Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 12. 10. 2017 v 7:47, StefanM napsal:

Na kozu som si netrúfol, niekto miestny?

attachicon.gifIMG_3111.JPG

A co ještě chceš triko, mikinu, bundu a kšiltovku chronomag ? :D 

Odesláno
  V 12. 10. 2017 v 13:34, Chumpus napsal:

Těch kufříků je v ČSR 10 a já to nebyl, takže máš ještě 9 možností :)

Vidis to, cece A zrovna ty jsi byl muj tajnej tip, akorat jsem chtel nechat hadat i ostatni. Tak nic. ;)

Odesláno

Včera jedu ze strojírenského veletrhu a naproti mně sedí v trolejbusu Ind, který jede z MSV zjevně taky. Pod rukávem se mu blýskají nějaké hodinky. Trpělivě čekám, až pohne rukou a já je uvidím, jsem zvědavý, jaké hodinky takový zástupce indické firmy může nosit. Nakonec jsem se dočkal... nafťáky.

Odesláno

Aj my, v ložnici. Na poště se prodávaly poukázky na topnou naftu (90hal./litr), u pumpy se pak levněji nakupovalo. Jo, bejvávalo... :D

Odesláno

Tak to mi připomnělo, když jsem byl malej, měli jsme je v kuchyni. Jednou to v nich nějak čaplo, začalo to hučet jak lokomotiva, táta mě vzal před barák a koukali jsem jak s komína šlehají metrový plameny. Nechal je vychladnout, vynesl je ven a topilo se ve sporáku. :)

Odesláno

Do turba pronikl olej, kterýžto pak ve válcích namísto nafty spalován byv tento prakticky nekontrolovatelný stav zapřičinil. Jediná pomoc je zkusit zdechnout přes kvalt anebo vylézt ven (jako ty s tátou) a čekat, jak to dopadne... :D

Odesláno

dneska hodinář Wildt na jedné ruce Wenger, na druhé rolády sea dweller...docela jsem čučel, na to že normálně prodává levnější Seika, Casia a JVD :)

Odesláno

U nás na vsi na louce- Steinhart JG 74- pilot s limitníma pilotkama, tak to ma byt, tak je to spravne.

Fotka "naslepo"- sluníčko hezky svítí :-)

post-54430-0-41227500-1508153530_thumb.jpg

Odesláno (upraveno)

Dnes kolem 12h rychlé občerstvení v brněnském Futuru, aj mluvící pán a na ruce rlx GMT pepsi na jubilee. V této kombinaci opravdu radost pohledět.

Upraveno uživatelem Roland Sands
Odesláno

Asi je vážně na čase přestat chodit na tohle forum tak často.... nejen, že nejsem schopný pobrat myšlenkové pochody Davida Lynche, při koukání na Twin peaks 2017... ale ještě si všímám toho, co má lehce prostinký zástupce šerifa Andy na ruce ....

post-20230-0-88018200-1508232756_thumb.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...