cuborg Odesláno 4. září 2018 Nahlásit Odesláno 4. září 2018 Dneska jsem viděl u jednoho sálového pomocníka "Origo Navitimery" z Thajska za 100 euro
Anela Odesláno 5. září 2018 Nahlásit Odesláno 5. září 2018 food atelier v ostrave, kuchar na ruce moc pekne bauhaus chrona.
Petr.S Odesláno 6. září 2018 Nahlásit Odesláno 6. září 2018 Já dnes viděl u nás v areálu oranžový Ford Kuga a vlevo na kufru měl nalepené logo chronomagu. Myslel jsem, že to nikdy neuvidím, obzvláště v našich končinách. Celkem mile mě to překvapilo.
AndyAaron Odesláno 7. září 2018 Nahlásit Odesláno 7. září 2018 No na druhou stranu to je logo chronomagu, tak kde jinde bys to chtel videt
M.K. Odesláno 7. září 2018 Nahlásit Odesláno 7. září 2018 Jako že by to asi čekal spíš ve Stověžatý nebo tak někde... :-)
Terazky som Chronomagorom Odesláno 7. září 2018 Nahlásit Odesláno 7. září 2018 Jestli jste někdo viděli v ČT první díl s Ridim - Manu a Matěj na cestě do Říma, tak jsem docela koukal, kdysi měl Ridi na ruce při vaření Daytony, no a v tomhle seroši měl Patek Philippe Nautilus (sem slintal víc na těma hodinkama než nad jídlem ).
Miloshu Odesláno 7. září 2018 Nahlásit Odesláno 7. září 2018 Inzerát na chrono24, kde v popisku stojí: Stav - Velmi dobré (Nošené, žádné až sotva viditelné stopy používání) a na posledním obr.:Přijde mi to ale jako optický klam , protože jiná fotka tento "defekt" nepotvrdil:
bandicoot Odesláno 7. září 2018 Nahlásit Odesláno 7. září 2018 To je odraz dýnka na leštěným boku spony.
jkba Odesláno 7. září 2018 Nahlásit Odesláno 7. září 2018 Nska v šalině paní, co měla asi přesýpací hodinky, akorát se mezi pískem přesýpal quartz strojek..
Liqid Odesláno 9. září 2018 Nahlásit Odesláno 9. září 2018 Včera Kaufland v Mělníku a pán kolem 40 s rlx Daytona v černé.
mats Odesláno 10. září 2018 Nahlásit Odesláno 10. září 2018 v piatok okolo obeda restika v Beniciach, mlady chlapik hodky ktore vyzerali ako suby... niekto odtial?
brumko Odesláno 11. září 2018 Nahlásit Odesláno 11. září 2018 Dnes schôdzka s významným klientom. Najskôr som mu pochválil nadupaný 600 koňový Mercedes E63s AMG a potom som cvakol jeho nádherné IWC Pilot IW388001.Pokec by trval dlhšie ale dorazili ostatní klienti.
Micey Odesláno 13. září 2018 Nahlásit Odesláno 13. září 2018 Todle je mimo muj level, zdaj se vam pravy?
JoyStick Odesláno 13. září 2018 Nahlásit Odesláno 13. září 2018 (upraveno) Nevim o daytonách, co by měly čísla místo indexů... Edit: ale určitě nějaký budou, ať už custom, nebo klasická produkce. Někde sem něco zahlíd, ale nezaručim pravost. Takže vlastně úplně zbytečnej příspěvek a už držim hubu. Edit2: http://www.watches-replica.info/rolex-daytona-chronograph-automatic-full-gold-with-white-dial-number-marking_25253.html Upraveno 13. září 2018 uživatelem JoyStick
Micey Odesláno 13. září 2018 Nahlásit Odesláno 13. září 2018 (upraveno) A tak ref 16518 s bílym cifrem a arabskejma číslama existuje, ale nevim, jestli jsou pravý. Nicméně skoro mi přijde, že jo. Upraveno 13. září 2018 uživatelem Micey
m.n. Odesláno 13. září 2018 Nahlásit Odesláno 13. září 2018 Nevim o daytonách, co by měly čísla místo indexů... Edit: ale určitě nějaký budou, ať už custom, nebo klasická produkce. Někde sem něco zahlíd, ale nezaručim pravost. Takže vlastně úplně zbytečnej příspěvek a už držim hubu. Edit2: http://www.watches-replica.info/rolex-daytona-chronograph-automatic-full-gold-with-white-dial-number-marking_25253.html Já už si teda všiml, že rozumíš úplně všemu, ale tomu odkazu na fejky moc nerozumím zase já. Mně se to jeví jako úplně v pohodě zenithové 16518.
JoyStick Odesláno 13. září 2018 Nahlásit Odesláno 13. září 2018 Já už si teda všiml, že rozumíš úplně všemu, ale tomu odkazu na fejky moc nerozumím zase já. Mně se to jeví jako úplně v pohodě zenithové 16518. Se tak možná jeví, mám velkej záběr, ale snažim se ke všemu přistupovat jako učeň Je fakt, že některý komentáře si můžu v klidu odpustit, je to zlozvyk, sorry
gunman Odesláno 13. září 2018 Nahlásit Odesláno 13. září 2018 jsou to Rolex gmt? Podle ceny kurzu bych se asi nehádal :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se