Radius Odesláno 21. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2009 Poslední měsíc mi na jedné straně ruky ocelový náramek hodinek černě špiní ruku, černá stopa, která jdě obtížně umýt, je jedno, co mám za hodinky (Longines, Breitling, Rotary... - vše na nerez. ocelovém tahu), špiní se mi ze všech, co s tím? Momentálně nemám žádné hodinky na koženém řemenu na střídání... Je to tedy první léto, co nosím hodinky na tahu, předtím jsem měl vždy vše na kůži a teď se hodně potí ruka, ale už mi to leze na nervy...
lolohh Odesláno 21. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2009 Máš si koupit pořádný hodinky a ne B Manželce se to taky dělo, ale po důkladném umytí tahu kartáčem a mýdlem je to OK. Nemůžeš mít ty tahy (náramek mi prostě nejde přes pysky) prostě jen špinavé? Podotýkám, že moje pani neni prase, přesto ten tah byl prostě špinavej.
Radius Odesláno 21. srpna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 21. srpna 2009 (upraveno) lolohh napsal: Máš si koupit pořádný hodinky a ne B Manželce se to taky dělo, ale po důkladném umytí tahu kartáčem a mýdlem je to OK. Nemůžeš mít ty tahy (náramek mi prostě nejde přes pysky) prostě jen špinavé? Podotýkám, že moje pani neni prase, přesto ten tah byl prostě špinavej. Ne ne, tahy čistím pravidelně, hodinky co nosím nejčastěji dokonce denně (jsem na to úchyl ) páč mi vadí otisky prstů na leštěných plochách. Špinavý tah určitě ne, navíc mi to černá jen na vnitřní straně ruky. Podotýkám, že Gangrénu, omrzliny nebo nedostatek kyslíku nemám ... Divné je, že mi to dělají všechny hodinky na ocel tahu, zkoušel jsem to teď poslední měsíc záměrně kvůli tomu střídat... Upraveno 21. srpna 2009 uživatelem Radius
lolohh Odesláno 21. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2009 Radius napsal: Ne ne, tahy čistím pravidelně, hodinky co nosím nejčastěji dokonce denně (jsem na to úchyl )... To teda jsi úchyl
Radius Odesláno 21. srpna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 21. srpna 2009 lolohh napsal: To teda jsi úchyl Já vim Když ono takhle večer u televize...
XXXfazerXXX Odesláno 21. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2009 Cus...myslim si to same...vezmi technickej benzin a vycisti tah poradne zubnim kartackem z obou stran.Rozpusti to mastnoty v tahu,ktery mejdlem moc nejdou a budes mit pokoj.Tah muze vypadat ciste ,ale uvnitr,hlavne u B je spousta masnyho brajglu.Delam to mejdlem tak jednou za tri dny a benzinem jednou tydne.V tehle srackach horkejch je to od prachu a potu spinave hned
Gilius Odesláno 21. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2009 pokud to máš takhle,postříkej si zápěstí anti/respirantem.......nebude se tolik potit a nebudeš mít pazneht špinavej.
cali Odesláno 21. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2009 Pot moze obsahovat latky shopne narusit nerez .... je to idividualne, podobne ako cernanie striebra.... navrhujem prejst na titan alebo NATO strap
frista Odesláno 21. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2009 Je to jednoznacne znameni - cernou ruku useknout
wawrik Odesláno 21. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2009 cali napsal: ... navrhujem prejst na titan... Titan nepomáha. Ten čierny sajrajt je mastnota zmiešaná s prachom, čo sa ukladá v štrbinách a zle prístupných miestach ťahu. A je úplne jedno, aký kov to je. V teplých dňoch to agresívny pot odplavuje a ostávajú po tom čierne fľaky. Mne pomáha akurát raz za čas rozobrať všetky články ťahu a poriadne umyť aj s puzdrom.
