SCIFI Odesláno 5. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2013 (upraveno) No nevím, připadá ti chytrý tajně fotit lidi v restauraci a pak jejich fotky prásknout na net? Mě bys tím docela n....l.zaprvé jsem to tady nezavedl já a za druhé mi to přijde v pohodě. příště kvůli místním ochráncům práv i když to nic neporušuje rozmašu ksichty Tissot Seastar 1000. Za to tajné fotenie si ťa raz niekto podá.máš 2 bludíšťáky za asi uhodnutí a mínus jednoho za paranoiu. jinak jsem teda čekal lepší hodinky vzhledem k ceně košile Upraveno 5. srpna 2013 uživatelem SCIFI
Jiřina Odesláno 6. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2013 Včera na jednom assesmemt centru pan psycholog a Omega PO v chronu. Někdo zdejší?
bandicoot Odesláno 6. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2013 jinak jsem teda čekal lepší hodinky vzhledem k ceně košileOno to spolu nějak souvisí?
EDYMI Odesláno 6. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2013 jinak jsem teda čekal lepší hodinky vzhledem k ceně košile Možno je pán členom košeľového fóra a o hodinky sa nezaujíma. :-)
IzTaPa Odesláno 6. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2013 Ono to spolu nějak souvisí? Pokud se jmenujes Janousek, tak asi ano
milhauszn Odesláno 6. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2013 Dnes v jidelne v Gemini na Pankraci potapky Sinn, presny model za ten letmy pohled jsem si nezapamatoval.
gougy Odesláno 6. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2013 Motorest Melikana, ráno v cca 9:30, Audi "f kombajnu", IWC Portuguese chrono a kapučíno bez skořice ale telefonoval - nedala se dojit krev
kuncák7 Odesláno 6. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2013 Dnes při místním šetření u metra Depo Hostivař, při vymejšlení změny dopravního značení - 2x RLX ( vůbec nevím typ, ale origoš ano ),1x IWC aquatimer chrono, 2x Bretling avenger, 2x Damasko DA36 ( asi ), 1x Prim sport Igen ( a hromada qurtz Tissotu, Certin, Invicta a spol ). Vše okouknuto směrem do auta ( porušení stávajícího dopravního značení ). Vůbec jsem se nemohl soustředit na práci a tak prostě pozoroval zajímavé hodinky, auta a baby :-)))))
quest987 Odesláno 6. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2013 Dnes cestou do prace na ruce jednoho taloše vintage Rolex Airking ve velmi peknem stavu. cifr mel lehkou patinu, ale jinak paradní.Omlouvam se za kvalitu fotky,bylo to hodne narychlo a natajnacku focene
F.B. Odesláno 6. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2013 Dnes na super lodičke...opať pár nástenných kúskov: F.
instant Odesláno 6. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2013 zaprvé jsem to tady nezavedl já a za druhé mi to přijde v pohodě. příště kvůli místním ochráncům práv i když to nic neporušuje rozmašu ksichty máš 2 bludíšťáky za asi uhodnutí a mínus jednoho za paranoiu. jinak jsem teda čekal lepší hodinky vzhledem k ceně košile on to tu uz niekto zaviedol??? kdekolvek na juhu Europy dostanes na papulu rovno v restauracii este len tu fotku robis.. toto sa fakt nepatri
gerhard Odesláno 6. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2013 Dnes podvecer 18:00 Aupark Ke 2.posch food floor chlapik s rodinkou, sede triko, kratasy a Milgaussy. Parada.
vanderB. Odesláno 7. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2013 (upraveno) meistersinger, limitovaná edice k 90. výročí vzniku Turecka patek s cedulí vzhůru nohama...to by se nemělo stávat edit: obrázek Upraveno 7. srpna 2013 uživatelem vanderB.
huhu4d Odesláno 7. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2013 dnes okolo 19:00 na strbskom plese pred hotelom panorama dvaja pani z CZ. Jeden na ruke railmastery 42mm na kove a druhy nieco co vyzeralo ako hubloty...
Frostie Odesláno 7. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2013 meister.jpg meistersinger, limitovaná edice k 90. výročí vzniku Turecka patek.jpg patek s cedulí vzhůru nohama...to by se nemělo stávat edit: obrázekbych mu sebral licenci, Turkovi, když to neumí vystavovat...
Bells Odesláno 7. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2013 Tak vám koukám na Postradatelní a co tam nevidím sám velký Stalone s Panerai
Bullet Odesláno 7. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2013 V "postradaelni" maji PAM skoro vsichni....od 305 az pres 382....slusna grupa :-)
lib Odesláno 7. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2013 No ja nevim. Pockame, az co Frantik. Mrkne na to a urcite da vedet.
marosh Odesláno 7. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2013 Bomba postřeh. Diky. Mrknu na to.To jsou sejka, ne?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se