Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Ondra
Odesláno
V 10. 5. 2020 v 19:42, siwi napsal:

O Pohlreichovi se toho tady už napsalo hodně. Béčka nosí už dolouho. A dost možná, že nemá jenom jedny :)

Tohle uz je davno... Seiko 🙂

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

No, já ho nesleduju. Vyšel jsem jen z toho, co se tu o něm kdysi psalo. Tak díky za aktualizaci :)

Odesláno z mého SHT-W09 pomocí Tapatalk

Návštěvník Ondra
Odesláno
před 3 minutami, siwi napsal:

No, já ho nesleduju. Vyšel jsem jen z toho, co se tu o něm kdysi psalo. Tak díky za aktualizaci :)

Odesláno z mého SHT-W09 pomocí Tapatalk

V poho... ja jsem to myslel spis jako pripominku, na cem zacinal... dneska nevi co uz by si dal na ruku 😉🙂

Odesláno

Jo, ty digitálky jsou parádní. Ještě si vybavuju jednu československou kriminálku z té doby, kde se taky dost často jedny digy vyskytovaly. Ale ani za nic si nedokážu vzpomenout na název.

Tak aspoň jedny PSI na ruce Marka Taclíka z filmu Padesátka (2015)

Odesláno

Jestli jsou to dvojky, tak se omlouvám. Vidím tam bílý armovák, který ty moje dvojky neměly. Ale faktem je, že nemám nijak velký přehled o všech variantách, které byly nebo mohly být na trhu.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Něco málo z filmu Čínská čtvrť (USA, 1974):

Odesláno (upraveno)

Jinak sympaťák John Jarrat roli drsného mordýře ve Wolf Creek 2, hodinky možná Traser ?

Upraveno uživatelem milomac
Odesláno (upraveno)

Před hodinou jsem dokoukal Seven pounds - na rovinu, hlavně kvůli pěkný Rosario Dawsonový. Will Smith v tom filmu má kromě výčitek supr job inženýra kosmickejch lodí, stylový auto a parádní dům na pláži. A hodinky, který jsem neznal. Vzhledem k stylu postavy jsem logicky předpokládal nějakou lahůdku mimo mainstream a začal pátrat. Nezaměnitelnej tvar gumy, vytrčený šrouby stěžejek, retro-futuro ochrana korunky...

Nebudu vás napinat. Jsou to Oakley Holeshot three-hand za 169 dolarů :D  Aneb jak promrhat jedinej volnej večer za 14 dní...

Upraveno uživatelem martar

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...