Přejít na obsah

Co jste kde viděli

safi

Doporučené příspěvky

Dneska jsem u klienta viděl na ruce cosi, co vypadalo jako Omega Planet Ocean chrono, ale v quartzu. Dělá se to vůbec? Teď jsem koukal na stránky Omega a všude je jenom self winding, tak nevím...

Asi byl klient na dovolené v Egyptě, Thajsku apod... a přivezl si suvenýr :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Byl to jeden člověk, co mě dost sejří. Takže díky, potěšili jste mě ;o) Ale jinak musím říct, že bych se poznáváním fejků živit nemohl. Ten velice slušnej antireflex mě dost zmátnul. Ale viděl jsem je pár vteřin a navíc se mu furt klepe ruka... Každopádně jsem rád, že jsem na něj nepoužil kozu!

Odkaz ke komentáři

Byl to jeden člověk, co mě dost sejří. Takže díky, potěšili jste mě ;o) Ale jinak musím říct, že bych se poznáváním fejků živit nemohl. Ten velice slušnej antireflex mě dost zmátnul. Ale viděl jsem je pár vteřin a navíc se mu furt klepe ruka... Každopádně jsem rád, že jsem na něj nepoužil kozu!

Čínský antireflex bych nenazýval antireflexem, je to spíše takové "modření skel". Prostě i ten jejich AR je fake...
Odkaz ke komentáři

viděli jste co teď bude na pokračování vycházet? Model sluneční soustavy. Vypadá to nádherně ale ta cena je docela rána.

Kdyby po tom někdo moc toužil, tak tady to má komplet za 400 bucks. Je to furt drahý, ale aspoň je to komplet a nehrozí, že po půl roce, až do toho vrazíte třeba 8 litrů, dojde vydavateli pára.

No ale podle těch videí, co jsem viděl, to bude stejně pěknej lagric, prostě čínská hračka.

Upraveno uživatelem Klotzman
Odkaz ke komentáři

O víkendu jsem se vrátil s kamarádem z cesty po průsmycích v Alpách a na poslední zastávce v ženevě mě dostali tyhle Breguety.

Bohužel, muj kamarad nejak nesdilel moje nadseni a po peti minutach zirani uz se na me dival dost jako na idiota Posted Image Nase zastavka byla hodne kratka, byli jsme uz dost unaveni a meli pred sebou celou cestu domu, ale k videni toho bylo spousta... Zaujali me Railmastery s jakymsi perletovym cifrem, BP FF v turbu, neco z nove rady BP s karuselem, atd..

Odkaz ke komentáři

měl jsem kdysi foťák co měl základní VGA rozlišení, 640x480 pix. Fotil asi tak stejně blbě. Jen to nebylo tak veliký. Kurňa lidi, pořád se to tady opakuje. Zmenšujte, dělejte výřezy, ať to má nějaký rozumný parametry. Co s pětimegovou plachtou když je na ní stejně vidět kulový.

Odkaz ke komentáři

měl jsem kdysi foťák co měl základní VGA rozlišení, 640x480 pix. Fotil asi tak stejně blbě. Jen to nebylo tak veliký. Kurňa lidi, pořád se to tady opakuje. Zmenšujte, dělejte výřezy, ať to má nějaký rozumný parametry. Co s pětimegovou plachtou když je na ní stejně vidět kulový.

ou.. sorry, prvy som zmensil ako aj vsetky obrazky na 800x600, druhy som zabudol..

Odkaz ke komentáři

dneska s Maroshem na obědě v Kurviné ( tedy já obědval, on se díval, že má doma zaděláno)... přišel borec na ruce Daytony v oceli s černým cifrem, čuměli jsme jak puci, až mě ten chlap pozdravil, asi si myslel, že se známe :) ... no nevíme ,zda li to byly fíky nebo ne, ale nevypadal na to, kdo ví...

Odkaz ke komentáři

Už asi 2 roky je na nejslavnějším muzeu Louvre tahle ohavnost, ovšem při mé poslední návštěvě mi přestala vadit. Důvod je jasný :)

PS. Zboku je ještě Clooney, fotila to moje přítelkyně při večerní projížďce po Seině, bohužel fotka George jí moc nevyšla, ale i tak jí sem dám.

post-2928-096675300 1316809692.jpg

post-2928-038260000 1316809696.jpg

Upraveno uživatelem volfda
Odkaz ke komentáři

O víkendu jsem se vrátil s kamarádem z cesty po průsmycích v Alpách a na poslední zastávce v ženevě mě dostali tyhle Breguety.

Bohužel, muj kamarad nejak nesdilel moje nadseni a po peti minutach zirani uz se na me dival dost jako na idiota Posted Image Nase zastavka byla hodne kratka, byli jsme uz dost unaveni a meli pred sebou celou cestu domu, ale k videni toho bylo spousta... Zaujali me Railmastery s jakymsi perletovym cifrem, BP FF v turbu, neco z nove rady BP s karuselem, atd..

ahoj, fotky jsem smáznul, byly příliš velké. Nahraj je znovu, ideální rozměr je 800 x 600.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...