Wendellin Odesláno 17. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2023 před 23 hodinami, Horhe napsal: Koukám na master šéfa juniora a Gordon Ramsey má IWC pilot mark tribute to mark XI Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Dobře ty, já na to čuměl taky, ale byl jsem tak vyplesklej ze schopností těch děcek ve srovnání s těma mejma smradama. Máš výbornou pozorovací schopnost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 17. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2023 (upraveno) před 11 minutami, Wendellin napsal: Dobře ty, já na to čuměl taky, ale byl jsem tak vyplesklej ze schopností těch děcek ve srovnání s těma mejma smradama. Máš výbornou pozorovací schopnost Dcera čučela jakou mám radost z toho, že mám skoro stejný hodinky Právě mě zarazilo, že nemá rolexy jako obvykle, říkám To jsou IWC! A zbytek jsem si dogůglil Upraveno 17. prosince 2023 uživatelem Horhe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ubik Odesláno 5. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2024 20dkg šunky a paní/slečna prodavačka Seika na ruce Model nevím... nnějaké 5ky SRP... asi Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 5. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2024 (upraveno) Jdu si koupit řemínek na hodinky a během vybírání koukám, co to má pan hodinář za sebou na stolku, protože to někdo zrovna přines na servis: I.W.C. big pilot, ty s ukazatelem 7 denní rezervy v subcifru. Proběhl rychlý rozhovor: Tohle taky servisujete? Jojo. Já na to: ty stojej aspoň.. Hodinář: já vím... já: pěkný... hodinář: no pán jich má několik... odcházel jsem v němém úžasu, ty hodinky jsou opravdu impozantní. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Příjemné setkání. Minule jsem si byl vyzvednout Humberta po výměně péra a na příjem borec zrovna přines úplně stejné, jen hrozně špinavé. Upraveno 5. ledna 2024 uživatelem Jiří Sedlák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 5. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2024 BP jsou srdcovka a setkání s nima je vždycky radost, taky mě to potěší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hightower Odesláno 7. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2024 V 5. 1. 2024 v 14:14, Jiří Sedlák napsal: Jdu si koupit řemínek na hodinky a během vybírání koukám, co to má pan hodinář za sebou na stolku, protože to někdo zrovna přines na servis: I.W.C. big pilot, ty s ukazatelem 7 denní rezervy v subcifru. Proběhl rychlý rozhovor: Tohle taky servisujete? Jojo. Já na to: ty stojej aspoň.. Hodinář: já vím... já: pěkný... hodinář: no pán jich má několik... odcházel jsem v němém úžasu, ty hodinky jsou opravdu impozantní. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Příjemné setkání. Minule jsem si byl vyzvednout Humberta po výměně péra a na příjem borec zrovna přines úplně stejné, jen hrozně špinavé. Ke komu v Pardubicích chodíš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 10. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2024 Včera v Ostravě v indické restauraci na obědě borec s bronzovými Orlíky. Seděly mu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 22. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2024 Chodím k panu Tichému. Jen s drobnostmi. On taky všechno nedělá, strojky jo, skla jo, těsnění taky, ale s poškrábaným pouzdrem se srát nebude. Ale zase nebyl problém dát mi pouzdro domů abych si ho ručně přeleštil sám zatímco on dělal na strojku. Takže to střídám, menší věci a dávám jemu, větší dám radši do onyxu. Jsou rozhodně vybavenější. Ale i on mě svým přístupem přesvědčil. Kdysi býval i autorizovaným servisem Seiko, což už asi není, ale když jsem trval na opravě mého strojku místo výměny, zvládl to. A jeho paní má ráda pejsky, takže může Blaženka sedět v krámě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 22. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2024 A taky to mám asi 100 metrů od baráku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hightower Odesláno 22. