Anela Odesláno 14. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2016 Dnes v Břeclavi na pumpě člověk s Karlovými bejvalkami, longines chrono s oranžovou lunetou, ale utekl mi než jsem ho stihl oslovit ?
moravep Odesláno 15. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2016 Rychlík Hradec Praha - černý seiko snzh a k tomu knížka od fredericka forsytha, docela povedená kombinace podle mě
VintageLover Odesláno 15. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2016 Dnes v Břeclavi na pumpě člověk s Karlovými bejvalkami, longines chrono s oranžovou lunetou, ale utekl mi než jsem ho stihl oslovit ?To mohl být Honza, Wanderer. Před chvilkou v Tescu jsem potkal pána v letech se Seamasterama 300 na ruce. Nedalo mi to a oslovil jsem ho. Udělalo mu to radost evidentně. Už ani neví, jak je má dlouho, ale kupoval je jako nový. Od tý doby byly jenom dvakrát (!!!) v servisu na čistění.Jenom se lek, že mu chci nabízet, že je koupim. Evidentně už se mu to někdy stalo. a je akorát trošku smutnej, že vložka lunety už neni černá.Tohle mi fakt udělalo radost dneska. Ach.Wow, to je supr úlovek.
Xenomorfus Odesláno 15. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2016 Vcera v Zoo Liberec jeden nemec Sinn (asi 356-ky). Chtel sem je nafotit, ale se zrcadlovkou se delaji nenapadne tiche spionazni fotmy blbe (pokud teda zrovna nemam nasazene "trikilo"). Byl tam s rodinkou a sledoval mne dost nevrazive, protoze sem mu na ty hodinky cumel vic, nez je asi "apetitlich". Navic vzhledem k me vizazi se mu nedivim.Jinak za tri hodiny po Zoo zadne dalsi slusne hodinky. Vetsinou prazdne ruce a nebo šmuky. Je to bida.
horal Odesláno 15. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2016 Při cestě na sever.Orloj v Rostocku: Kapsáče v muzeu lodi Fram v Oslo:
wizard-ov Odesláno 16. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2016 Včera ve Frenštátě p. R. na náměstí jsem ještě s jednou dobrou duší pomáhal navaleném pánovi, co je jebnul při pádu do hlavy. Ten navalený fousatý pán měl na ruce Sporty, fotit to by byl čirý hyenismus... někdo z Prim sekce? ;o)
AndyAaron Odesláno 17. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2016 Zase trochu spionaze z metra. Tentokrat oranzova POcka...
sejkoram Odesláno 17. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2016 Dneska na čínské ambasádě bílé IWC Aquatimer. Sent from my iPhone using Tapatalk
Sundance Odesláno 17. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2016 Tak týden v Chorvatsku mezi windsurfery a na hodinky nic moc. Jen barman v surfařským baru měl nějaký bílý ručičkový G-Shocky, potom nějakej Němec v restauraci Breitling (super) Avenger II a jeden místní Chorvat R Suby ve variantě steel - gold a modrým cifrem (netuším jestli pravý). Jinak naprostá většina lidí bez hodinek ať už na pláži, ve městě nebo v barech a restauracích..
nividic Odesláno 17. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2016 Jedna dozelena, model/y neidentifován/y.
atari Odesláno 17. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2016 Včera jsem koukal chvíli na atletiku (především rozběhy 200m mužů) a překvapilo mě, kolik lidí mělo na ruce hodinky. Nic konkrétního se mi bohužel identifikovat nepodařilo.Nevim, jestli tady někdo běhá na nějaké vyšší úrovni a má s tím osobní zkušenost, ale když jsem běhával sprinty ještě za školu, tak mi cokoliv na ruce docela vadilo. Ale je jasný, že každej to má nastavený trochu jinak.
wizard-ov Odesláno 17. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2016 No jak jsem se díval na francouzské mužstvo šermířů, tak bych řekl, že měl každý na pazouře PAMy. Asi to fasujou neboco...
JaRooN Odesláno 18. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2016 Možná dostali slevu za hromadnou objednávku
MadButcher Odesláno 18. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2016 Před chvilkou v Tescu jsem potkal pána v letech se Seamasterama 300 na ruce. Nedalo mi to a oslovil jsem ho. Udělalo mu to radost evidentně. Už ani neví, jak je má dlouho, ale kupoval je jako nový. Od tý doby byly jenom dvakrát (!!!) v servisu na čistění.Jenom se lek, že mu chci nabízet, že je koupim. Evidentně už se mu to někdy stalo. a je akorát trošku smutnej, že vložka lunety už neni černá.Tohle mi fakt udělalo radost dneska. Ach. Sorry ze se k tomu vracim, ale on tam zadnou vlozku lunety nema, nebo jsem slepy? To ji sundal kdyz uz presatla byt cerna, nebo ji proste ztratil a ted si stezuje ze uz neni cerna?
malda Odesláno 18. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2016 Já myslím, že tyto hodinky vložku lunety neměly a místo toho byla luneta barvená jako u orlíků. Tady jsou detaily správné lunety:
MadButcher Odesláno 18. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2016 Dekuji Maldo, ted uz je mi to jasne, me se zdalo ze tam ta vlozka chybi protoze ten vnitrni kruh co je primo kolem skla vypada prazdne - ale on je tak uz original.
PEtrS Odesláno 18. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2016 Tohle mám rád - kvalitní hodinky, co někdo nosí (skoro) celý život.Néé jako my troubové, co furt točíme něco novýho. A navíc takováhle klasika. Normálně pánovi závidim
kvejkr Odesláno 18. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2016 Vcera dva zajimave kousky, ve wine foodu na smichove pan s PP Nautilus s komplikaci....to byla nadhera :-) Pak v cajovne na vaclavaku pan s bicolor aquaracery s modrym cifrem, taky zajimavy kousek :-)
kvejkr Odesláno 18. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2016 Vcera dva zajimave kousky, ve wine foodu na smichove pan s PP Nautilus s komplikaci....to byla nadhera :-) Pak v cajovne na vaclavaku pan s bicolor aquaracery s modrym cifrem, taky zajimavy kousek :-)
Fester Odesláno 18. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2016 Dneska na obědě u Chládka třicátník s Daytonama. Bylo to na dálku, takže nemůžu říct, jestli pravé, nebo fíky...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se