cuborg Odesláno 7. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2017 Tak dneska tchyně vytáhla ze šuplete celkem zachovalý sporty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borisslos Odesláno 7. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2017 To cuborg: Tak doufám, že už se do šuplete nevrátily himbajs? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borisslos Odesláno 7. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2017 Jo, a málem bych zapomněl, v úterý jsem byl na obědě s kámošem a jeho otcem. Mají menší továrnu, tudíž peníze přehazují vidlema a čumím pantáta na ruce hranaté "zlaté" staré dobré primky. Bylo mi blbé mu o ně říkat, ale příště... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuborg Odesláno 7. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2017 To cuborg: Tak doufám, že už se do šuplete nevrátily himbajs?Nevrátily, je to památka po jejím otci, tak jsem jí nabídl, že je nechám dát trochu do pucu. Fungují hezky i když stály dvacet let. Za den cca -15s. Ještě má červené dětské co dostala když šla do první třídy a jedny hůř zachované sporty potápěče s bílým cifrem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luka Odesláno 7. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2017 klient- penzionovaný klenotník- má je asi 23 roků, 1x měnil strojek- před 3 lety, zaujal mě ten titan- na tu dobu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luka Odesláno 7. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2017 a estě toto jsem viděl u kamaráda kamaráda- Primky v keramice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morbo Odesláno 8. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2017 Normálně to moc neřeším ale dneska sem potkal borca co měl na ruce plastový Rolexky (Suby). Docela pěkný hodinky to sou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 9. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2017 Včera v Kauflandu na Jarově yachty v bicoloru na starší paní, pán bondovky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
minimus80 Odesláno 9. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2017 V lietadle/letisku toho clovek vidi kopec len s mojim orlim zrakom tazko identifikujem znacku...nieto model, takze skor len prisediaci Cestou tam vystajlovana mlada baba s 28mm datejust,vrubkovana luneta, oyster naramok a podla webu steel/white gold ...chvilku cucala do mobilu a potom zaspala jak poleno az sme sa cudovali ze nechrape Cestou naspat typek vedla mna bteitling avenger cierne, nechrono, pekny sportovy model...musel som sa nieco robit na nb ze skusim foto/rozhovor neskor ...ked ma ale pako oblial pivom tak som nemal na wristhoty chut Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martigen Odesláno 9. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2017 Burgerfest Praha Holesovicr: prim, nomos, 2x seamaster, asi pelagos na meshi, skx009, navitimer, mnohokrat G-shock. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 9. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2017 Pelagos na meshi? Omg... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 10. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2017 Vcera v 5 ráno Brno tusim Hybeška borec a na ruce pilotky od Steinhartu Chronomag zna, ale nechodi sem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 10. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2017 Dnes majitel Vítkovic royal oak full gold Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 10. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2017 Ve ctvrtek na Carollinum veceru toho bude jiste k videni spousta. Budete nekdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 11. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2017 Dneska v Pasta Fresca jeden člen bankovní rady: TH Grand Carrera v PVD. Pěkný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 11. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2017 Uz vlastne vcera- v cca 19 hod v busu 150, pan vystupoval na Kacerove - omega v chronu, oranz luneta. Nestacil jsem vyfotit. Mozna nekdo odsud? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 12. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2017 ad Bankovní rada...Mojmír Hampl, má toho plnou kabelku. Já ho jednou potkal taky a myslím, že měl PO oranžády Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 12. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2017 Uz vlastne vcera- v cca 19 hod v busu 150, pan vystupoval na Kacerove - omega v chronu, oranz luneta. Nestacil jsem vyfotit. Mozna nekdo odsud?To byl ten Hampl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 14. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2017 Jedna pacientka mi donesla vytrženou stránku s hodinkovým článkem z nějakého časopisu. Milé gesto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 14. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2017 Pani s Primkama. Kozu jsem nezkousel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se