Londoner Odesláno 13. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2017 Kdyby chtel nekdo vintazni DSOTM.....takovahle sleva se u AD v UK jen tak nevidi. http://goldsmiths.co.uk/Omega-Dark-Side-Of-The-Moon--dblquote.Vintage-Black-dblquote.-Mens-Watch/p/17331185/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 13. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2017 Dneska jsem byl v jídelně "u Babora" v Ostravě na žrádlo a byl tam nějaký automechanik s Navitimerama na pazouře. To sklo házelo odlesky už z 5ti metrů... fejkjakcyp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommi_d Odesláno 13. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2017 Cca před rokem na mně během jednoho obchodního jednání vykoukly z pod manžety chlápka černé Patek Philippe 5170 chronograph. Vrtalo mi to hlavou a říkal jsem si, kde by asi vzal 50+k? na takové hodinky. V businessu, který děláme dost extrém, člověk vidí Rolexy, Omegy a podobnou "konfekci", ale ne Patek. Kluk je z bohaté turecké rodiny, tak jsem si říkal, že třeba je to dárek dárek od zámožného tatíka. Dnes jsme se potkali znovu, měl krátkou košili, manžeta nezakrývala zápěstí a na ruce měl IWC Portugieser chrono, bílý cifr, modré indexy a ručky....a chrono vteřinovka v quartzu. Zklamal mě, chlapec, hodně mě zklamal... Při jeho pozici počítám, že má minimálně 10 k? měsíčně, takové faux pass se neodpouští.Smutný príbeh... i keď v dnešnej dobe nie ojedinelý... Tiež poznám človeka auto nová audi a7 a na ruke fejk navitimeri... títo ľudia kalkulujú s tým, že pri nich nikto nebude predpokladať feok na rukách... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 14. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2017 Teď v reklamě na nějaké elektrokola Koukal, na nohách asi Loake, na pazouře oranžové péóčka - gút ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zbuddy Odesláno 14. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2017 Teď v reklamě na nějaké elektrokola Koukal, na nohách asi Loake, na pazouře oranžové péóčka - gút !Ses do něho zamiloval? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 15. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2017 Ty už má taky docela dlouho a vystavuje je pri kazdy prilezitosti a reklamě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valderek Odesláno 15. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2017 Včera na snídani v hotelu Bešeňová modro oranžové omegy PO. Odesláno z mého SM-G900F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 19. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2017 Akorát na mě na Instagramu vykoukla fotka těchto nádherných Longines Flagship, limitované edici k výročí 60 let. Za mě teda oba palce nahoru Škoda, že nejsem "suit guy"... (fotky jsou ze stránek Longines, nejde mi vložit odkaz k bližímu infu, ale najdete to tam) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 19. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2017 Kluk je z bohaté turecké rodiny, tak jsem si říkal, že třeba je to dárek dárek od zámožného tatíka.Turka jsem měl v širší přízni, businessově nadanej, vydělával slušně, rodina v Istanbulu taky, ale fejkovej byl od bot po hodinky. Maj to nějak v sobě. Spíš mentalita než podvod na okolí. Spíš mi vadí fejkový "zápaďáci", tuhle jednomu vysoce postavenýmu taky poskakovala vteřinovka portugalů a na cifru měly nápis chronograph quartz. Origoše by měl za míň jak měsíční mzdu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 19. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2017 Akorát na mě na Instagramu vykoukla fotka těchto nádherných Longines Flagship, limitované edici k výročí 60 let. Za mě teda oba palce nahoru Škoda, že nejsem "suit guy"... (fotky jsou ze stránek Longines, nejde mi vložit odkaz k bližímu infu, ale najdete to tam)Taky jsem na ne vcera narazil, tak jsem to sem hodilo ofiko: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/103352-flagship-heritage-60th-anniversary/?p=1849663 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 19. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2017 (upraveno) Turka jsem měl v širší přízni, businessově nadanej, vydělával slušně, rodina v Istanbulu taky, ale fejkovej byl od bot po hodinky. Maj to nějak v sobě. Spíš mentalita než podvod na okolí.Spíš mi vadí fejkový "zápaďáci", tuhle jednomu vysoce postavenýmu taky poskakovala vteřinovka portugalů a na cifru měly nápis chronograph quartz. Origoše by měl za míň jak měsíční mzdu...Jo to mě taky napadlo. Jinak je to sympaťák, chytrej, schopnej. Asi to bude v mentalitě. Napadlo mě, že se ho na hodinky zeptám při obědě, ale přišlo mi netaktní. Jeho věc. Musí počítat s tím, že v branži, kde dělá se vyskytuji i tací, co nad Portugieser v kvarcu ohrnou pysk a v hlavě se jím rozsvítí kontrolka... Upraveno 19. ledna 2017 uživatelem organic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 19. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2017 Díky Ondro! Nejdou mi totiž v práci na kompu dělat citace a vkládat odkazy. Hodinky jsou to překrásný a svoje vlákno si určitě zaslouží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 19. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2017 Na hokeji vedle mě suby, nade mnou taky suby ale v bicoloru a pode mnou měl sheriff bečka :-) Vždy si připadám jak idiot, když někomu fotím ruku a u toho sheriffa jsem nechtěl moc provokovat, ikdyž byl sympaťák tak u amíka nikdy nevíš :-))) ještě by si mohl myslet, že jsem špión Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 19. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2017 (upraveno) kluci vy máte kliku .... já neska viděl jenom posranej záchod ....třeba to bude zejtra lepčí .....nemám prostě štěstí .... no Upraveno 19. ledna 2017 uživatelem YPO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 19. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2017 Postarší recepční v hotelu v Salcburku měl na ruce černé Expy II. To víte, pochválil jsem mu je, což chlapíka evidentně potěšilo. Řekl, že tyhle koupil původně synovi k osmnáctinám, ale nakonec skončili u něj, protože syn na něm vedyndal jeho staré Nodaty :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eaglein Odesláno 19. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2017 Tuto specialitku poslala kolegova dcera z usa. Je az hrozne aky je to fejk. Nastastie to kolega nenosi lebo su tie hodinky velke na jeho ruku a hlavne sa mu velmi nepacia. Sent from my Lenovo K920 using Tapatalk Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 19. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2017 U Hublotu je jedno, jestli je to fejk nebo original, to vyjde nastejno . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrBejky Odesláno 19. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2017 U Hublotu je jedno, jestli je to fejk nebo original, to vyjde nastejno .Pobavilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dlubix Odesláno 19. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2017 Pobavilo. To ale nebyl vtip. Stejná kategorie jako BfB. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrBejky Odesláno 19. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2017 To ale nebyl vtip. Stejná kategorie jako BfB. Však jo. Pobavil mě ten paradox. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se