vicomt Odesláno 11. června Nahlásit Odesláno 11. června V pondělí na kantýně u vedlejšího stolu polárky a jedny TAGy.Fotky nic moc teda …
lindys Odesláno 15. června Nahlásit Odesláno 15. června Včera jsem byl na svatbě a viděl jsem poprvý v životě Sinny na někom jiným, samozřejmě mám společný wristshot. 1
EpsteinBarr Odesláno 17. června Nahlásit Odesláno 17. června Akoze videl som to len v lokalnych novinach. Jeden z hlavnych prijazdov do Kosic. Co teda (napriek tomu, ze sa nedari organizacia) vysvetluje, preco su Kosice oblubene. ( @dr.sphinx @F.B. takmer na dohlad od pivovaru na vlakovej stanici). Priroda prebije vsetko. 2 2
F.B. Odesláno 17. června Nahlásit Odesláno 17. června No veru, by to uz fakt chcelo zavitat na Vychod zas @EpsteinBarr F.
Zdenek1307 Odesláno 17. června Nahlásit Odesláno 17. června před 19 minutami, EpsteinBarr napsal: Akoze videl som to len v lokalnych novinach. Jeden z hlavnych prijazdov do Kosic. Co teda (napriek tomu, ze sa nedari organizacia) vysvetluje, preco su Kosice oblubene. ( @dr.sphinx @F.B. takmer na dohlad od pivovaru na vlakovej stanici). Priroda prebije vsetko. Jezdím tam minimálně 4x za rok, snad se mi poštěstí
Potkan Odesláno 18. června Nahlásit Odesláno 18. června Vcera cestou vlakem pan typu Ralph Lauren pilotky IWC v chronu a slecna McFlurry RLX OP s modrym cifrem. 1 1
Potkan Odesláno 18. června Nahlásit Odesláno 18. června To me tesi I kdyz telefon zaostril na vlak misto zapesti. To musim jeste vypilovat.
exell Odesláno 24. června Nahlásit Odesláno 24. června Jen výlohovka u AD v Rottach-Egern. Ten zelený cifr full gold “Sprite” vypadá naživo lépe než na fotkách.
Vit Odesláno 25. června Nahlásit Odesláno 25. června Pražský Hrad - stolní hodiny z výstavy prezidentských darů 1
Mano1990 Odesláno 25. června Nahlásit Odesláno 25. června Nevíte někdo náhodou o jaké hodinky se jedná? Bohužel mám jen toto foto.
Mano1990 Odesláno 25. června Nahlásit Odesláno 25. června před 1 minutou, absolut napsal: Luminox mil-spec 3350 Perfektní práce, díky moc.
exell Odesláno 25. června Nahlásit Odesláno 25. června Sinn v odraze od spolucestujícího přede mnou. Dělám to správně? 2
Kluk jako buk Odesláno 25. června Nahlásit Odesláno 25. června před 25 minutami, exell napsal: Sinn v odraze od spolucestujícího přede mnou. Dělám to správně? Hmmm, a na Hirsch Arne zřejmě. Tutově někdo zdejší.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se