Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Ja snim o tom, ze az na me nekdo vytahne kozu, jak mu reknu: Chces do drzky vole?

Odesláno

Ja snim o tom, ze az na me nekdo vytahne kozu, jak mu reknu: Chces do drzky vole?

To by se ale go-go tanečnicím říkat nemělo

Návštěvník Zmizík
Odesláno (upraveno)

Ja sem vole soukromej podnikatel, ja mam radsi Dej fem ten fek.

Upraveno uživatelem Zmizík
Odesláno

U nas prave prebieha Tradicny Trnavsky jarmok....kolotoce jak sa patrí...SMP a B4Battachicon.gifImageUploadedByTapatalk1442093728.152543.jpgattachicon.gifImageUploadedByTapatalk1442093739.234869.jpg

Kluci to maj krapet špatně namalovaný Stando :D ... Tohle nejsou BfB, ale TransOcean. Nicméně asi tam chtěli namalovat BfB Bentley B05 Unitime, ty ale vypadají krapet jinak :D .

Odesláno

dnes v Grossetu na vyskocilove u stolu na zahradce vedle nas nejdriv panove s daytony + gmt master, ktere za chvili vystridal pan se Subama, a jeho kolega cosi na meshi.

Odesláno (upraveno)

Předevčírem na obchodním jednání - Tag Heuer Grand Carrera Calibre 36 Chrono. 

Nemůžu říct, jestli to byl originál nebo fejk, zatím nebudu dělat soudy, ale příště je nositeli pochválím a uvidíme (jen aby neskončil ve vlákně Jak se tváří odhalení fejkaři).

post-2573-0-85632500-1442476027_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Martz
Odesláno

Kolega polák z vývoje, Oris Aquis Date. Věděl jsem o nich, ale ještě jsem neměl šanci se na ně pořádně podívat.

Je to pořádný kus hodinek a zkouška na ruce (na foto je jeho ruka) mně utvrdila, že nehledě na d*bilní systém uchycení tahu, jsou a budou to mé aktuální (dosažitelné) dream-watche.

post-37766-0-01862800-1442491241_thumb.jpg

Odesláno (upraveno)

keď ich máš (budeš mať)  na ťahu nie je čo riešiť, viem o čom vravím tomu ver  :punk: NOHANDICAP

post-2225-0-63244000-1442493830_thumb.jpg

post-2225-0-32191300-1442493905_thumb.jpg

Upraveno uživatelem rooosta

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...