Locky Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2016 Asi 3 dny zpátky v Macau ve Venetianu partička žoviálních Brňáků. Zahlédl jsem pilotky IWC a snad Béčka... Někdo zdejší?
Anton_ Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2016 Na firemním večírku měl jeden pán toto.Poznáte, co to je? Breitling? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Toams Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2016 Na firemním večírku měl jeden pán toto.Poznáte, co to je? Breitling? Seiko?
flyte Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2016 Este pred Velkou nocou sme sa boli pozriet v Londyne na nejake zalezitosti v oblasti Fintech. Biznisovo obleceny zakladatel jednoho z nich mal na ruke Moony. Co ale bolo viac prekvapujuce, hipstersky obleceny zakladatel druheho mal na ruke Rolex Oyster perpetual.
Irma Bunt Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2016 Na veletrhu v Düsseldorfu se to na lidech u italských firem hemžilo rolexkami snad všech druhů, našly se paneraie AP a hubloty.Zaujaly mě ale u paneraie u jednoho Čecha v letadle při dnešní cestě zpět. Zajímavější však bylo zjištění, že rolex gmt má člověk obsluhují scan zavazadel na letišti. Sent from my iPhone using Tapatalk
African Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2016 Na veletrhu v Düsseldorfu se to na lidech u italských firem hemžilo rolexkami snad všech druhů, našly se paneraie AP a hubloty.Zaujaly mě ale u paneraie u jednoho Čecha v letadle při dnešní cestě zpět. Zajímavější však bylo zjištění, že rolex gmt má člověk obsluhují scan zavazadel na letišti.Sent from my iPhone using TapatalkAle na to pozor, v Itálii je to samý fejk :-)
lukis Odesláno 7. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2016 Dneska oběd Jack's Burger Ostrava a SMP 300 na tahovi s modrozelenou lunetou, polohlasem "nadhozená" koza se nechytila
prischera Odesláno 7. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2016 Dneska v Axe Bell&Ross BR 03-92. Zajímavý hodinky.
Lukyn77 Odesláno 7. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2016 Příjemně mě překvapil na konferenci náš mladej generální, slušivé oblekovky IWC - tak konečně někdo ve firmě s pěknejma hodinkama. Naproti tomu, černé G-Shocky k obleku jeden přednášející přede mnou ... a ještě mě předběhl s přednáškou.
JAJA Odesláno 7. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2016 Dnes na obědě v ostravském Spice boxu nějaký cizinec s PAM Submersible Flyback 614
cortes1990 Odesláno 7. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2016 asi polhodinu dozadu zakaznik v krčme hujer carrera s perletovym cifrom .. som teda čumeleste som ten model nevidel nazivo ani o nom nepocul vyguglil som ze je to nejaka japonska limitka
Xenomorfus Odesláno 8. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2016 Vcera pri ceste do kina sem zjistil, ze maji v OV- Zabrehu v hodinarstvi u Kotvy na prodej nejake Orienty. Pilotky vcelku zajimave...
foldes Odesláno 8. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2016 Se to skoro stydim napsat, ale prave ted na Andelu na filmu Kung fu Panda 3, pan v cervenem tricku s tetovanim a ditetem oranzove omega planet ocean 45 mm podle me.
Locky Odesláno 9. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2016 A ty si měl žabáky? Jinak není se za co stydět, každej ví, že chodíš na animáky.
JaRooN Odesláno 9. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2016 Taky chodím převážně na animáky Ale jiného chronomagora jsem ještě nepotkal Nedáme někdy animák sraz?
foldes Odesláno 9. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2016 A ty si měl žabáky? Jinak není se za co stydět, každej ví, že chodíš na animáky. Covece jo:) vcera jsem mel zrovna Hulky na ruce. To chodim na animaky,protoze jsou dobry proste. Ale vetsinou to jsou spis treba hentai anime
Locky Odesláno 9. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2016 Covece jo:) vcera jsem mel zrovna Hulky na ruce. To chodim na animaky,protoze jsou dobry proste. Ale vetsinou to jsou spis treba hentai anime Však v pohodě. Kdo nebyl na animáku, ať hodí kamenem... Jinak animák sraz, co navrhuje Jaroon zní fajn + Melly by tam třebas našel někoho pro sebe... Ale dost OT, zbytek kdyžtak SZ, ať to tu neplevelíme.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se