejdražší kousky a přesto jejich srdce buší v rytmu hodinek Posted Image Jen mě to na základě tý reportáže napadlo...jestli se tu nevyskytuje Posted Image

• po 3 týdnech...
  • po 3 týdnech...
Návštěvník Tada
Odesláno

Dneska jsem v 16:00 potkal v podchodu na hlavaku nekoho, kdo vypadal uplne jako Kubson a nastupoval do vlaku smer Trinec, byl to Kubson nebo vlci mlha?

Odesláno (upraveno)

No, to jsou určitě originály :D

Takhle vznikají články a fámy. My tady na fóru poznáme, že to jsou fejky, ale laik to nepozná a mrkne na to, kolik stojí a bum - článek je na světě. Teď si vezměte, jak musí vznikat o jiných věcech a jak se musí v těch novinách a u bulváru ani nemluvím, přehánět. Čemu vlastně věřit dneska.

Upraveno uživatelem Peta-Biker
Odesláno

No, to jsou určitě originály :D

Takhle vznikají články a fámy. My tady na fóru poznáme, že to jsou fejky, ale laik to nepozná a mrkne na to, kolik stojí a bum - článek je na světě. Teď si vezměte, jak musí vznikat o jiných věcech a jak se musí v těch novinách a u bulváru ani nemluvím, přehánět. Teď si vemte, čemu vlastně věřit dneska.

Tak já věřím vlastní ženě, zatím to vychází (to má ale sakra kliku). Jinak věřit novinářům, tak to je chyba, dnes se pro zajímavý titulek a zajímavý článek udělá a napíše prakticky cokoliv, hlavně, že se píše a prodává. Novinářská etika, to je pojem neznámý.

Odesláno

Dneska odpoledne, butik Nespresso na Pařížské, pán s partnerkou, na ruce Breitlingeny - řekl bych Steelfishe, ale nevím to s jistotou... Pán byl na odchodu a mně se hned po tom rychlém pohledu začala věnovat milá slečna s nabídkou kafe s nějakou obskurní příchutí... :rolleyes: Tak mi přišlo žinantní jí namísto pozdravu na celou kavárnu oznámit, co že to ta naše koza dojí... Jsem měkkej.

Tak co, kdo se přizná, že tu holduje tabletám, blondýnám a Brajtlím? B)

Odesláno

"cena v originálním provedení je vyčíslena na ..."

To je formulace hodna celního orgánu :-)

stranky ktore predavaju fake hodinky ich zasielaju v takychto a podobne "napaditych" baleniach. Hodinky ti napriklad pridu zabalene vnutri pocitacoveho reproduktora, detskej hracky a pod. nie je asi treba vysvetlovat preco

to ze to je fejk colnici rozhodne zistili, toho by som sa nebal. to ze novinar nie je schopny povedat celu pravdu - takto ako to napisal to bolo bulvarne atraktivne, alternativa blizsia pravde by asi nestala za uverejnenie. falosnych hodiniek su plne Cechy, aukro, slovensko - dopln co sa hodi.

Odesláno

Dneska odpoledne, butik Nespresso na Pařížské, pán s partnerkou, na ruce Breitlingeny - řekl bych Steelfishe, ale nevím to s jistotou... Pán byl na odchodu a mně se hned po tom rychlém pohledu začala věnovat milá slečna s nabídkou kafe s nějakou obskurní příchutí... :rolleyes: Tak mi přišlo žinantní jí namísto pozdravu na celou kavárnu oznámit, co že to ta naše koza dojí... Jsem měkkej.

Tak co, kdo se přizná, že tu holduje tabletám, blondýnám a Brajtlím? B)

Pán má stejný vkus jako já, ale ten čas jsem byl někde jinde :-)

Odesláno

vcerejsi akce POPAI, jeden takovej typek. doufam, ze nebyl odtud. ale typickej macho. zarostlej, skoro dohola, velkej a aby to umocnil, tak si na ruku dal do oci bijici fejky marina militare. myslel jsem, ze lidi z tohohle prostredi budou mit vkus :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...