Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dnes ráno cca v 6:20 na zastávce MHD Slupská v Plzni jsem při ranní procházce se psem potkal kolegu se Steinhart Nav B-Chrono II mit Lederband na ruce. Krátce jsme pohovořili o řemenech na pilotkách... Pro nedostatek času jsem se nestihl zeptat, zda je to někdo z fóra, ale předpokládám, že ano:) Kdo z vás nosí tyhle parádní pilotky a bydlí v Plzni na Vinicích, kolegové?

Odesláno

Včera na termálech prošedivělý pán cca přes padesát,Doxy ve zlatě viz.fotka,snad jen indexy /bez čísel/,bohužel ve zlaté je nikde nemůžu najít.

post-9327-0-94420900-1407574370_thumb.jpg

Odesláno

Pan domácí co jsme u něj byli ubytovaní,tak tyto Tagy.Netroufnu si odhadnout zda origo či repliky /fejkují se vůbec tyto hodinky?/.

post-9327-0-64008600-1407580239_thumb.jpg

Odesláno

včera v autobusu Student Agency z Prahy do Hradce seděl přes ukičku pán s Ball Engeneer Skylab chrono, vypadali v reálu moc krásně. Někdo odsud?

Odesláno (upraveno)

... /fejkují se vůbec tyto hodinky?/.

Fejkuje se snad úplně všechno, na dovolené na Krétě jsem viděl i plnou vitrínu zjevných fejků Casio (a to je Řecko v EU) - v kamenném obchodě, který o sobě tvrdil, že je spec. prodejna foťáků, hodinek a elektroniky.

Edit: překlepy

Upraveno uživatelem JHonza
Odesláno

Včera na jedné akci Pavel V. a Seiko SARB017. Předtím měl Stowa Flieger nebo podobné pilotky. Seika překvapily, z fotek se mi nikdy nelíbily - prostě divný zelený hodiny - ale takhle naživo je to nádhera. Příště se ho zeptám, jestli je zdejší.

Odesláno

včera v autobusu Student Agency z Prahy do Hradce seděl přes ukičku pán s Ball Engeneer Skylab chrono, vypadali v reálu moc krásně. Někdo odsud?

To byl určitě Zmizíkův kolega, kterej je od Zmizíka koupil. Pochybuju, že by v republice byly víc jak dvoje. Jedny jsem měl já a druhý on.

Odesláno (upraveno)

Koza je úplně naprd, právě jsem jel Céčkem nad klukem s bílejma Rolex exp II na černo červeným hadru, pár stanic jsme mohli kecat.... a nakonec vystoupil na Kobylisích, aniž jsem se vymáčk....

Upraveno uživatelem martar
Odesláno

To byl určitě Zmizíkův kolega, kterej je od Zmizíka koupil. Pochybuju, že by v republice byly víc jak dvoje. Jedny jsem měl já a druhý on.

říkal jsem si, jestli to nebyl Zmizík :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...