Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak moje první spyphoto ... hodinky asi nepoznáte, byly to RLX GMT... nositele asi představovat netřeba

Nevim, co to je za cloveka, ale ten proti nemu pripravuje lajnu, nebo ne ? :)

Odesláno

Včera večer cca 19:30 - 20:30, ulice Jindřišská, Bistro Špejle.

Borec u stolu vedle mě, v podstatě jsme seděli vedle sebe, na ruce Moony na tahu :)

Referenci netuším, ale všechny subcifry černý, stejně jako cifr, a všechny ručičky takový "plastově" bílý.

Celkově hezký pokoukání, ale na spy photo ani na kozu jsem fakt neměl koule  :smoke:

Odesláno

Je fakt, že bez tý fotky je to takový o ničem. Někdo se v tom popisu sice může poznat, že to byl v tu a tu hodinu tam a tam on, ale ty špiónský fotky tomu dávaj úplně jinej rozměr. Takovej ten adrenalin dostanu po hubě nebo nedostanu :D Navíc jak říkaj na zahraničních fórech - "photo, or it didn´t happen". 

Proto smekám před Andym co sem pořád láduje za úlovky. Já se, pokud to jde, taky snažím fotit, ale fakt je, že jsem dlouho na nikom nic zajímavýho neviděl.

Odesláno

Povidlacku, mam to uplne stejne. Hecnout se a udelat tu fotku me proste strasne bavi. Ted jsem taky dlouho nic nevidel az vcera ty Fortisky.

Svejma ulovkama mi ale delas radost, taky se ti jich dost povedlo ;)

Odesláno

V Miami na příletech imigrační oficír pepsi gmt master, vytahnout telefon jsem nemel koule, ale oficirrikal, ze jsou 25 let stare, dostal je od taty a pocita s tim, ze je jednou preda synatorovi. :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...