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2024 před 8 hodinami, Jiří Sedlák napsal: Chodím k panu Tichému. Jen s drobnostmi. On taky všechno nedělá, strojky jo, skla jo, těsnění taky, ale s poškrábaným pouzdrem se srát nebude. Ale zase nebyl problém dát mi pouzdro domů abych si ho ručně přeleštil sám zatímco on dělal na strojku. Takže to střídám, menší věci a dávám jemu, větší dám radši do onyxu. Jsou rozhodně vybavenější. Ale i on mě svým přístupem přesvědčil. Kdysi býval i autorizovaným servisem Seiko, což už asi není, ale když jsem trval na opravě mého strojku místo výměny, zvládl to. A jeho paní má ráda pejsky, takže může Blaženka sedět v krámě. Díky za tip! Tak jestli mu tam někdo nosí na servis IWC, tak to žádná lopata asi nebude A nějaký výběr řemenů atd tam má jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 22. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2024 Něco jo, já si vybral vždycky obyčejnou kůži, akorát u Frýdla na eshopu jsou ty samý levnější. Ale když se rozhodnu, tak to mám za 5 minut na ruce. Je to stará škola, je tam co já pamatuju už od devadesátek. Jako když chceš něco vyregulovat na nulu, tak do Onyxu, tam mají ty labutě na kterejch tomu dají prodlouženou jízdu a tak podobně. Tady je to v přístavbě rodinného domku, malý, klidný, čistý a poslední dobou tam vždycky někoho má a na příjmu vždycky něco co bys prezentoval i tady. Akorát má otevřeno myslím jen pondělí až středa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 23. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2024 Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Recepce Protonového centra na Bulovce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jackie Treehorn Odesláno 12. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2024 V 22. 1. 2024 v 10:02, hightower napsal: Díky za tip! Tak jestli mu tam někdo nosí na servis IWC, tak to žádná lopata asi nebude A nějaký výběr řemenů atd tam má jo? Narazil jsem tady na diskuzi o panu Tichém, tak bych se rád podělil i o svou zkušenost. Před více než 20 lety jsem si u něj zakoupil své první švýcary, byly to Wenger Comando v baterce - na mladýho kluka prďácký hodinky řekl bych, i když jasně dneska je doba někde jinde. Jednou se mi stalo že jsem je vytopil, což hodinky odnesly tak, že přestaly jít stopky a tak jsem je zanesl k p. Tichému na servis. Mluvil něco ve smyslu, že tyhle baterkový strojky jsou zalisovaný a že nemůže slíbit, že to půjde rozdělat a zprovoznit, ale že se pokusí. Pro hodinky jsem se zastavil v domluveném termínu, opravu zaplatil a hodinky si odnesl. Hned před obchodem jsem si stopky chtěl vyzkoušet a světe div se nefungovaly. Tak jsem se hned vrátil a že kde se stala chyba. Chvilku čuměl jak puk a že to tam mám teda ještě nechat a že se na to ještě podívá. Podruhé jsem přišel v dalším domluveném termínu a on že hodinky jsou hotové, že tam dal novej strojek a že 3000 (nebo tak něco už si to nepamatuju přesně, je to opravdu dlouho). No to jsem už pro změnu čuměl jak puk já. Jak někdo může udělat tak zásadní opravu, která násobně převyšuje předpokládanou cenu opravy, aniž by to konzultoval se zákazníkem jsem nepochopil dodnes. Nicméně opravu jsem zaplatil a hodinky si odnesl. Druhá má zkušenost je ta, že jsem si k p. Tichému donesl g-shocky na výměnu baterie. Baterku vyměnil a já byl spokojen, avšak až do další výměny baterky. To už jsem si řekl že na to kašlu a baterku si vyměním sám. Hodinky jsem rozšrouboval a nestačil se divit. Ten vocas tam dal asi o centimetr delší těsnění a aby mu to vyšlo zašroubovat tak na těsnění udělal takovou smyčku. Dodnes nechápu jak se mu to povedlo a dokonce to těsnilo. Nicméně brácha má taky několik zkušeností. Jednou tam nechal servisovat Primky a chodili pak snad i dobře, ale při dalším servisu se od jiného hodináře dozvěděl že se v tom muselo hrabat nějaký prase, že to bylo akorát politý olejem a nic víc. Ale abych jen neplísnil, brácha u něj nechal vyservisovat mechanický Fortisky a ty pak chodily jak z praku, to se nikomu před tím nepodařilo. Stejně tak velice pěkně vyservisoval jedny vintage pilotky, na které si jinde netroufli. Takže bych to viděl tak, že ano, že umí, ale když nemá náladu tak no to pěkně sere. Sečteno podtrženo nemám na takovou loterii chuť a raději zajedu do Jihlavy. Omlouvám se trochu jsem se rozepsal a asi to sem ani nepatří, ale jen jsem reagoval na příspěvek výše. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 12. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2024 Jen taková zajímavost. Muzeum letecké bitvy na Kovářskou a několikery Elginy. Jinak muzeum fajn, doporučuju Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hightower Odesláno 12. