Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 11,2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Pred tim jsem byl jen na Tapce na mobilu a hledat se mi to pres to nechtelo. Ted uz jsem si to nasel a chapu. Akorat nechapu, proc s tim ted delate takove tajnosti, kdyz v tom danem vlakne zaznely hlasy co nejvetsi osvety ;) Jinak si nejsem jistej, ze to v Bostonu frci. "Goat is milking blood" si teda asi na nekoho neodvazim vytahnout, zvlast ne na klienty  :D  

Nicmene abych nebyl uplne out, tak dnes jsem mel jeste dalsi zajimava pozorovani. Na schuzce s klientkou, stredni management jedne velke mezinarodni spolecnosti, mela Apple watch. Tak jsme na ne taky dosly a byla do nich uplne zazrana, basnila o nich a porad je vychvalovala. Celkove evidentne zrala Apple, takze s ni jsem ani tema hodinek nesnazil nejak rozvijet...

Dalsi schuzka nasledovala ve stejne spolecnosti s VP. Pani, vek zhruba 55, asiatka, elegantne oblecena na svuj vek a postaveni. Na ruce mela damske Omega Constellation v bicoloru. Jak moc kombinace zlato stribro nemusim, tak na ni mi to pekne sedelo. Hodinky pusobily decentne a velice vkusne doplnovaly jeji obleceni. S ni jsem se ovsem na tema hodinky nedostal a osobne si nemyslim, ze by byla nejaky chronomagor, jen si proste poridila hodinky umerne svemu postaveni.

Odesláno

Jinak si nejsem jistej, ze to v Bostonu frci. "Goat is milking blood" si teda asi na nekoho neodvazim vytahnout, zvlast ne na klienty

To ale nemůžeš překládat. Pokud ti nebude dotyčnej rozumět, tak nepatří do klubu. V tom je ta jedinečnost, elitnost. Tim se blížíme skupině Bilderberg  :whistling:

Odesláno (upraveno)

Včera jsem měl zajímavej rozhovor s jedím manažerem tady u nás. Je to amík a když jsme se viděli poprvé, měl na ruce Apple watch. Tak jsem si ho zařadil do škatule nezajímavý a víc jsem se o něj nestaral. Nedávno jsem s ním zas mluvil a koukám, na ruce slušný Carrery, včera pak další TAG Heuery. Dali jsme řeč a vypadlo z něj, že má rád luxusní hodinky, moc jim sice nerozumí ale má jich několikero. Nějaké rolády a hlavně pak TAG Heuer. Ty jabka dostal od ženy, vyzkoušel je, ale nosit je asi moc nebude.

Upraveno uživatelem Pavelpu27
Odesláno

Dnes hezký chrono rozhovor s účastníkem privátní akce. Já orlíky 38 a on Breitling Chronomat 44, šedý cif s šedými subciferníky. Zkoušel jsem je na ruku a znovu jsem se ujistil, že 44 pro mne není. Druhý kolega Prim MPM. 

Odesláno

Dnes jeden albanskej baca sport jednicky! Koukal jsem jak zjara. Pokec moznej nebyl,skoda,ale pry v nejblizsi vesnici narazim na jeho bratra,treba bude taky neco zajimavyho na ruce .

Odesláno

Dnes v Plzni u jedne kavarnicky kluk a na ruce Igen. Houknul jsem na nej: "hezke Igeny", ale ani se neohlidnul...

Asi si myslel, že mu nadáváš a bál se pustit se s tebou do křížku :D

Odesláno

U nas prave prebieha Tradicny Trnavsky jarmok....kolotoce jak sa patrí...SMP a B4B

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Dnes jsem měl v rukách Festiny jednoho člověka, konkrétně tu edici Tour de France...Dle mého žádný zázrak a těžký jako kráva!

Odesláno (upraveno)

Dneska jsem něco řešil v jednom obchodě a borec měl fakt pěkný Rada. Tak jsem mu je pochválil. Jsa si skoro jist, že je odsud (vzhledem k modelu a automatu), kozu jsem stejně nedal. To už jí asi nedám nikdy. Jaké bylo ale překvapení, že se sledujeme i na Instagramu...

Upraveno uživatelem bandicoot
Odesláno

Dneska jsem něco řešil v jednom obchodě a borec měl fakt pěkný Rada. Tak jsem mu je pochválil. Jsa si skoro jist, že je odsud (vzhledem k modelu a automatu), kozu jsem stejně nedal. To už jí asi nedám nikdy. Jaké bylo ale překvapení, že se sledujeme i na Instagramu...

Z toho si nic nic nedelej. Kozu taky nedam. asi by si koukal, jak z jara kdybych to na tebe vyhrkl.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...