Povidláček Odesláno 10. července 2017 Nahlásit Odesláno 10. července 2017 Před chvílí na zastávce tram na Andělu čekal chlápek s pilotkama na ruce. Asi Steiny
Ondoni Odesláno 10. července 2017 Nahlásit Odesláno 10. července 2017 Stopro štajny. Podle mých zkušeností je nosí buď místní nebo alespoň chronomagu znalí
Povidláček Odesláno 10. července 2017 Nahlásit Odesláno 10. července 2017 Tak uvidíme, třeba se někdo pozná a přihlásí se
Mechac Odesláno 13. července 2017 Nahlásit Odesláno 13. července 2017 Dnes jsem byl na chodove. Nejdriv v geoxu podle me to musel byt clen s orlikama na gume. Pak v tm lewin pan kupovla sako pro sve Colty, a konzultoval detaily s panem za pultem, co neumel moc cesky, ale za to mel pamy. Ten se pak venoval i me, tak jsem mu pamy pochvalil a dal se s nim do reci, evidentne taky trpi postizenim, tak jsem ho pozval mezi nas ;-)
organic Odesláno 13. července 2017 Nahlásit Odesláno 13. července 2017 (upraveno) Včera večer na bazénu v Podolí kolem 19 hodiny se přezouval pán na odchodu a nemohl jsem si nevšimnout Rolex Submariner bicolor s modrou lunetou a cifrem.Neznaznamenal jsem zda to byly plecháče nebo keramika. Měl kérku na pravém předloktí. Někdo zdejší? Upraveno 13. července 2017 uživatelem organic
Robertilos Odesláno 13. července 2017 Nahlásit Odesláno 13. července 2017 Pumpař na benzínce v Dobré, na ruce Jasněna. Někdo odsud?
stepan_1981 Odesláno 13. července 2017 Nahlásit Odesláno 13. července 2017 Pred chvili mlady kluk v obleku v tramvaji c. 6 z smerem z centra Prahy, na ruce Tudor Black Bay na tahu, cerna luneta
SCIFI Odesláno 13. července 2017 Nahlásit Odesláno 13. července 2017 Francouzské trhy a dva krásný úlovky.
AndyAaron Odesláno 14. července 2017 Nahlásit Odesláno 14. července 2017 (upraveno) Ja jsem videl napis "Helveti.cz". Na tom by nebylo az tak nic divneho, kdyby to nebylo 86m pod hladinoh more. Pod hladinou more, presto porad na suchu. Aneb nejnizsi misto v Severni Americe - Udoli Smrti Upraveno 14. července 2017 uživatelem AndyAaron
colommbo Odesláno 14. července 2017 Nahlásit Odesláno 14. července 2017 "Jména hloupých na všech sloupích" a platí to, jak vidno, i v Death Valley. Tomuhle však, i v kontextu s tímto fórem, jistý punc originality upřít nelze... Díky, Andy!
Návštěvník Odesláno 14. července 2017 Nahlásit Odesláno 14. července 2017 Dnes v tramvaji č.8 mladý kluk a speedy reduced na řemenu, skoro bych řekl řemenu od Janka. Navíc procházel na ebay tahy k omega. Takže skoro určitě někdo odsud, když vystupoval na bílé labuti, tak se ještě díval na mé Tudory. Tady jsem propásl jasnou kozu Jinak hodinky moc pěkné i velikostně super seděly, ale já tu módu tepláků asi nikdy nepochopím
Jiří Štencek Odesláno 14. července 2017 Nahlásit Odesláno 14. července 2017 wow, nečekal jsem, že to tam vydrží Čmáral jsem to tam šutrem v květnu ve spojitosti s recenzí Citizen Satellite Wave (kterou jsem pořád nevydal). Je to solná pláň přes kterou chodí davy lidi a podobných nápisů je tam hodně. Divím se, že sis toho všiml. A není se ani třeba bát, že bych tam cokoliv trvale poškodil Každopádně moc díky za fotku a doufám, že sis Death Valley a celou Ameriku užil jako my. V 14. 7. 2017 v 4:39, AndyAaron napsal: Ja jsem videl napis "Helveti.cz". Na tom by nebylo az tak nic divneho, kdyby to nebylo 86m pod hladinoh more. Pod hladinou more, presto porad na suchu. Aneb nejnizsi misto v Severni Americe - Udoli Smrti
colommbo Odesláno 14. července 2017 Nahlásit Odesláno 14. července 2017 Svět je prostě malej... Před lety, když jsem ještě žil v Praze, jsem na dovolené v Chorvatsku narazil na výletě na "zanechané" příjmení rodiny shodné se sousedy v našem baráku. Když jsem po návratu souseda potkal a zmínil se mu, řekl mi jo, byli jsme tam loni... Osobně však pro podobnou výzdobu velké pochopení nemám...
