CEGY Odesláno 5. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2015 Sem jel dneska ceckem, tak sem daval pozor a narazil na tohodle pana, nekdo odsud?Podobnej ohoz nosí emef. Ale myslím, že to neví von. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 5. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2015 Nema korale,nemuze to bejt emef. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 5. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2015 No, já netrdím, že to je on...Nicméně jsem si všiml drobných shod v barevném ladění a celkovém pojetí autfitu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 5. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2015 Dnes jsem poprosil nejvyššího šéfa o okouknutí jeho Rolex Cosmograph Daytona 116523. Velmi ochotně je představil a dali jsme krátký pokec. Má je cca 10 let a nosí je nepřetržitě. Viděl jsem je naživo poprvé a nepohrdl bych ani náhodou. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvejkr Odesláno 5. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2015 pokud tmavě modrá barva a 745i tak tam můžeš každý den vidět projet mě :-)To bude asi ono :-) tak zdravím ! Poprve nalepka hehe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jagman Odesláno 5. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2015 Dneska Harley Days a skoro samé Suby! Až si říkám že je nosí každej ........... Jinak jedny Avenger v titanu na 150kg týpkovi co měl 1% vestu docela milej a jedny oranž Emergency jo ale překvapil mě chlap někdo od zastoupení čr HD měl suby noudejt plecháče na koženém nato! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 5. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2015 Jsem dnes na Ciaf HK nadhodil kozu u jednoho plešouna s Rolexkami,protože jsem měl vnitřní cítění, že je to Tange a pán na mě koukal jak na blázna. Tak jsem dělal,že to říkám mému tříletému synkovi :-) blbé heslo řeknu vám, no ale jinak na letecké show hodně Rolexek, Béček, němečtí piloti Sinn všiml jsem si...pěkně tam bylo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dieegoo Odesláno 5. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2015 Nejsem si jist, zda jsi vylepšil svůj obraz v očích dotyčného, pokud jsi předstíral, že synátorovi vykládáš o tom, že koza dojí krev Včera v HK na festivalu vína jsem měl oči na štopkách a smutně jsem musel konstatovat, že "nejzajímavějším" kusem byl odhadem půl kila vážící turbostroj na ruce nějakého pána s hlavohrudí, jinak spousta smart watches takže nuda, zklamání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stalin Odesláno 5. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2015 (upraveno) To je nase seznamovaci formule. Reknes: 'Koza doji krev' a ten druhej ti musi odpovedet druhou casti hesla. Tu se dozvis po svym 1000 prispevku tady, posle ti ji moderator Slunecnik. Do ty doby budes furt jen bit. Merde, to abych raději dělal blbýho (s mým zjevem bez problému uvěřitelný), nebo se provařit bez hesla. To by se Gabčík s Kubišem v hrobě rozkmitali... Upraveno 5. září 2015 uživatelem Stalin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lu.ck Odesláno 5. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2015 Sem jel dneska ceckem, tak sem daval pozor a narazil na tohodle pana, nekdo odsud?Sem jel dneska ceckem, tak sem daval pozor a narazil na tohodle pana, nekdo odsud?a kozenka probehla?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flashman Odesláno 5. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2015 A ja si furt říkam kdy konecne nekdo zdejsi uvidí na cečku me a zvecni me tu alespon zminkou. Cestuji zásadně s levou rukou predpaženou a rotují zapestim na všechny strany vagonu a furt nic.Uff, už jsem si myslel, že jsem mimoň, cestuju často full MHD, jak se ochladí permanentně s vyhrnutým rukám na levé ruce a každých pár sekund kontroluju čas, Často jednám s manažerama, ale zatím spíše zklamání, žádný pořádný úlovek. Začínám pochybovat, že chronomagor existuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 7. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2015 Dneska rano v Thomayerce na transfuzce, cca v 9:30 pan lehce silnější a na ruce PAM 359, cumel sem, casto PAM nevidím, nastavovat sem svoje, ale bavil se s kolegou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 7. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2015 Ja se priznam, ze z NY jsem trosku zklamanej. Nejcastejsi tady zacinaji byt videt Apple watch. Z hodinek vedou Suby, obcas nejake jine rolex hlavne ve zlate nebo bicolor. Na Omega SMP jsem narazil asi dvakrat. Sem tam Seiko (nas nejvyssi ma cerne monstra, jeste jsem ale nemel prilezitost dat s nim rec...) Ovsem minuly tyden v metru nejaky asiat s Junghans! To me potesilo. Co se tyka jinych zobrazovacu casu, tak jednoznacnou prevahu ma Misa Korsu Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 7. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2015 Sem jel dneska ceckem, tak sem daval pozor a narazil na tohodle pana, nekdo odsud?To bych moh bejt já, ale už si to nepamatuju. Dajvry a fous sedí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 7. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2015 Dneska rano v Thomayerce na transfuzce, cca v 9:30 pan lehce silnější a na ruce PAM 359, cumel sem, casto PAM nevidím, nastavovat sem svoje, ale bavil se s kolegoua neviděl jsi minulej týden na jedné kočce Datejusty náhodou? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 7. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2015 Tak urcite, ale to sem nepíšu ;-)) Bite my shiny metal ass with Tapa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fendelik Odesláno 7. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2015 V patek si to kratim lanovkou na Pustevny, prijdu na kasu a pan za okynkem Sinn U1 na gume. Kozu jsem nezkousel, ale hodinku mu pochvalil, kouknul na moje Gecka a hlasi, pekny Casia. Tak jsem zaplatil a sel :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 7. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2015 Já to sem vůbec nechtěl psát, ale když to Andy Aaron naťuknul: V sobotu ve vlaku z Prahy na Beroun (linka S9, odjezd z Vršovic 12:12) si pán v tričku a kraťasech na stolečku u okénka vybaloval nové Apple Watch. Pěkně si to vyskládal z těch sáčků, prolistoval návod, vložil baterii, vyzkoušel si, jak mu sedí na ruce, a pak to zase poctivě zabalil do té hromady igelitu, zavřel do krabičky, krabičku dal do tašky a s blaženým výrazem koukal z okna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 7. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2015 Tak aspon mel radost Jen me fascinuje, ze nekterym je tu malo rezerva natahu 40h... Co by za to Apple dal Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 7. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2015 (upraveno) Tak aspon mel radost Jen me fascinuje, ze nekterym je tu malo rezerva natahu 40h... Co by za to Apple dal Sent from my iPhone using TapatalkHlavne kdyz automaty nosis to tak ma oproti iwatch opačný efekt ;D Upraveno 7. září 2015 uživatelem Exiztence Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se