Effe Odesláno 14. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2020 Včera v Ostravě-Vítkovicích nějaký chronomagor :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Andrew Odesláno 14. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2020 (upraveno) Tak moje první spyphoto ... hodinky asi nepoznáte, byly to RLX GMT... nositele asi představovat netřeba Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 14. ledna 2020 uživatelem Andrew
Andrew Odesláno 14. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2020 No hele... oblek Canali, asi se mu daří...
tikzot Odesláno 14. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2020 (upraveno) Ministranskej ne asi Upraveno 14. ledna 2020 uživatelem tikzot
honza71 Odesláno 14. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2020 Tak moje první spyphoto ... hodinky asi nepoznáte, byly to RLX GMT... nositele asi představovat netřebaNevim, co to je za cloveka, ale ten proti nemu pripravuje lajnu, nebo ne ?
villain83 Odesláno 14. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2020 Nevim, co to je za cloveka, ale ten proti nemu pripravuje lajnu, nebo ne ? Nebo si zapomněl kapesník a chystá se smrkat.
Tenglis Odesláno 14. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2020 Nevim, co to je za cloveka, ale ten proti nemu pripravuje lajnu, nebo ne ? podle mě jen balí trumpetu
wizard-ov Odesláno 16. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2020 Včera v Ostravě-Vítkovicích nějaký chronomagor :-)Hahaha ;o)
Effe Odesláno 16. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2020 Hahaha ;o) Jsem si to myslel , šmiknul jsi mě Místecké a na těch světlech jsem tě dojel :-)
Lookyn Odesláno 17. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2020 Včera večer cca 19:30 - 20:30, ulice Jindřišská, Bistro Špejle.Borec u stolu vedle mě, v podstatě jsme seděli vedle sebe, na ruce Moony na tahu Referenci netuším, ale všechny subcifry černý, stejně jako cifr, a všechny ručičky takový "plastově" bílý.Celkově hezký pokoukání, ale na spy photo ani na kozu jsem fakt neměl koule
AndyAaron Odesláno 17. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2020 Chyba! Kdyz borec sedi vedle, tak je to celkem easy! Tady teda neostre Fortisy v chronu ze vcerejska.
Povidláček Odesláno 17. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2020 Je fakt, že bez tý fotky je to takový o ničem. Někdo se v tom popisu sice může poznat, že to byl v tu a tu hodinu tam a tam on, ale ty špiónský fotky tomu dávaj úplně jinej rozměr. Takovej ten adrenalin dostanu po hubě nebo nedostanu Navíc jak říkaj na zahraničních fórech - "photo, or it didn´t happen". Proto smekám před Andym co sem pořád láduje za úlovky. Já se, pokud to jde, taky snažím fotit, ale fakt je, že jsem dlouho na nikom nic zajímavýho neviděl.
AndyAaron Odesláno 17. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2020 Povidlacku, mam to uplne stejne. Hecnout se a udelat tu fotku me proste strasne bavi. Ted jsem taky dlouho nic nevidel az vcera ty Fortisky.Svejma ulovkama mi ale delas radost, taky se ti jich dost povedlo
Vanilla Odesláno 17. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2020 V Miami na příletech imigrační oficír pepsi gmt master, vytahnout telefon jsem nemel koule, ale oficirrikal, ze jsou 25 let stare, dostal je od taty a pocita s tim, ze je jednou preda synatorovi. :-)
honzyk Odesláno 18. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2020 Vídeňský autosalon, ve frontě na novou Octavii Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
EpsteinBarr Odesláno 20. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2020 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Xenomorfus Odesláno 20. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2020 Tvl, ten buzničkový pletený náramek
EpsteinBarr Odesláno 20. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2020 Po dvoch flasiach cerveneho Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se