Locque Odesláno 30. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2015 Posledních pár dní potkávám každý ráno na trase Dejvická - Můstek chlapíka kolem padesátky, na ruce parádní Reversa, zlatý pouzdro, bílej cifr, černá kůže... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 30. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2015 Dnes jsem podle me v Kauflandu na Vypichu potkal xjr1 se zelenýma Igenama, ale koza neproběhla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 30. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2015 Kdybys v tom Kauflandu byl v devet rano, potkal bys Grand Seiko Spring Drive. Byl jsem v krmitku doplnit zasoby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 30. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2015 Já toho dnes na Prague food festivalu viděl víc než dost (samozřejmě jsem to čekal, že nějaké úlovky budou), jako nejzajímavější úlovky beru dámské Cartier Ballon Bleu na kůži a pak Chopard Mille Miglia GTS na gumě, oboje moc pěkné kousky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 30. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2015 Já v pátek v Brně "u Karla" lehce po dvanácté opět oranžové Seiko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 30. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2015 Kdybys v tom Kauflandu byl v devet rano, potkal bys Grand Seiko Spring Drive. Byl jsem v krmitku doplnit zasoby.Snad příště, jezdíme tam často. GS bych nepřehlíd. P.S. V 9 ráno to o víkendu asi stejně nepude, nedostanu moju z postele... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mechac Odesláno 31. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2015 Na Prague food festivalu toho bylo k vidění kvanta, jednoznačné byly keramické Suby mladíka, který postával nějakou chvíli u Valorie u barového stolku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 31. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2015 Snad příště, jezdíme tam často. GS bych nepřehlíd. P.S. V 9 ráno to o víkendu asi stejně nepude, nedostanu moju z postele... Tak to se mas, me decka nenechaji spat dyl, jak do 6:30. I kdyz dneska jsem si velmi vyjimecne prispal do pul desate. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xjr1 Odesláno 31. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2015 Dnes jsem podle me v Kauflandu na Vypichu potkal xjr1 se zelenýma Igenama, ale koza neproběhla.Ha, jsem ti asi blbě zíral na ruku;-). Říkal jsem si, mladej člověk s vintážníma hujerama musí bejt chronomagor, ale protože jsem od přírody plachej, kozu jsem se neodvážil použít:-D. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 1. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2015 (upraveno) Dneska jsem videl Pamy Submersible, otocene netradicne cifernikem pod zapesti (coz by podle me mohlo ukazovat na military background), vypadaly dost odrbany, zadny safe queen watch, typek tak 50-60 let, vypadal dost v kondici, osoupany rifle a tricko nejakyho havajskyho potapecskyho klubu. Takhle si asi predstavuju U.S. Navy Seal v duchodu To by byl spravnej ambasador, ne jako ty dneska nagelovany celebrity. Na fotku jsem si netroufnul. Upraveno 1. června 2015 uživatelem kloubik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 1. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2015 Ha, jsem ti asi blbě zíral na ruku;-). Říkal jsem si, mladej člověk s vintážníma hujerama musí bejt chronomagor, ale protože jsem od přírody plachej, kozu jsem se neodvážil použít:-D.Jo, tak to jsme dva, taky jsem od přírody plachej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xjr1 Odesláno 1. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2015 No ale ty hujery jsou parádní, všiml jsem si hned, i přes to, že jsem se plně soustředil na seznam nákupu od manželky;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 1. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2015 Děkuju, to stejný platí o Igenech. Nejdou přehlédnout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 Jedny Omegy Dynamic z dneska, vyrez z mobil fotky, snad jsou trochu poznat: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 dnes ráno tramvaj č. 24 za Synkáčem Mondaine s šedým cifrem...vypadal, že si všiml mých Moindainů...taky jsem s nima mával, jak o život hehe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 Dneska v metru, mladej fešák s turbo brajtlema. Ve "zlatě".snažil sem se bejt nenápadnej. Kozu sem nezkoušel, vedle mě stála moc pěkná slečna která by si mohla myslet že se s nim chci domluvit na jejim přepadení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 V Olomouci na semaforech mladík v pasatu bílé géčka. A na ulici toto reklamní foto. Celkem pobavilo protože Cara hodně nosí Rlx v bicoloru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 Dneska v metru, mladej fešák s turbo brajtlema. Ve "zlatě".snažil sem se bejt nenápadnej. Kozu sem nezkoušel, vedle mě stála moc pěkná slečna která by si mohla myslet že se s nim chci domluvit na jejim přepadení.Zlaty Becka s turbem v metru to zni dost pravdepodobne :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 3. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2015 Hujer ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 3. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2015 Dnes rano jsem čekal na předání auto v servisu... Porsche brno: vedoucí prodeje Audi- fejkonoš s Breitlingama s turbem... Prodejce z Audi- origo Colty... Pak jeden zákazník čekající jako ja na auto GMT Master- někdo odsud? Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se