Jiří Štencek Odesláno 14. července 2017 Nahlásit Odesláno 14. července 2017 Za chvíli to tam lidi zašlapou do země Nemám rád ničení čehokoliv, ale tohle je stejné, jako psaní křídou na asfalt (dočasné).. Na mou obranu a vysvětlení ještě jedno malé foto. V 14. 7. 2017 v 10:11, colommbo napsal: Svět je prostě malej... Před lety, když jsem ještě žil v Praze, jsem na dovolené v Chorvatsku narazil na výletě na "zanechané" příjmení rodiny shodné se sousedy v našem baráku. Když jsem po návratu souseda potkal a zmínil se mu, řekl mi jo, byli jsme tam loni... Osobně však pro podobnou výzdobu velké pochopení nemám...
AndyAaron Odesláno 14. července 2017 Nahlásit Odesláno 14. července 2017 V 14. 7. 2017 v 9:37, Jiří Štencek napsal: wow, nečekal jsem, že to tam vydrží Čmáral jsem to tam šutrem v květnu ve spojitosti s recenzí Citizen Satellite Wave (kterou jsem pořád nevydal). Je to solná pláň přes kterou chodí davy lidi a podobných nápisů je tam hodně. Divím se, že sis toho všiml. A není se ani třeba bát, že bych tam cokoliv trvale poškodil Každopádně moc díky za fotku a doufám, že sis Death Valley a celou Ameriku užil jako my. helveti-citizen.jpgJa o to doslova zakopl. Byla to obrovska nahoda, ta planina je obrovska, presne jak mas na fotce. Jit metr vedle, tak to minu Napis byl dokonaly a neporusen, preci jen ten solnej podklad je pomerne tvrdej.Jinak ameriku jeste uzivam. Dole v podpisu mam odkaz na sve vlakno, kde mam kratke fotoreportaze, pro zajimavost @colombo Tady bych se Jirky zastal. Normalne ty napisy taky uplne neschvaluju, ale rady to je nic proti nicemu. Hledal jsem volne mistecko a taky jsem zkousel ryt, bohuzel jsem mel zrovna jen prst a tim to neslo...
colommbo Odesláno 14. července 2017 Nahlásit Odesláno 14. července 2017 Jen jsem napsal, že takové a podobné záležitosti ve mně velké nadšení nevyvolávají, nikomu za to uši netrhám...
Jirka19 Odesláno 15. července 2017 Nahlásit Odesláno 15. července 2017 Na festivalu Mighty sounds pani ve fronte na pivo Tissot PRC200 starsi verze, pochvalil jsem, ze je mam taky, nacez rekla ze je ma od (zrejme) manzela, ten mel ovsem na ruce Omega Planet Ocean, dal mi je i zkouknout do ruky. Rikal jim mazlicci(jestli si dobre pamatuji, jsem vozralej), no kdybych je mel, rikal bych jim take tak:-)
Jirka19 Odesláno 15. července 2017 Nahlásit Odesláno 15. července 2017 Na festivalu Mighty sounds pani ve fronte na pivo Tissot PRC200 starsi verze, pochvalil jsem, ze je mam taky, nacez rekla ze je ma od (zrejme) manzela, ten mel ovsem na ruce Omega Planet Ocean, dal mi je i zkouknout do ruky. Rikal jim mazlicci(jestli si dobre pamatuji, jsem vozralej), no kdybych je mel, rikal bych jim take tak:-)
ragu Odesláno 15. července 2017 Nahlásit Odesláno 15. července 2017 (upraveno) Za poslední dva týdny jsem projel pár míst jižní Francie - Nice, Monaco, Cannes, Grasse, Sainte-Marguerite Island. Zahlédl jsem docela dost rolád, hlavně suby, dost bi-coloru, nevím jestli to tam fasují k první občance, každopádně připadal jsem si s Nomoskama trochu jako žebrák. Na pláži jsem pak viděl i nějaký ty bondovky a POčka, v krámech v Cannes a Monacu pak samozřejmě všechno možný a nemožný. Dneska dopoledne pak na letišti v Nice při čekání na let do Prahy nejakej Čech GMT-mastrer, že by někdo zdejší? Upraveno 15. července 2017 uživatelem ragu
Lamiczka Odesláno 15. července 2017 Nahlásit Odesláno 15. července 2017 V 13. 7. 2017 v 23:59, SCIFI napsal: Francouzské trhy a dva krásný úlovky. Super úlovky. Nautily mi byly jasný hned, ale blbec jsem si nemohl vzpomenout na sky dwellery Naštěstí strejda google věděl na dotaz "rolex fluted bezel subdial" pomoct Někdy bych rád viděl oba modely naživo, ale přijde mi, že jich moc není...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se