Povidláček Odesláno 11. června 2019 Nahlásit Odesláno 11. června 2019 kabelKu nebo kabelu? podle mě to druhý ne... ne že by to nebylo už dost "gay" samo o sobě (jednou jsem to v tram použil a borec byl odsud ale místo odpovědi se začal smát)
ragu Odesláno 11. června 2019 Nahlásit Odesláno 11. června 2019 Legendy hovoří o úplněm znění:A: Koza dojí krev...?B: Mám toho plnou kabelku.A: No tak je ukaž, holenku! Geneze tady: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/17759-v%C5%A1eobecn%C3%BD-sign%C3%A1l-chronomagu/
OWG Odesláno 11. června 2019 Nahlásit Odesláno 11. června 2019 Sakra to je dobre vymyšlený jsem zvědavý jestli odvazim zeptat pokud si budu jistej
organic Odesláno 11. června 2019 Nahlásit Odesláno 11. června 2019 Dneska pracovni schuzka a tohle na zapesti jednoho pana. Bylo tezke se soustredit na neco jineho. Bling bling mega (a čtvrt) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Tom4 Odesláno 11. června 2019 Nahlásit Odesláno 11. června 2019 Na schůzce jsem měl klienta s full size PO v chronu, předpokládám že někdo odsud
Vladino125 Odesláno 11. června 2019 Nahlásit Odesláno 11. června 2019 Hodinkoví magoři ... ale přiznám, že jsem taky pořád ve střehu a očumuju, kdo má co na ruce, deformace .Poznam to ...
prischera Odesláno 11. června 2019 Nahlásit Odesláno 11. června 2019 (upraveno) Podařil se mi v metru wristshot . Nějaké bauhaus Laco. Zarazilo mě logo bez data. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 11. června 2019 uživatelem prischera
MejlaG Odesláno 12. června 2019 Nahlásit Odesláno 12. června 2019 Na nektere nove Laco uz datum nedavaji
MR1990 Odesláno 12. června 2019 Nahlásit Odesláno 12. června 2019 v Bratislave na Obchodnej v Martinuse maju jeden vytlacok, len pre info kto by chcel tak objednavajte Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk
Potkan Odesláno 12. června 2019 Nahlásit Odesláno 12. června 2019 Dneska pracovni schuzka a tohle na zapesti jednoho pana. Bylo tezke se soustredit na neco jineho. Bling bling mega (a čtvrt) 39B03EFA-A07F-4599-A47F-68F1593ACD0B.jpegTohle potkat se moc casto nepostesti. Slusnej voddil!
martar Odesláno 13. června 2019 Nahlásit Odesláno 13. června 2019 (upraveno) Oranžový monstra na opáleným týpkovi 40+ v sedm ráno v metru z Letňan do centra. Měl jsem s sebou mláďata a neměl náladu na hovory... Pán mi koukal na ruku a hrál si s mobilem, tak jestli se tu objeví má fotka nebo vtipnej komentář o dědečkovi a vnoučatech, bude zle Upraveno 13. června 2019 uživatelem martar
M.K. Odesláno 13. června 2019 Nahlásit Odesláno 13. června 2019 Dneska ráno na lince C mi chlápek vočumoval Monstra. Měl Bentime v quartzu, fotka se mi nepovedla a kozu jsem nezkoušel - měl u sebe vnoučata...
AndyAaron Odesláno 13. června 2019 Nahlásit Odesláno 13. června 2019 Oranžový monstra na opáleným týpkovi 40+ v sedm ráno v metru z Letňan do centra. Měl jsem s sebou mláďata a neměl náladu na hovory... Pán mi koukal na ruku a hrál si s mobilem, tak jestli se tu objeví má fotka nebo vtipnej komentář o dědečkovi a vnoučatech, bude zle Mozna by stalo popremyslet o zmene pozdravu. Misto "Koza doji krev" navrhuju "Postak nese duchod"
martar Odesláno 13. června 2019 Nahlásit Odesláno 13. června 2019 (upraveno) Dneska ráno na lince C mi chlápek vočumoval Monstra. Měl Bentime v quartzu, fotka se mi nepovedla a kozu jsem nezkoušel - měl u sebe vnoučata... Náhodou jsem měl zrovna kousek, kterej by poznal snad úplně každej chronomagor... takže tys to nebyl. A kousek před Plzeň myslím jezdí linky A a B, né Céčko... to jezdí z Drážďan do Brna Upraveno 13. června 2019 uživatelem martar
Dreak Odesláno 13. června 2019 Nahlásit Odesláno 13. června 2019 Mozna by stalo popremyslet o zmene pozdravu. Misto "Koza doji krev" navrhuju "Postak nese duchod" Ten poznávací pozdrav je vůbec strašně hnusnej, čemuž vůbec nerozumím. Stačilo by zvolit nějaký jiný ve formě "slimák žere plech" nebo "poštak nese duchod" ten s kozou je ovšem strašidelný
Filip.J Odesláno 13. června 2019 Nahlásit Odesláno 13. června 2019 Navrhuji "Důlková koroze napadla tubus".
Xenomorfus Odesláno 13. června 2019 Nahlásit Odesláno 13. června 2019 Navrhuji "Důlková koroze napadla tubus".Takhle se zdravi majitele hodinek znacky Damasko :-D.
martar Odesláno 13. června 2019 Nahlásit Odesláno 13. června 2019 Ja kozu zkouším jen na vysloveně slabší kusy, abych náhodou nedostal přes hubu. Jinak používám pochvalu hodinek a za minutku už vím.
Tom4 Odesláno 13. června 2019 Nahlásit Odesláno 13. června 2019 Pochvalu hodinek?Něco jako - slečno máte hezké hodinky, můžu si vás pohladit?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se