Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Orezlá? myslíš zuby na dýnku? To mě přijde spíš jen hodně zasraný, ale jako ocel to vypadá, nejsem si vědom že by se day-date dělal v oceli na presidentu, ale zdaleka historii nemám zmapovanou tak dobře, abych to mohl tvrdit s jistotou, takže kdoví..

Odesláno

Fake jak vyšitý ,at to hodí do kanálu ...tvaří se to jako white gold předpokládám,pze day date se delá jen v goldu...kdo by taky tahal na ruce železo když nemusí že ....např. zpusob uchycení vzadu tahu k hodinkám neodpovídá krom jiného atd. 

Odesláno

Jo na fotkach vypada starsi a vyspelejsi, nez v realu, ale pekna je i tak o tom zadna :) Na druhou stranu tady v konkurenci nekterych fakt peknych Spanelek to ma docela tezky.

A pokecali jste o hodinkach? ;)

Odesláno

Bellsi no nevím...veškeré fejky co mám doma mám od kolegy, co často jezdí na Kanáry. Senegalští AD mu je s radostí za 10 ojro přenechají....je pravda, že Hubloty ještě namám ;o)

Odesláno

A pokecali jste o hodinkach? ;)

Myslíš o těch jejích DW? To bychom si asi moc nepokecali :D

Bellsi no nevím...veškeré fejky co mám doma mám od kolegy, co často jezdí na Kanáry. Senegalští AD mu je s radostí za 10 ojro přenechají....je pravda, že Hubloty ještě namám ;o)

Tak jako fejky jsou asi všude, člověk se tomu nevyhne, ale co se týče přímo městečka, ve kterém jsem byl ubytovaný, tak jsem fakt neviděl jediný obchod s fejky a že těch obchodů je na hlavní štráde tuna. Naopak jak jsem psal, bylo tam moc pěkné normální hodinářství, které propagovali snad na každém druhém bilboardu a dalších reklamách.

Co se týče turistů, tak je pravda, že z metru a víc nepoznám, jestli je to real, nebo ne, pokud tomu rovnou neskáče vteřinovka, nebo to není nějaká zběsilost, ovšem u lidí, kteří očividně netrpí chudobou fíky úplně nečekám....pravda i tací jsou, je to těžké no :)

Odesláno

Myslíš o těch jejích DW? To bychom si asi moc nepokecali :D

Vsak jsi ji mohl pozvat na forum, aby se neco priucila. Nerikam na ni rovnou vytahnout kozu, jenom spravne nasmerovat :-D

Odesláno

Hvar, mesto, hodinkove pomerne plodny. Samozrejme Talosi se Subama, nejake ty Omegy, ale vylozene me potesily Hamilton Field a Longines LLD, oboje na natu. Pak jedny stare Datejusty na jubile, ktere majiteli fakt sekly. Primo u more vsak bida...jedine hodinky siroko daleko jsou ty moje.

Odesláno

Dnes jsem měl pocit, že v jídelně NKU v Holešovicích vidím někoho s dvojkovejma Orlíkama. Normálně nepoznám v tom fofru nic, ale že je mám, tak si troufnu:-).

Odesláno

Dnes nad řešením jedné publikace v knihárně. Pan knihař a prim svatováclavské. 

(trochu espionage, dělal jsem, že si fotím vzorníky :)

post-36431-0-64368400-1534777481_thumb.jpg

Odesláno

Me hodne prekvapilo, jak tady na te fotce vypada Craig starej. Chvilku jsem premyslel, jestli to je vubec on, nebo jestli to je jen nejaka nahodna podoba. Mozna to dela i ten uces. Doktor Mracek pobavil :D

Odesláno

Andy ona ta fotka je taky taková divná, přijde mi jak když je nějak přeostřená, nebo co. Každopádně jestli budu jednou v 50ti vypadat jako on, tak si budu sakra pískat :)

Odesláno

Podle mě vylezl pak právě suchej  :D šel si zkontrolovat hrníčky a profesora Ikebaru :D

Jinak od Casina Royale zestárl, to je jasný. Ale díky Bohu za něj.... příští Bond bude sice asi mladej, zato černoch nebo ženská :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...