FiXilVer Odesláno 19. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2012 BA - Billa v mlynskej doline - prave teraz pan okolo 50 na ruke panerai 312 na origo ciernom krokodilovy.Ziadna konverzacia nehrozi, ze zahlbeny do ananasov.. Uz asi 5 minut.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 19. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2012 V neděli večer jsem na parkovišti u Kauflandu na Vypichu zahlédl velikého Chronomága Patrika Z. Chodil po parkingu s mobilem u ucha a telefonoval a telefonoval. Na ruce měl nějaké hodinky na tahu s černým cifrem, nebylo vidět co. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamo Odesláno 19. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2012 včera v brně v olympii v kavárně pan s macbookem pro a iphonem 4 na stole a řekl bych novýma černýma bondovkama na ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 20. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2012 Dnes cirka v 9.00 pán ve firemní oktávce ( modrá s polepem firmy ).Podle tahu na 100% bondovky, víc jsem neviděl - trošku to nešetřil :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 20. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2012 V poslední době je to dobré - nejdřív zákaznice s asi 18-letým synem - ona zelené Suby, on nové GMT Mastery, super rodinka, zajímalo by mě, co nosí otec A včera zákazník moc hezký Grand Carrery. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamo Odesláno 20. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2012 Dnes na kontrolním dnu měl pán v červeno-bílé košili moc hezké speedmastery day-date. Ale moony jsou moony. A kromě toho měl stejné pero Lamy jako mám já Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 20. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2012 Dneska na obede v jidelne Kanas v technologickem parku chlapik Stowa Marine Original Black. Pekne hodinky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.D Odesláno 21. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2012 Dneska na Masarykově nádraží v PRaze někdo tyto krásky - jsou fakt super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 21. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2012 Dnes v metru, trasa A, pán v modré košili a na ruce Zenith Defy v chronu, s bílým cifrem. Koukali jsme si na zápěstí a pak vystoupil, někdo místní? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 21. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2012 Dnes Mikulov, Ital na hotelu, RLX GMT IIC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 22. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2012 Vcera vecer pri venceni psa chlapik (bile polo tricko s cervenymi pruhy) s Longines Hydroconquest na kuzi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 22. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2012 V úterý navečer u Stavovského divadla - Italský kuchař Emanuele a na ruce černé Daytona Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 22. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2012 Dnešní televizní noviny na Nově, čas 13:59 na tn.cz, chlapec má pěkný Humvee. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ensi Odesláno 23. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2012 Vcera v Brne v saline, mlada slecna s midsize bondovkama, slusely ji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 23. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2012 Dnes ráno na křižovatce v Praze u Kauflandu, kousek od Divoké Šárky, pán vedle v nové 911 IWC Big Pilot... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 23. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2012 Dnes, při debatě se sousedem, co mě vytopil, koukám na ruku a vidím -IWC Mark XVII ve verzi chronograf, koukal jsem jak z jara. Nakonec z toho byl příjemnější pokec o hodinkách a až budou mít předělaný jádro, tak jsem zván na pokoukání dalších kousků. A to jsem si myslel, že rodák z Petrohradu bude patriot . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 23. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2012 Já jsem dneska potkal ve výloze Bvlgari Maserati, asi made by Gerald Genta, moc pěkné. A krom toho jsem si zkoušel Nadalovy Richard Mille, fakt lehoučké hodinky. Ale ty z titanu v automatu mi přišly lepší, než ty karbonové s ručním nátahem. Ale nejsem tenista, tak si je nekoupím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 23. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2012 Sobota Záhorská Bystrica restauracia Prí kaplnke obed. Pán v dôchodkovom veku v relatívne osumtelom nevyraznom oblečení a na ruke daytony bicolor s bielym cifernikom. Na živo v teréne vyzerajú fantasticky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 24. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2012 Dnes dopolodne zakaznik s moc peknyma Moonwatchema Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 24. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2012 chlapik co mi "capoval" zmrzku mal nejake obrozvske celozlate hodinky s ciernym stredom tahu.. podla vsetkeho to boli nejake zenith, ale netrufam si odhadnut ake... sakra, mal som sa ucit za zmrzlinara... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se