prischera Odesláno 18. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2016 V sobotu večer v Plzni Na Parkánu pár, oba na ruce pilotky od Archimede (tedy nejspiš). Vypadalo to dobře.
Povidláček Odesláno 18. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2016 Dnes jsem viděl černé Longines Hydroconquest na ruce jednoho pacienta, který si na recepci v jedné nejmenované pražské nemocnici domlouval rehabilitace a shodou okolností je to zaměstnanec (nezdravotník) stejné nemocnice. Tak kdo jste to byl? jinak musím říct, že naživo ty Hydry vypadají moc pěkně, mnohem líp než z fotek
siwi Odesláno 19. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2016 Nojo, já se obávám, že i kdyby to bylo frazeologicky dobře, tak tomu stejně nebudou rozumět P.s.: jak je to správně? Gemolken? Tak oni téhle otázce nerozumějí ani Češi v češtině Sám jsem si ještě na kozu nikdy netroufl Německy by to správně bylo:Milkt die Ziege das Blut?
Moty Odesláno 19. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2016 Německy by to správně bylo: Milkt die Ziege das Blut?Taky ne, protože správně je to přeci "Koza dojí krev" a ne "Dojí koza krev?"
lloffass Odesláno 20. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2016 Přede mnou včera ve Futuru v Ostravě stála u pokladny taková udržovaná paní kolem 45... na ruce Datejusty v bicoloru, zkušené oko mé drahé polovičky zase zálibně padlo na kabelku, ale to mi nic neříká. Otázka s kozou mě napadla, ale v daném kontextu jsem vyhodnotil, že odpovědí by mi mohla být tak maximálně facka a označení za úchyla
siwi Odesláno 20. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2016 Taky ne, protože správně je to přeci "Koza dojí krev" a ne "Dojí koza krev?" Jenomže v němčině musí ve zjišťovací otázce (tedy v otázce, na kterou lze odpovědět ano/ne) stát sloveso na prvním místě. A to i v případě, že správná odpověď zní Mám toho plnou kabelku
panedge Odesláno 20. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2016 Je mozny,ze jsem dneska videl v Trutnove v restauraci Up maj nekoho s Panerai?
JR_2010 Odesláno 20. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2016 Jenomže v němčině musí ve zjišťovací otázce (tedy v otázce, na kterou lze odpovědět ano/ne) stát sloveso na prvním místě. A to i v případě, že správná odpověď zní Mám toho plnou kabelku Ale to není otázka, to je konstatování, možná dokonce povzdech
Moty Odesláno 21. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2016 Ale to není otázka, to je konstatování, možná dokonce povzdech přesně tak, je to jen konstatování, tedy věta oznamovací, nikdo se na nic neptá
siwi Odesláno 21. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2016 Aha... A já si celou dobu myslel, že je to otázka.
rolas Odesláno 21. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2016 Metro Anděl, cca 4:10 Pamy někdo tady ?
MR1990 Odesláno 21. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2016 zjavne mu chutiii https://www.instagram.com/p/BEd8y7Uxn7Q/ Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk
Robertilos Odesláno 22. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2016 Dneska ve školce na tabuli: ?Děti a hodinky nemůžeme pořád natahovat - musíme je taky někdy nechat běžet.? Pan ředitel bude asi taky chronomagor
malda Odesláno 22. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2016 Dnes po desáté Zlín. Chlapík v modrém autě (snad starší ford) se značkou 4M1 XXXX telefonoval za jízdy a na ruce renovované Igeny bílý číselník + bílá luneta. Někdo zdejší?
vanderB. Odesláno 22. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2016 hodinky Klokers mi dnes padly do oka http://www.klokers.com/en/
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se