Diamondking Odesláno 21. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2009 Tedy, já se potím dost hodně, ale žádné černé šmouhy od tahu nemám (je fakt, že ho tak jednou za dva-tři dny opláchnu vodou s mýdlem). Kdysi se říkalo, že když máš třeba pod zlatým prstýnkem zelenou kůži, tak jsi nějak nemocný. Je divné, že to dělá až poslední měsíc a u všech hodinek...přece je nemá všechny zasr**é od marasu..to je asi blbost, né?
spiderer Odesláno 21. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2009 xxxxxfazerxxxxx napsal: Cus...myslim si to same...vezmi technickej benzin a vycisti tah poradne zubnim kartackem z obou stran.Rozpusti to mastnoty v tahu,ktery mejdlem moc nejdou a budes mit pokoj.Tah muze vypadat ciste ,ale uvnitr,hlavne u B je spousta masnyho brajglu.Delam to mejdlem tak jednou za tri dny a benzinem jednou tydne.V tehle srackach horkejch je to od prachu a potu spinave hned Ja hodinky jednou tydne utru do tricka a za skoro rok noseni jsem nikdy nemel ani naznak cerne ruky.. noseni temer kazdodenni, hodinky neprilis ciste.. nemuze to byt nejaka alergie nebo tak neco? Predstava ze co tri dny benzinem puliruju hodinky me skutecne desi
Radius Odesláno 21. srpna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 21. srpna 2009 spiderer napsal: Ja hodinky jednou tydne utru do tricka a za skoro rok noseni jsem nikdy nemel ani naznak cerne ruky.. noseni temer kazdodenni, hodinky neprilis ciste.. nemuze to byt nejaka alergie nebo tak neco? Predstava ze co tri dny benzinem puliruju hodinky me skutecne desi Jistě, že to není špína, to bych to sem asi nepsal. Ta alergie mě právě taky napadla...
PavelK Odesláno 21. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2009 Radius napsal: Jistě, že to není špína, to bych to sem asi nepsal. Ta alergie mě právě taky napadla... Taky mi pod hodinkama černá ruka, ale alergie to nebude, protože ruce nic není (když ji umyju). Tipoval bych na nějakou chemickou reakci potu s ocelí.
Radius Odesláno 21. srpna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 21. srpna 2009 PavelK napsal: Taky mi pod hodinkama černá ruka, ale alergie to nebude, protože ruce nic není (když ji umyju). Tipoval bych na nějakou chemickou reakci potu s ocelí. Alergie by to být neměla, ta ocel je snad na všech hodinkách antialergická a projevuje se to jinak. Tohle bude nějaká reakce jak píšeš...
Effe Odesláno 21. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2009 Ta špína usazená v záhybech tahu jde dobře dolů snad jen v ultrazvukové čističce buď s obyčejným saponátem nebo nějakým čističem(název mi vypadl)několikrát za sebou.
Adam99 Odesláno 21. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2009 frista napsal: Je to jednoznacne znameni - cernou ruku useknout Omlouvám se za off topic, ale tohle mi připomnělo ten vtip, jak příjde chlapík k doktorovi, že mu zmodrala levá noha. Doktor nováček znejistí a navrhuje amputovat nohu, aby se nákaza nešířila dál do těla. Chlap tedy souhlasí. Po nějaké době se zase dobelhá za doktorem a že prý zmodrala i druhá noha. Doktor okamžitě navrhuje amputovat i druhou nohu. Po čase přijede chlapík na vozíčku a že je zle, že zmodralo i přirození. Nejistý doktor zavolá zkušenějšího kolegu, ten se na to podívá a povídá: Že vy jste si kupoval rifle u vietnamců? A že ony pouštěj, viďte?
Kaja Odesláno 21. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2009 wawrik napsal: Titan nepomáha. Ten čierny sajrajt je mastnota zmiešaná s prachom, čo sa ukladá v štrbinách a zle prístupných miestach ťahu. A je úplne jedno, aký kov to je. V teplých dňoch to agresívny pot odplavuje a ostávajú po tom čierne fľaky. Mne pomáha akurát raz za čas rozobrať všetky články ťahu a poriadne umyť aj s puzdrom. No a právě proto jsem vyměnil na léto tah za gumu a mám vystaráno
lib Odesláno 21. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2009 Co kdybys zkusil nosit pár dnů hodinky na pravačce? To, že bys je třeba mohl na pár dnů odložit úplně, je dost revoluční myšlenka a taková blbost asi neměla být níkdy vyřčena, že?
honza71 Odesláno 21. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2009 Ahoj, mám za to, že to souvisí s tím potem víc než se "stavem" tahu. Počasí, strava a co já vím co ještě( tělo je hrozně složitej machanizmus) ovlivňují chemický pochody v těle a tak ani pot nemáš pořád stejnej. Přemýšlej co je za poslední dobu jinak, jiného atd. Takový drahý hoďky máš, tak nemůžeš chodit jak pra.. .
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se