tano Odesláno 30. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2016 Subaru nemam, bondovky taky ne, v hloubetine jsem dnes nebyl - ale jinak to sedi, mel jsi mavnout :-)
Josef01 Odesláno 1. září 2016 Nahlásit Odesláno 1. září 2016 Dnes jsem měl v ruce tyhle hodinky, parádní stroj, ale neskutečná váha, nic těžšího jsem ještě neviděl, odhadnul jsem to tak pod 400g, ale PO 45 nebo RLX DeepSea jsou proti tomu lehké hodinky
cuborg Odesláno 1. září 2016 Nahlásit Odesláno 1. září 2016 Tak dneska se kolega v práci pochlapil s novýma Carrerama. Koukal na ně celý sezení, ale stejně když jsem se ho zeptal vteřinu po tom kolik je hodin, tak mi to nebyl schopnej říct. :D to známe asi všichni
atari Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Odesláno 2. září 2016 Dnes jsem měl v ruce tyhle hodinky, parádní stroj, ale neskutečná váha, nic těžšího jsem ještě neviděl, odhadnul jsem to tak pod 400g, ale PO 45 nebo RLX DeepSea jsou proti tomu lehké hodinky Kdepak jsi měl tu čest? Vypadají dobře, ale takhle extremní váha už asi dost lidí odradí.
zbuddy Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Odesláno 2. září 2016 Myslim ze dost lidi odradi cena To spíš. Mně by ta hmotnost v tomto případě nevadila.
Bells Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Odesláno 2. září 2016 Jsem momentalne v Libereckem hotelu Pytloun Grand hotel Imperial a je to tady slusna podivana. Rano u snidane IWC big pilot nejakeho anglana, ktere byly diky velikosti skutecne neprehlednutelne a na veceri pro zmenu jiz cesky postarsi pan s TH Monaco, ty taky zarili pres celou restauraci a panovi vazne sedeli.
Fajkus Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Odesláno 2. září 2016 Dnes na fotbale. Pán DJ ve zlatě včetně tahu, bermudy a pruhované triko ale sympoš. Jeho paní DJ dámské v oceli. vkusně oblečená - kočka.
panedge Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Odesláno 2. září 2016 Jsem momentalne v Libereckem hotelu Pytloun Grand hotel Imperial a je to tady slusna podivana. Rano u snidane IWC big pilot nejakeho anglana, ktere byly diky velikosti skutecne neprehlednutelne a na veceri pro zmenu jiz cesky postarsi pan s TH Monaco, ty taky zarili pres celou restauraci a panovi vazne sedeli.Jedinej hotel,kde me tak nasral.i,ze jsem odtamtud vypalil jak camrda.
Josef01 Odesláno 3. září 2016 Nahlásit Odesláno 3. září 2016 Kdepak jsi měl tu čest? Vypadají dobře, ale takhle extremní váha už asi dost lidí odradí. U jednání, kolega má několik AP a řadu IWC a RLX, každou týdenní schůzku na něm vidím jiné hodinky.
Bells Odesláno 3. září 2016 Nahlásit Odesláno 3. září 2016 Jedinej hotel,kde me tak nasral.i,ze jsem odtamtud vypalil jak camrda.Cim to? Ja zatim v pohode a teda dnesni rano se teprve rozjelo, u vedlejsiho stolu je ocividne nejaka slezina Porsche, takze krom jiz asi desateho Porsche pred hotelem jsou tu i majitele s peknou smrsti hodinek, jedny Monaca, jednu Suby, ML Masterpiece Skeleton, nestacim se divit. Nevi o tom nahodou neco M3 maniac? 1
panedge Odesláno 3. září 2016 Nahlásit Odesláno 3. září 2016 Bells-ja jsem tam ani nesnidal.Jen jsem tam vecer prijel s rodinou a vsechno bylo jinak nez jak jsem objednal.A kdyz na me koukali pet minut a nic s tim nechteli delat,tak jsme se sebrali a jeli do Clarionu v centru a tam jako vzdy vsechno cajk a paradicka.
Bells Odesláno 3. září 2016 Nahlásit Odesláno 3. září 2016 Tak to je na prd, takze chapu. Za me teda pohoda, vsechno jak jsem chtel, pokoj super, dobre vari, takze spokojenost.Plus ti panove s Porsche a hodinkovou smrsti, to je proste bomba, uz se tesim na veceri
Josef01 Odesláno 3. září 2016 Nahlásit Odesláno 3. září 2016 Bells: Mrknul jsem na ten hotel, to jsou teda neosobní prostory, takové děsivá moderna.
Bells Odesláno 3. září 2016 Nahlásit Odesláno 3. září 2016 Me to docela bavi, ale tak vis jak to je sto lidi, sto chuti, beru to jako takovou prijemnou zmenu ovsem neree hotel jako takovy, ale co je zde videt, proto jsem to i psal nejradeji bych i pany oslovil a udelal s nimi spolecny wristshot, ale na to jsem srabek
panedge Odesláno 3. září 2016 Nahlásit Odesláno 3. září 2016 Bells: Mrknul jsem na ten hotel, to jsou teda neosobní prostory, takové děsivá moderna.A já měl ještě rodinnej pokoj a místo toho mi chtěli frknout ten s vanou v obýváku:-)))
siwi Odesláno 3. září 2016 Nahlásit Odesláno 3. září 2016 Cim to? Ja zatim v pohode a teda dnesni rano se teprve rozjelo, u vedlejsiho stolu je ocividne nejaka slezina Porsche, takze krom jiz asi desateho Porsche pred hotelem jsou tu i majitele s peknou smrsti hodinek, jedny Monaca, jednu Suby, ML Masterpiece Skeleton, nestacim se divit. Nevi o tom nahodou neco M3 maniac?Poršáci mívají často srazy ve Vratislavicích, protože to je rodiště Ferdinanda Porsche. Tak jsi na ně měl evidentně štěstí.
Frostie Odesláno 3. září 2016 Nahlásit Odesláno 3. září 2016 Poršáci mívají často srazy ve Vratislavicích, protože to je rodiště Ferdinanda Porsche. Tak jsi na ně měl evidentně štěstí.a navíc je dnes výročí narození... https://cs.wikipedia.org/wiki/Ferdinand_Porsche
Frostie Odesláno 3. září 2016 Nahlásit Odesláno 3. září 2016 http://www.rozhlas.cz/liberec/informacezliberecka/_zprava/do-liberce-se-sjely-legendarni-sportovni-vozy-na-nejvetsi-cesky-porsche-festival--1646729
Návštěvník dabelM Odesláno 3. září 2016 Nahlásit Odesláno 3. září 2016 Dnes v pivotéce Pivoabeer měl prodávající, pan majitel keramický Panerai který vypadá fakt dost dobře...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se