Přejít na obsah

Co jste kde viděli

safi

Doporučené příspěvky

Keď prestaneme komunikovať so všetkými čo nosia fejky, tak to nikomu nepomôže. Minimálne si to ani neuvedomia, že je niečo zlé. Aj tu na fóre sa myslím nájdu ľudia, čo kedysi nosili "kópie" a boli tu osvietení a už by niečo také na ruku nevzali. A to nehovorím o ženách čo nosia "značkové" doplnky, ktoré dostali od šetrného priateľa...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnes NY metro a dalsi fake. Nastoupil jsem a upoutaly me suby v bicoloru s modrym cifrem. Ovsem na starsim chlapkovi, kterej trosku vypadal jak homeless. Tak jsem tak po nich pokukoval a zjistil, ze jim skace vterinovka. Myslel jsem si, ze to tedy bude nejaka Invicta. Kdyz ale otocil ruku, byla na spone videt "Rolex" korunka...

Odkaz ke komentáři

Před chvílí v metru jsem udělal špiónské foto jednoho popelníčku od Dieselu. Týpek je měl ještě frajersky přes rukáv, aby byly jóóó vidět a pořád s nima švihal sem a tam a koukal na čas, no evidentně byl na ně fest hrdej. Už na první pohled vypadaly móóóc pohodlně.

post-32970-0-01340400-1487279054_thumb.jpg

post-32970-0-08764800-1487279071_thumb.jpg

post-32970-0-30597900-1487279082_thumb.jpg

Myslím, že by to mohl být tento model. Mega Chief. To mluví samo za sebe... jen pro mega šéfy. 

http://www.jomashop.com/diesel-watch-dz4282.html

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...