Karussell Odesláno 2. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2022 Portuguese edition FA Jones Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
balonovy.letc Odesláno 10. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2022 Invicta Full Gold Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
balonovy.letc Odesláno 10. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2022 A tady něco od Junghans? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 10. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2022 Jste se fotili navzajem ne??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathann Odesláno 10. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2022 Budapešť, recepce hotelu. Nevím, zda jsou pravé, ale i tak úlovek. Takže mám radost. Typek se tvářil jako fanoušek, tak proč ne.... A jeho angličtinu bych chtěl mít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 10. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2022 Ty brďo, to jsou slušný fejky ty Rolexky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 11. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2022 Spyfoto po dlooouhe dobe. Kolega z nove prace prijemne prekvapil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave123 Odesláno 12. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2022 Dneska v autoškole echt gold Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 12. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2022 Doufám, že jsi nezapomněl dát kozu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave123 Odesláno 12. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2022 Se přiznám, to mě tedy nenapadlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 12. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2022 Prosím, poučte neználka, čtu to tu už poněkolikáté, ale pořád mi to ne a ne docvaknout s tou "kozou" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 12. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2022 @Radik nepamatuju si to přesně, ale bylo to něco jako - normálně přijdeš za ženskou a řekneš jí: můžu vám podojit kozy?A když ti nedá facku, patří do sekce Ženy a hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 12. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2022 Koza je ještě větší legenda než sloník. To si fakt musíš najít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 12. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2022 @ragu dík, dobrý vědět, kdyby náhodou někdo zahlídnul mě a tu kozu zkusil @BertJó, sloník by byla moje druhá otázka do patřičnýho vlákna Tak aspoň už mám plán na dlouhý zimní večery Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 12. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2022 @Radik že seš to ty https://forum.chronomag.cz/topic/17759-v%C5%A1eobecn%C3%BD-sign%C3%A1l-chronomagu/page/4/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 12. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2022 @ragu díky, člověk se prostě pořád učí... Jó, 2009, to jsem tu ještě nebyl! To jsem fakt netušil, že to má až tak starý kořeny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fugass Odesláno 13. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2022 SDDS Cameron, tak půl metru od hlavy:-). No, byl jsem jako spravnej spion Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 13. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2022 Mam to extra ulozene…. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 13. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2022 Tak konečně se po deseti letech tady trochu orientuju. A teď schválně - kdo jste to už někdy použil a s jakým výsledkem? Pořád tu jen čtu "kozu jsem nezkoušel". Na tohle bych já gule teda neměl, abych ze sebe udělal blbce, až by to nebyl chronomagor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OWG Odesláno 13. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2022 před 1 hodinou, Radik napsal: Tak konečně se po deseti letech tady trochu orientuju. A teď schválně - kdo jste to už někdy použil a s jakým výsledkem? Pořád tu jen čtu "kozu jsem nezkoušel". Na tohle bych já gule teda neměl, abych ze sebe udělal blbce, až by to nebyl chronomagor Ja zkusil pouze jednou v Havířově v kavárně na staršího pána, který měl na ruce modré vintage Suby v bicoloru. Vypadaly ze to nebudou fíky, no nepochodil jsem a tehdy se na mě i paní co stála zamnou, dívala divně od té doby jsme to už nezkusil na nikoho a pouze chválím ve stylu “pěkné Orienty, Seika, Tudory….” Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se