Přejít na obsah

Co jste kde viděli

safi

Doporučené příspěvky

Jo, a málem bych zapomněl, v úterý jsem byl na obědě s kámošem a jeho otcem. Mají menší továrnu, tudíž peníze přehazují vidlema a čumím pantáta na ruce hranaté "zlaté" staré dobré primky. Bylo mi blbé mu o ně říkat, ale příště... :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To cuborg: Tak doufám, že už se do šuplete nevrátily himbajs?

Nevrátily, je to památka po jejím otci, tak jsem jí nabídl, že je nechám dát trochu do pucu. Fungují hezky i když stály dvacet let. Za den cca -15s. Ještě má červené dětské co dostala když šla do první třídy a jedny hůř zachované sporty potápěče s bílým cifrem

Odkaz ke komentáři

V lietadle/letisku toho clovek vidi kopec len s mojim orlim zrakom tazko identifikujem znacku...nieto model, takze skor len prisediaci

Cestou tam vystajlovana mlada baba s 28mm datejust,vrubkovana luneta, oyster naramok a podla webu steel/white gold ...chvilku cucala do mobilu a potom zaspala jak poleno az sme sa cudovali ze nechrape :D

Cestou naspat typek vedla mna bteitling avenger cierne, nechrono, pekny sportovy model...musel som sa nieco robit na nb ze skusim foto/rozhovor neskor ...ked ma ale pako oblial pivom tak som nemal na wristhoty chut :)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...