Frantik Odesláno 15. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2020 Patek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borisslos Odesláno 15. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2020 Nebyl jsem si jist. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 15. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2020 V 10. 5. 2020 v 19:42, siwi napsal: O Pohlreichovi se toho tady už napsalo hodně. Béčka nosí už dolouho. A dost možná, že nemá jenom jedny Tohle uz je davno... Seiko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 15. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2020 No, já ho nesleduju. Vyšel jsem jen z toho, co se tu o něm kdysi psalo. Tak díky za aktualizaci Odesláno z mého SHT-W09 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 15. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2020 před 3 minutami, siwi napsal: No, já ho nesleduju. Vyšel jsem jen z toho, co se tu o něm kdysi psalo. Tak díky za aktualizaci Odesláno z mého SHT-W09 pomocí Tapatalk V poho... ja jsem to myslel spis jako pripominku, na cem zacinal... dneska nevi co uz by si dal na ruku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
walter10 Odesláno 18. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2020 Dva záběry z filmu Akce v Istanbulu (Československo, 1975): Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 18. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2020 Jo, ty digitálky jsou parádní. Ještě si vybavuju jednu československou kriminálku z té doby, kde se taky dost často jedny digy vyskytovaly. Ale ani za nic si nedokážu vzpomenout na název. Tak aspoň jedny PSI na ruce Marka Taclíka z filmu Padesátka (2015) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Žigi Odesláno 18. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2020 (upraveno) Prim Sport 2 oranžové Upraveno 18. října 2020 uživatelem Žigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 18. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2020 To jsou dvojky ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 18. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2020 Jestli jsou to dvojky, tak se omlouvám. Vidím tam bílý armovák, který ty moje dvojky neměly. Ale faktem je, že nemám nijak velký přehled o všech variantách, které byly nebo mohly být na trhu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
walter10 Odesláno 27. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2020 Něco málo z filmu Čínská čtvrť (USA, 1974): Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 30. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2020 (upraveno) Jinak sympaťák John Jarrat roli drsného mordýře ve Wolf Creek 2, hodinky možná Traser ? Upraveno 30. října 2020 uživatelem milomac Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 30. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2020 Já viděl jedničku a bylo to teda maso. Na dvojku jsem už chuť fakt neměl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 30. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2020 Jedničku jsem viděl už před nějakou dobou, tak jsem dal včera i dvojku a taky se tam porcuje maso . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 30. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2020 Myslel jsem si to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borisslos Odesláno 7. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2020 Markéta a bondovky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Cigi Odesláno 7. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2020 před 1 hodinou, Borisslos napsal: Markéta a bondovky. Ta ženská zraje jako víno...vzhledem i vkusem! Paráda! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
walter10 Odesláno 7. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2020 Tavannes v dokumentárním filmu Turistika (Československo, 1954): Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 8. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2020 před 15 hodinami, Radek Cigi napsal: Ta ženská zraje jako víno...vzhledem i vkusem! Paráda! Tady vaří rolky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 12. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2020 (upraveno) Před hodinou jsem dokoukal Seven pounds - na rovinu, hlavně kvůli pěkný Rosario Dawsonový. Will Smith v tom filmu má kromě výčitek supr job inženýra kosmickejch lodí, stylový auto a parádní dům na pláži. A hodinky, který jsem neznal. Vzhledem k stylu postavy jsem logicky předpokládal nějakou lahůdku mimo mainstream a začal pátrat. Nezaměnitelnej tvar gumy, vytrčený šrouby stěžejek, retro-futuro ochrana korunky... Nebudu vás napinat. Jsou to Oakley Holeshot three-hand za 169 dolarů Aneb jak promrhat jedinej volnej večer za 14 dní... Upraveno 12. listopadu 2020 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se