Martin JJJ Odesláno 19. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin JJJ Odesláno 19. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin JJJ Odesláno 19. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2022 Hurá výlet do minulosti... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 19. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2022 před 9 minutami, Martin JJJ napsal: Hurá výlet do minulosti... Kde ses to nacházel? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin JJJ Odesláno 19. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2022 před 3 minutami, DarylVanHorne napsal: Kde ses to nacházel? Hádej.... :-)))))) Původně výlet na Greenwich mrknout na tu světočáru, ale v rámci expozice celého toho ancáblu jsou kromě dalekohledů na observatoři, vystavené také hodiny, které sloužili astronomům....(jak kapesní, přesýpací, náramkové a jiné různé atypické mechanické hodiny). Nicméně část kolekce je zaměřena i na standardní náramkové hodinky "současnosti". Docela mě to překvapilo, že tam něco takového mají.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin JJJ Odesláno 21. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 23. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2022 Není to někdo zdejší? Slušná sbírka kapsáčů! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 23. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2022 Takovou vystavku bych potreboval. Nevite nekdo kde sehnat? Teda bez tech quartz kapsacu samozrejme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 24. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2022 Nejsou to spíš nějaké moderní rádobykapsáče...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rado74 Odesláno 25. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2022 před 9 hodinami, kdojinej napsal: Nejsou to spíš nějaké moderní rádobykapsáče...? Presne tak, niekedy to predávali "pre zberateľov" v novinových stánkoch za pár éčok, nedávno som dvoje vyhadzoval ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 25. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2022 V 23. 11. 2022 v 18:13, Lucky Lucaso napsal: Takovou vystavku bych potreboval. Nevite nekdo kde sehnat? Teda bez tech quartz kapsacu samozrejme. před 11 hodinami, kdojinej napsal: Nejsou to spíš nějaké moderní rádobykapsáče...? před 1 hodinou, rado74 napsal: Presne tak, niekedy to predávali "pre zberateľov" v novinových stánkoch za pár éčok, nedávno som dvoje vyhadzoval ... Díky za rozšíření obzoru. Je vidět, že kapsáčům moc neholduji, tak jsem je ani blíže nezkoumal. Škoda, doufal jsem, že jsou to mechaniky a vlastník se ozve jako člen fóra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 28. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2022 Normalne si chvili kratim jinak, ale let ma zpozdeni a neni moc co delat. Talos, na ruce DJ41 nebo DJ2, to uz je pod moji rozlisovaci schopnost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 5. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2022 K DJ2 se nabízel i jubilee? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 7. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2022 Dneska jednání s novým zákazníkem, on na ruce BREITLING SUPEROCEAN HERITAGE 46, modré a na meshi. Moje nej snové hodinky. Jeho kolega TISSOT SEASTAR. Já SEIKO SRP637, no takový divers meeting. Nemohl jsem odtrhnout oči od těch Brajtlí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 9. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2022 IWC chrona na palubce u produktových fotek Mercedes-AMG S 63 E Performance: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 11. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2022 V centru Vídně se tváří že mají všechno... Skydweller jsem už nefotil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 11. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2022 Livigno Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Monolith Odesláno 12. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2022 Krasa strida nadheru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 12. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2022 před 1 hodinou, Monolith napsal: Krasa strida nadheru Co to je, vintage sekce v Hodinarstvi Bechyne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 12. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2022 před 2 hodinami, Monolith napsal: Krasa strida nadheru A pak že to nejde dolů, vždyť to už jsou pěkný ceny! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se