organic Odesláno 18. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2017 (upraveno) Ale nic... Upraveno 18. února 2017 uživatelem organic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 18. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2017 Kristovo leva noho! Co je tohle za cloveka? To neni chlap, to je kyc! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zbuddy Odesláno 18. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2017 Hele Luudohoanganhu, pokud neovládáš umění mongolštiny, tak by bylo dobrý, aby ses na to vys.al....Asi jsem slepý, ale u organica ani tohoto pána jsem nic mongolsky napsaného neviděl. Pán je mladý Vietnamec s dobrým vkusem a disponující luxusními věcmi, na které si poctivě vydělal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 18. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2017 (upraveno) Připomíná mi to estetiku ala santa laura von insta. Ale proti gustu žáden dišputát. Můj šálek čaje to není. Asi jsem starý. Upraveno 18. února 2017 uživatelem organic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 18. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2017 Asi jsem slepý, ale u organica ani tohoto pána jsem nic mongolsky napsaného neviděl. Pán je mladý Vietnamec s dobrým vkusem a disponující luxusními věcmi, na které si poctivě vydělal.Vietnamec psal něco o mongolštině, ale to jsi asi přehlédl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zbuddy Odesláno 18. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2017 (upraveno) Jo, mluvil něco o mongolštině v narážce na organica, který psal mongolsky. Furt ale nevidím tuto mongolštinu: "@organic: Pane! Tak jako vy nechápete co má dokázat ta moje série fotek, i já nechápu Váš nemístní komentář v mongolštině.". Upraveno 18. února 2017 uživatelem zbuddy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 18. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2017 Jo, mluvil něco o mongolštině v narážce na organica, který zmiňoval mongolštinu. Furt ale nevidím ty "první 2 mongolštiny".Nějak ti vůbec nerozumím, ale to nevadí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zbuddy Odesláno 18. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2017 Upraveno, viz výše. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 18. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2017 Vysejte se na to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pjanek Odesláno 18. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2017 S kym se vecer potkam v Obecnim dome? Budu koza-positiv.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 18. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2017 Sikmooky Dan Nekonečný? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zbuddy Odesláno 18. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2017 Vysejte se na to.Jak říkají na Ostravsku, chuj s nim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 18. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2017 Kristovo leva noho! Co je tohle za cloveka? To neni chlap, to je kyc! a nekdo bude pisat, ze air max jsou babske papace. Jsem se malem pocural To uz je moc toto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pjanek Odesláno 18. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2017 Ať se vám to líbí, nebo ne, módní to je. Že to není moc chlapský, je věc druhá. Ale spoustě holek se to líbí. Je to věc názoru, je to jedno a je to na jiný vlákno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 18. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2017 tvl, tady je to ftipny k tematu, poprve v zivote jsem potkal nekoho mimo forum s oranzovyma monstrama (stary dobry, 1. generace). sice to bylo v divadle, ale k tomu typkovi se hodil, byl to celkem velkej chlap, ty monstra na nem vypadaly jako naprosty univerzaly. az se mi zastesklo po mych cernych, nedavno prodanych. p.s. ja jsem sel taky rovnou z prace, tak jsem mel Amfibie, takze ta monstra na origo tahu byla jeste relativne spolecenska volba hodinek do divadla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 18. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2017 Legrační pán s těma obr hnusnejma a drahejma věcma... Vkus si ta prachy nekoupiš no... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chocholusik Odesláno 18. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2017 Minuly vikend v piatok na skoleni nablyskane Oyster Perpetual Datejust na ruke prijemnej pani sediacej na konci stola... jediny problem ze skolitel bol napravo a pani sedela nalavo...aj tak som asi viac pozeral nalavo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 19. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2017 Ať se vám to líbí, nebo ne, módní to je. Že to není moc chlapský, je věc druhá. Ale spoustě holek se to líbí. Je to věc názoru, je to jedno a je to na jiný vlákno. Naštěstí holky, kterejm se to líbí, se nelíbí mně. Připomíná mi to styl ruskejch zbohatlíků - čím víc zlata, kamínků a kýče, tím lépe. Jestli to náhodou není majitel té nedostavěné vily u Brna... http://brno.idnes.cz/vila-rozdrojovice-podnikatelske-baroko-f0u-/brno-zpravy.aspx?c=A160516_2246542_brno-zpravy_krut Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 19. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2017 Včera U Holečků na obědě měl týpek cca čtyřicátník černý monstra na oceli. Na kozu nedošlo, měl tam dámu a já rodinu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 19. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2017 čumím jako puk .... bruce lee žije Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se