Bob Odesláno 9. září 2015 Nahlásit Odesláno 9. září 2015 A ja myslel ze je to 10 000 prispevku, me taky nikdo nic nerekl a jeste mam v profilu status varovani
AndyAaron Odesláno 10. září 2015 Nahlásit Odesláno 10. září 2015 Pred tim jsem byl jen na Tapce na mobilu a hledat se mi to pres to nechtelo. Ted uz jsem si to nasel a chapu. Akorat nechapu, proc s tim ted delate takove tajnosti, kdyz v tom danem vlakne zaznely hlasy co nejvetsi osvety Jinak si nejsem jistej, ze to v Bostonu frci. "Goat is milking blood" si teda asi na nekoho neodvazim vytahnout, zvlast ne na klienty Nicmene abych nebyl uplne out, tak dnes jsem mel jeste dalsi zajimava pozorovani. Na schuzce s klientkou, stredni management jedne velke mezinarodni spolecnosti, mela Apple watch. Tak jsme na ne taky dosly a byla do nich uplne zazrana, basnila o nich a porad je vychvalovala. Celkove evidentne zrala Apple, takze s ni jsem ani tema hodinek nesnazil nejak rozvijet...Dalsi schuzka nasledovala ve stejne spolecnosti s VP. Pani, vek zhruba 55, asiatka, elegantne oblecena na svuj vek a postaveni. Na ruce mela damske Omega Constellation v bicoloru. Jak moc kombinace zlato stribro nemusim, tak na ni mi to pekne sedelo. Hodinky pusobily decentne a velice vkusne doplnovaly jeji obleceni. S ni jsem se ovsem na tema hodinky nedostal a osobne si nemyslim, ze by byla nejaky chronomagor, jen si proste poridila hodinky umerne svemu postaveni.
JaRooN Odesláno 10. září 2015 Nahlásit Odesláno 10. září 2015 ...Akorat nechapu, proc s tim ted delate takove tajnosti, kdyz v tom danem vlakne zaznely hlasy co nejvetsi osvety ... Žeby... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. ???
MJ. Odesláno 10. září 2015 Nahlásit Odesláno 10. září 2015 Jinak si nejsem jistej, ze to v Bostonu frci. "Goat is milking blood" si teda asi na nekoho neodvazim vytahnout, zvlast ne na klientyTo ale nemůžeš překládat. Pokud ti nebude dotyčnej rozumět, tak nepatří do klubu. V tom je ta jedinečnost, elitnost. Tim se blížíme skupině Bilderberg
Pavelpu27 Odesláno 10. září 2015 Nahlásit Odesláno 10. září 2015 (upraveno) Včera jsem měl zajímavej rozhovor s jedím manažerem tady u nás. Je to amík a když jsme se viděli poprvé, měl na ruce Apple watch. Tak jsem si ho zařadil do škatule nezajímavý a víc jsem se o něj nestaral. Nedávno jsem s ním zas mluvil a koukám, na ruce slušný Carrery, včera pak další TAG Heuery. Dali jsme řeč a vypadlo z něj, že má rád luxusní hodinky, moc jim sice nerozumí ale má jich několikero. Nějaké rolády a hlavně pak TAG Heuer. Ty jabka dostal od ženy, vyzkoušel je, ale nosit je asi moc nebude. Upraveno 10. září 2015 uživatelem Pavelpu27
honza71 Odesláno 10. září 2015 Nahlásit Odesláno 10. září 2015 Jeho Excelence italsky velvyslanec A.A. taky nosi TH Carrera :-)
Fajkus Odesláno 12. září 2015 Nahlásit Odesláno 12. září 2015 Dnes hezký chrono rozhovor s účastníkem privátní akce. Já orlíky 38 a on Breitling Chronomat 44, šedý cif s šedými subciferníky. Zkoušel jsem je na ruku a znovu jsem se ujistil, že 44 pro mne není. Druhý kolega Prim MPM.
kuncák7 Odesláno 12. září 2015 Nahlásit Odesláno 12. září 2015 Dnes jeden albanskej baca sport jednicky! Koukal jsem jak zjara. Pokec moznej nebyl,skoda,ale pry v nejblizsi vesnici narazim na jeho bratra,treba bude taky neco zajimavyho na ruce .
JaRooN Odesláno 12. září 2015 Nahlásit Odesláno 12. září 2015 Dnes v Plzni u jedne kavarnicky kluk a na ruce Igen. Houknul jsem na nej: "hezke Igeny", ale ani se neohlidnul...
siwi Odesláno 12. září 2015 Nahlásit Odesláno 12. září 2015 Dnes v Plzni u jedne kavarnicky kluk a na ruce Igen. Houknul jsem na nej: "hezke Igeny", ale ani se neohlidnul... Asi si myslel, že mu nadáváš a bál se pustit se s tebou do křížku
stando Odesláno 12. září 2015 Nahlásit Odesláno 12. září 2015 U nas prave prebieha Tradicny Trnavsky jarmok....kolotoce jak sa patrí...SMP a B4B Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
stepecken Odesláno 12. září 2015 Nahlásit Odesláno 12. září 2015 U nas prave prebieha Tradicny Trnavsky jarmok....kolotoce jak sa patrí...SMP a B4B ImageUploadedByTapatalk1442093728.152543.jpg ImageUploadedByTapatalk1442093739.234869.jpgKolotočár je evidentne chrono magor
VintageLover Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Odesláno 14. září 2015 Klient 16710 pepsiny, ale byl divnej, tak jsem nezkoušel ani kozu, ani slona
progip Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Odesláno 14. září 2015 Dnes jsem měl v rukách Festiny jednoho člověka, konkrétně tu edici Tour de France...Dle mého žádný zázrak a těžký jako kráva!
bandicoot Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Odesláno 14. září 2015 (upraveno) Dneska jsem něco řešil v jednom obchodě a borec měl fakt pěkný Rada. Tak jsem mu je pochválil. Jsa si skoro jist, že je odsud (vzhledem k modelu a automatu), kozu jsem stejně nedal. To už jí asi nedám nikdy. Jaké bylo ale překvapení, že se sledujeme i na Instagramu... Upraveno 14. září 2015 uživatelem bandicoot
financ Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Odesláno 14. září 2015 Kdo ted jede v Leo expresu v premium třídě s bronzovkama na ruce?
Maxmillian Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Odesláno 14. září 2015 (upraveno) Trochu modniho pekla z Lisabonu :-) Upraveno 14. září 2015 uživatelem Maxmillian
financ Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Odesláno 14. září 2015 Kdo ted jede v Leo expresu v premium třídě s bronzovkama na ruce?změna, jsou to BPcka ve fullgoldu a není členem.
quest987 Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Odesláno 14. září 2015 Dneska jsem něco řešil v jednom obchodě a borec měl fakt pěkný Rada. Tak jsem mu je pochválil. Jsa si skoro jist, že je odsud (vzhledem k modelu a automatu), kozu jsem stejně nedal. To už jí asi nedám nikdy. Jaké bylo ale překvapení, že se sledujeme i na Instagramu...Z toho si nic nic nedelej. Kozu taky nedam. asi by si koukal, jak z jara kdybych to na tebe vyhrkl.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se