Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dneska v jednom valasskem autobazaru - pan kupuje auto pro dceru, ja pro zenu, on pam233, ja LV. Pochvalim jeho hodinky, on pak moje, chvilku o nich splknem, co ma kdo v merku, pak zkusebni jizdy v objektech naseho zajmu, nasleduje az mavacka pri odjezdu nasema karama... pokud mistni kolega, tak me tesilo, ale nemyslim si... kozu jsem nezkousel, jsem rrochu vymeknul, bo mel stejny 2 metry jako ja, ale tak vo 30kg svalu vic... ;)

Odesláno

Dneska v jednom valasskem autobazaru - pan kupuje auto pro dceru, ja pro zenu, on pam233, ja LV. Pochvalim jeho hodinky, on pak moje, chvilku o nich splknem, co ma kdo v merku, pak zkusebni jizdy v objektech naseho zajmu, nasleduje az mavacka pri odjezdu nasema karama... pokud mistni kolega, tak me tesilo, ale nemyslim si... kozu jsem nezkousel, jsem rrochu vymeknul, bo mel stejny 2 metry jako ja, ale tak vo 30kg svalu vic... ;)

kozu?

Odesláno

Dneska jsem poprve videl na kare samolepku chronomagu. Kolem 17:00 na kruhaci u OC Chodov jel novej Superb,takova stribrno seda metaliza a pak zahybal do ulice Holusicka. Se mi uplne chtelo zatroubit a pak jsem si rikal co by to asi melo za smysl.

Odesláno

Dneska jsem poprve videl na kare samolepku chronomagu. Kolem 17:00 na kruhaci u OC Chodov jel novej Superb,takova stribrno seda metaliza a pak zahybal do ulice Holusicka. Se mi uplne chtelo zatroubit a pak jsem si rikal co by to asi melo za smysl.

To byl Rybiz ;)

Odesláno

bylo to na dalku, ale klasika - jina barva vlozky lunety, divny tah od pohledu, pistolka na cifru a hlavne, podle ceho to u SMP poznas na tuty, je spatne umisteni heliove korunky, na fake miri osou do prostredka cifru

Odesláno (upraveno)

Dnes v zoo DK typek s mladou soh na meshi a pak nějaký divný patron s fake suby Bicolor ...kdyby aspoň ta ručka neposkakovala...

Upraveno uživatelem tenge
Odesláno

Škoda že to zaostril aparát na ten nákupný košík. Ručička behala plynule, čo ja viem ...42ba59ca430cece91dbce18143d708f3.jpg

Odesláno

Honda Accord černá barva v Brně v Líšni. Zahlídl jsem si ho už mockrát, ale napíšu to sem až teď. Na autě samolepka chronomagu. Taky jí mám na autě a někdy jsme na sídlišti parkovali vedle sebe. Pokud to nyní čteš, všiml sis toho ?  :-D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...