Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)
  V 5. 6. 2014 v 9:22, Bob123 napsal:

Na co jsou tem ty cudliky kdyz to ma 3 rucky ? :lol2:

ten velkej červenej vypustí hejno žraloků

no nedalo mi to a musel sem si je vygůglit :-)

Designed by renowned Italian Watch Designer ?Mr. Leonardo Cristiano?

• Water resistant (Not suitable for swimming, diving, shower etc.).
  • High precision quartz movement with the latest breakthrough Technology

všimněte si toho velkého T. to musí něco znamenat 

Upraveno uživatelem the MJ
Odesláno

Co jsem mu na to měl asi říct? Před půl rokem jsem byl na tom stejně... Tak jsem mu jen popřál, ať mu ta radost z hodinek této značky vydrží déle, než vydržela mě :D

Odesláno

Pozor, ono to má skryté funkce! Když zmáčkneš správny čudlík, na displeji se rozsvítí další čísla - je to ana-digi.

Akorát, že ten chudák na to koukal a pak z něj vypadlo: "Jen nevím, jak to nastavit, asi to nebudu používat." :lol2: 

Odesláno
  V 5. 6. 2014 v 9:43, JaRooN napsal:

Pozor, ono to má skryté funkce! Když zmáčkneš správny čudlík, na displeji se rozsvítí další čísla - je to ana-digi.

Akorát, že ten chudák na to koukal a pak z něj vypadlo: "Jen nevím, jak to nastavit, asi to nebudu používat." :lol2:

se mi stává u věčného kalendáře totok.. :lol2:

Odesláno

ja myslim, ze to cervene bude emergency brake, nouzovy padak, vystrelovaci harpuna nebo podobna funkce. korunka vypada jako imbusak, ten se dycky hod mit po ruce, pardon, na ruce...

Odesláno

Ba ne jsou paradni, jen u toho WR jim vypadla nula :-) diky za osvetu s cudlikama, nevedel jsem ze maji vecny kalendar :lol2:

Odesláno
  V 5. 6. 2014 v 15:57, Hasňa napsal:

Ty jsou na obrazku uzasne. Nekdy bych si je rad omacal. A je to inhaus s nepreknatelne jednoduchym odecitanim casu na minutovem a hodinovem scitaci.

jj, a hlavně jsou to velký hodinky, žádný dětský 40mm...fakt jim to sekne.

Odesláno

Středa 4.6. , Beroun, pizzeria Carino u vedlešího stolu ( mezi 12-13hodinou) vysokej blonďák odhadem čtařicátník s Corum Admiral´s Cup.

Byl jsem tam služebně s klienty, tak se nehodilo zkoušet nějaký "kozy". :D

Odesláno

Včera na dětském dni v Horoměřicích nějaký vášnivý fotograf zřejmě Omega Ploprof nebo caymany...byl jsem na odchodu, obklopen rozjetýma harantama, koza nebyla vůbec možná :D

Odesláno (upraveno)

pri prave probihajici kontrole v ranni tramvaji, revizor na ruce Festina Tour de France se zelenym cifrem, jako jiz obligatne "bez kozy" :)

Upraveno uživatelem lukis
Odesláno
  V 10. 6. 2014 v 5:08, lukis napsal:

pri prave probihajici kontrole v ranni tramvaji, revizor na ruce Festina Tour de France se zelenym cifrem, jako jiz obligatne "bez kozy" :)

Ten by na kozu stejně nezabral...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...