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2024 před 1 hodinou, Jackie Treehorn napsal: Narazil jsem tady na diskuzi o panu Tichém, tak bych se rád podělil i o svou zkušenost. Před více než 20 lety jsem si u něj zakoupil své první švýcary, byly to Wenger Comando v baterce - na mladýho kluka prďácký hodinky řekl bych, i když jasně dneska je doba někde jinde. Jednou se mi stalo že jsem je vytopil, což hodinky odnesly tak, že přestaly jít stopky a tak jsem je zanesl k p. Tichému na servis. Mluvil něco ve smyslu, že tyhle baterkový strojky jsou zalisovaný a že nemůže slíbit, že to půjde rozdělat a zprovoznit, ale že se pokusí. Pro hodinky jsem se zastavil v domluveném termínu, opravu zaplatil a hodinky si odnesl. Hned před obchodem jsem si stopky chtěl vyzkoušet a světe div se nefungovaly. Tak jsem se hned vrátil a že kde se stala chyba. Chvilku čuměl jak puk a že to tam mám teda ještě nechat a že se na to ještě podívá. Podruhé jsem přišel v dalším domluveném termínu a on že hodinky jsou hotové, že tam dal novej strojek a že 3000 (nebo tak něco už si to nepamatuju přesně, je to opravdu dlouho). No to jsem už pro změnu čuměl jak puk já. Jak někdo může udělat tak zásadní opravu, která násobně převyšuje předpokládanou cenu opravy, aniž by to konzultoval se zákazníkem jsem nepochopil dodnes. Nicméně opravu jsem zaplatil a hodinky si odnesl. Druhá má zkušenost je ta, že jsem si k p. Tichému donesl g-shocky na výměnu baterie. Baterku vyměnil a já byl spokojen, avšak až do další výměny baterky. To už jsem si řekl že na to kašlu a baterku si vyměním sám. Hodinky jsem rozšrouboval a nestačil se divit. Ten vocas tam dal asi o centimetr delší těsnění a aby mu to vyšlo zašroubovat tak na těsnění udělal takovou smyčku. Dodnes nechápu jak se mu to povedlo a dokonce to těsnilo. Nicméně brácha má taky několik zkušeností. Jednou tam nechal servisovat Primky a chodili pak snad i dobře, ale při dalším servisu se od jiného hodináře dozvěděl že se v tom muselo hrabat nějaký prase, že to bylo akorát politý olejem a nic víc. Ale abych jen neplísnil, brácha u něj nechal vyservisovat mechanický Fortisky a ty pak chodily jak z praku, to se nikomu před tím nepodařilo. Stejně tak velice pěkně vyservisoval jedny vintage pilotky, na které si jinde netroufli. Takže bych to viděl tak, že ano, že umí, ale když nemá náladu tak no to pěkně sere. Sečteno podtrženo nemám na takovou loterii chuť a raději zajedu do Jihlavy. Omlouvám se trochu jsem se rozepsal a asi to sem ani nepatří, ale jen jsem reagoval na příspěvek výše. Ale patří, díky za zkušenost. Já spíš sondoval, jestli vůbec v Pardubicích máme nějakého hodináře. Kromě Janeby jsem o nikom nevěděl a ten dělá jen některé značky. Ale co tak všeobecně čtu, tak Onyx je jistota i když trochu z ruky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lookyn Odesláno 12. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2024 před 35 minutami, hightower napsal: Ale patří, díky za zkušenost. Já spíš sondoval, jestli vůbec v Pardubicích máme nějakého hodináře. Kromě Janeby jsem o nikom nevěděl a ten dělá jen některé značky. Ale co tak všeobecně čtu, tak Onyx je jistota i když trochu z ruky. Lejhanec na třídě Míru prodává nějaké lepší značky a na webu píšou, že dělají i hodinářský servis, ale osobní zkušenost nemám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 12. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2024 Já tedy jestli můžu, mám zkušenost s a), b) i c). A nic proti nikomu, ale srovnání s Onyxem ... to je, slovy Julese Winnfielda, jiná liga, úplně jiný hřiště, to je dokonce úplně jinej sport. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steev Odesláno 14. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2024 Dnes na mezinárodní konferenci Luminor Panerai. Kozu jsem zkusil. Pochválil jsem je, a dostalo se mi odpovědi, ať si je určitě nekupuju. Že s nimi měl jen problémy. S korunkou, s lunetou/těsněním skla, kam pak zatékalo atd. Ale že i přes to všechno je má rád. Tak já aspoň ušetřím. Fotka jen na tajňačku. Druhým kouskem byly bílé Alpinisty. Ale bez fotky, třeba zítra bude lepší šance. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steev Odesláno 15. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2024 Tak ještě jedna z konference. Alpinisty jsem nakonec neulovil, ale tyhle Rada ano. Pochvaleno, nakoupené prý v Abu Dhabi. Fotka již znacne opilá. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steev Odesláno 17. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2024 Old Market Hall v Helsinkách a rolády. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se