Přejít na obsah

Co jste kde viděli

safi

Doporučené příspěvky

Tak pocas dovolenyna mallorce Bambiliony hnusnych icewatch a tisice feju. tak jedny krasne keramicke oceany , ale particka na lodi kapitan a jeho pobocnyk Komadiery a seiko military marine jako uff nadhera (foto bude kdyz se sdari sem si vychutnaval krasnej vodotesnej analog :) )

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Včera na cyklo závodě nejdřív v jednom stoupání starší pán Suby No Date a pak ještě při dojezdu v cíly jedny Omegy PO 45mm. Tak nějak mi k těm rukavicím a dresům ty kovové tahy neseděly, na gumě nebo NATO by to podle mě bylo lepší, nehledě na menší riziko ztráty. Místama byla kvalita asfaltu tak šílená, že ještě teď mě bolí zápěstí, celý ruce a ramena, ale předpokládám, že hodinky to zvládly. Zbytek účastníků digitálky.

Odkaz ke komentáři

Yachtmastery. Na první pohled působí trochu kolotočářsky, ale jsou nádherný.

V pátek jsem je viděl naživo, měl je na ruce nějaký hokejista Spartaku Moskva, přistoupil do výtahu v hotelu, nepozdravil, tvářil se jako velký borec. Naštěstí dostali večer od Dinama Riga nakládačku, i když to bylo těsný. Hodinky vypadají dobře, bez bicoloru v bílým zlatu s Pt lunetou by se mi určitě líbily ještě víc.

Odkaz ke komentáři

V pátek jsem je viděl naživo, měl je na ruce nějaký hokejista Spartaku Moskva, přistoupil do výtahu v hotelu, nepozdravil, tvářil se jako velký borec. Naštěstí dostali večer od Dinama Riga nakládačku, i když to bylo těsný. Hodinky vypadají dobře, bez bicoloru v bílým zlatu s Pt lunetou by se mi určitě líbily ještě víc.

Mít je na ruce tak se taky tvářím jako borec! Bicolor nemám rád, ale k těmhle pásne smile_anim.gif Naživo jsou podstatně hezčí než na fotkách...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...