jankoxxx Odesláno 28. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2012 Myslim, že to bude spíš dávný člen noname http://forum.chronomag.cz/index.php?/user/176-noname/, je taky z Jablonce a rolexismem postižený edit.. anebo steel, pro něj platí to samýten jablonec je teda poriadn nakazeny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 28. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2012 Pěkný Orisky v Brně, Jungle Park Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 28. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2012 nebol to shag? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 28. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2012 nebol to shag? mluvil anglicky, s českou krasomilou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
delikvent Odesláno 28. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2012 Tak pocas dovolenyna mallorce Bambiliony hnusnych icewatch a tisice feju. tak jedny krasne keramicke oceany , ale particka na lodi kapitan a jeho pobocnyk Komadiery a seiko military marine jako uff nadhera (foto bude kdyz se sdari sem si vychutnaval krasnej vodotesnej analog ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 28. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2012 Dnes Berchtesgaden, mladej žaponec JLC Master Compressor. Kousek dál a výš jeden čech Daytony. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 30. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2012 Včera na cyklo závodě nejdřív v jednom stoupání starší pán Suby No Date a pak ještě při dojezdu v cíly jedny Omegy PO 45mm. Tak nějak mi k těm rukavicím a dresům ty kovové tahy neseděly, na gumě nebo NATO by to podle mě bylo lepší, nehledě na menší riziko ztráty. Místama byla kvalita asfaltu tak šílená, že ještě teď mě bolí zápěstí, celý ruce a ramena, ale předpokládám, že hodinky to zvládly. Zbytek účastníků digitálky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 30. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2012 Yachtmastery. Na první pohled působí trochu kolotočářsky, ale jsou nádherný. V pátek jsem je viděl naživo, měl je na ruce nějaký hokejista Spartaku Moskva, přistoupil do výtahu v hotelu, nepozdravil, tvářil se jako velký borec. Naštěstí dostali večer od Dinama Riga nakládačku, i když to bylo těsný. Hodinky vypadají dobře, bez bicoloru v bílým zlatu s Pt lunetou by se mi určitě líbily ještě víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 30. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2012 V prodejně bot zn. Loake na Újezdě v Praze... slečna prodavačka bico Daytony a pan prodavač Moonwatch. Mimochodem velice příjemný obchod.Šel jsem kolem toho kvelbu už několikrát, asi tam vlezu a nějakou tu křusku ozkouším, když tam má obsluha styl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slim_brno Odesláno 30. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2012 V pátek jsem je viděl naživo, měl je na ruce nějaký hokejista Spartaku Moskva, přistoupil do výtahu v hotelu, nepozdravil, tvářil se jako velký borec. Naštěstí dostali večer od Dinama Riga nakládačku, i když to bylo těsný. Hodinky vypadají dobře, bez bicoloru v bílým zlatu s Pt lunetou by se mi určitě líbily ještě víc. Mít je na ruce tak se taky tvářím jako borec! Bicolor nemám rád, ale k těmhle pásne Naživo jsou podstatně hezčí než na fotkách... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlcak Odesláno 2. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2012 Dnes na jednání mimo jiných kousků Panerai PAM00113. Celkem se k obleku hodí, jen mi nesedělo, že je dotyčný neměl na kůži ale na té černé gumě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 2. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2012 Brno Vankovka - 1 x Sinn U1 a 1 x IWC Big Pilot (starsi verze ref.5002). Oboji parada! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lastam Odesláno 3. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2012 predevcirem jeden rusak na ruce zlaty breguety, toz hezke byly:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 7. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2012 Posledne dva dni: Omega DE VILLE, Seamastery, Cartier (nejake obdlznikove ).... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
st1g Odesláno 8. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2012 Ve středu v Carollinu... Pan hodinář Městka keramické Rolex GMT MASTER ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas84 Odesláno 9. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2012 Při procházce po hodinářstvích jsem narazil na značku Garet. Znáte ji někdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 9. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2012 Dneska kolem jedný v Praze na Čerňáku v Mekáči maník v růžový košili, vyskládaný všechny svoje propriety na stolečku - mobil/různý krámy/modrý Omega PO...někdo z vás? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 9. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2012 Na rentgenu (Vinohrady) IWC Aquatimer, někdo místní ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 10. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2012 Dneska jsem viděl nový keramický PO. Pěkný blejskavky, vedle nich moje U1 vypadaly jako šedý popelky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Boss_ Odesláno 10. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2012 Chopard Mille Miglia - golfik v Kostelci u Zlina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se