Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

No nevím, připadá ti chytrý tajně fotit lidi v restauraci a pak jejich fotky prásknout na net? Mě bys tím docela n....l.

zaprvé jsem to tady nezavedl já a za druhé mi to přijde v pohodě. příště kvůli místním ochráncům práv i když to nic neporušuje rozmašu ksichty :frusty:

Tissot Seastar 1000. Za to tajné fotenie si ťa raz niekto podá.

máš 2 bludíšťáky za asi uhodnutí a mínus jednoho za  paranoiu. jinak jsem teda čekal lepší hodinky vzhledem k ceně košile

Upraveno uživatelem SCIFI
Odesláno

jinak jsem teda čekal lepší hodinky vzhledem k ceně košile

Možno je pán členom košeľového fóra a o hodinky sa nezaujíma. :-)

Odesláno

Dnes při místním šetření u metra Depo Hostivař, při vymejšlení změny dopravního značení - 2x RLX ( vůbec nevím typ, ale origoš ano ),1x IWC aquatimer chrono, 2x Bretling avenger, 2x Damasko DA36 ( asi ), 1x Prim sport Igen ( a hromada qurtz Tissotu, Certin, Invicta a spol ). Vše okouknuto směrem do auta ( porušení stávajícího dopravního značení ). Vůbec jsem se nemohl soustředit na práci a tak prostě pozoroval zajímavé hodinky, auta a baby :-)))))

Odesláno

Dnes cestou do prace na ruce jednoho taloše vintage Rolex Airking ve velmi peknem stavu. cifr mel lehkou patinu, ale jinak paradní.

Omlouvam se za kvalitu fotky,bylo to hodne narychlo a natajnacku focene

9452133433_983eaf268d_z.jpg

Odesláno

zaprvé jsem to tady nezavedl já a za druhé mi to přijde v pohodě. příště kvůli místním ochráncům práv i když to nic neporušuje rozmašu ksichty :frusty:

máš 2 bludíšťáky za asi uhodnutí a mínus jednoho za  paranoiu. jinak jsem teda čekal lepší hodinky vzhledem k ceně košile

on to tu uz niekto zaviedol???

kdekolvek na juhu Europy dostanes na papulu rovno v restauracii este len tu fotku robis.. toto sa fakt nepatri

Odesláno (upraveno)

post-268-0-65672000-1375864391_thumb.jpg

meistersinger, limitovaná edice k 90. výročí vzniku Turecka

post-268-0-49200300-1375864423_thumb.jpg 

patek s cedulí vzhůru nohama...to by se nemělo stávat  :frusty:

edit: obrázek

Upraveno uživatelem vanderB.
Odesláno

attachicon.gifmeister.jpg

meistersinger, limitovaná edice k 90. výročí vzniku Turecka

attachicon.gifpatek.jpg

patek s cedulí vzhůru nohama...to by se nemělo stávat  :frusty:

edit: obrázek

bych mu sebral licenci, Turkovi, když to neumí vystavovat...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...