Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 11,2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Sakra to je dobre vymyšlený :D jsem zvědavý jestli odvazim zeptat pokud si budu jistej :D

Odesláno

v Bratislave na Obchodnej v Martinuse maju jeden vytlacok, len pre info kto by chcel tak objednavajte :)

54eb45f88c3e03bd8f1579a102ed8340.jpg

Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk

Odesláno (upraveno)

Oranžový monstra na opáleným týpkovi 40+ v sedm ráno v metru z Letňan do centra. Měl jsem s sebou mláďata a neměl náladu na hovory... Pán mi koukal na ruku a hrál si s mobilem, tak jestli se tu objeví má fotka nebo vtipnej komentář o dědečkovi a vnoučatech, bude zle :)

Upraveno uživatelem martar
Odesláno

Dneska ráno na lince C mi chlápek vočumoval Monstra. Měl Bentime v quartzu, fotka se mi nepovedla a kozu jsem nezkoušel - měl u sebe vnoučata...

Odesláno

Oranžový monstra na opáleným týpkovi 40+ v sedm ráno v metru z Letňan do centra. Měl jsem s sebou mláďata a neměl náladu na hovory... Pán mi koukal na ruku a hrál si s mobilem, tak jestli se tu objeví má fotka nebo vtipnej komentář o dědečkovi a vnoučatech, bude zle :)

Mozna by stalo popremyslet o zmene pozdravu. Misto "Koza doji krev" navrhuju "Postak nese duchod" :D

Odesláno (upraveno)

Dneska ráno na lince C mi chlápek vočumoval Monstra. Měl Bentime v quartzu, fotka se mi nepovedla a kozu jsem nezkoušel - měl u sebe vnoučata...

:D Náhodou jsem měl zrovna kousek, kterej by poznal snad úplně každej chronomagor... takže tys to nebyl. A kousek před Plzeň myslím jezdí linky A a B, né Céčko... to jezdí z Drážďan do Brna :)

Upraveno uživatelem martar
Odesláno

Mozna by stalo popremyslet o zmene pozdravu. Misto "Koza doji krev" navrhuju "Postak nese duchod" :D

Ten poznávací pozdrav je vůbec strašně hnusnej, čemuž vůbec nerozumím. Stačilo by zvolit nějaký jiný ve formě "slimák žere plech" nebo "poštak nese duchod" ten s kozou je ovšem strašidelný

Odesláno

Ja kozu zkouším jen na vysloveně slabší kusy, abych náhodou nedostal přes hubu. Jinak používám pochvalu hodinek a za minutku už vím.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...