Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Kluci priznejte se. Kdo jste byl vcera v Lokale v kurackym. Nedokazal jsem si priradit oblicej k nicku a jmenu. Ale jsem si jistej ze jsme se bavili na prazskym srazu.:)

Odesláno

Už to konstatovali ve statusech, podívej se tam...Je to navíc místní člen.

Odesláno (upraveno)

Tak před par minutama Breitling black steel ve výtahu.. asi vím kdo odtud to byl

Upraveno uživatelem tenge
Odesláno

Viděl jsem jedny dámské, co nosila holandská královna Juliana. (Kdyby k tomu kousku - mimo jiné z dílny haagského šperkaře Steltmana - měl pár slov diamantový odborník long, budu jen rád.)

post-40100-0-04236800-1477865648_thumb.jpg

Odesláno

The MONACO Twenty Four Concept u jednoho z firemních regionálních obch. ředitelů. Nicméně jsem si všiml, že datumovka na jeho kousku byla inverzní - černé číslice na bílém podkladu. Řemen asi taky nebyl krokodýl. Takže nejspíš fejk.

post-42237-0-34724800-1477927394_thumb.jpg

Návštěvník Mitak
Odesláno

Na Facebooku jsem náhodou narazil na perfektní Seiko kérku, aniž by dotyčná věděla, jaký skvost si to nechala udělat :-)

post-36225-0-80310500-1477954811_thumb.jpg

Odesláno

příchodem italů do vedení se naše klidné, hodinkové vody trochu rozvlnily, takže můj šéf má krom dayton i tyhle zajímavý Bulgari, na ruce nevypadaj vůbec špatně

post-20025-0-94490200-1477987579_thumb.jpg

Odesláno

Dneska ve firemní kuchyňce u vedlejšího stolu probíhala diskuze o přechodu na zimní čas. Když si jeden z diskutujících začal stěžovat jak musel přetáčet všechny čtvery hodinky, tak jsem zbystřil. Na ruce obrovitánský Diesely, strašná hrůza. Jsem ještě zaslechl že má doma něco od Movada, doufám že ty bude nosit častějc.

Odesláno (upraveno)

začal stěžovat jak musel přetáčet všechny čtvery hodinky

tak, ona to není žádná prdel, že jo...

post-35497-0-05952300-1478022859_thumb.png

Upraveno uživatelem wizard-ov

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...