hulk Odesláno 11. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2012 jo jo, mas recht:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman1208 Odesláno 11. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2012 (upraveno) Tak to je naprostej masakr . Tomu říkám sbírka (mám na mysli ten příspěvek od Moty123 v 21:07) Upraveno 11. listopadu 2012 uživatelem Roman1208 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 11. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2012 (upraveno) Na to by se dala použít hláška (pouze lehce upravená) z jednoho kultovního českého filmu:smile_anim: - A co to tu máte? - Hodinky - Hodinky - Hodinky A co tady? - Hodinky - Hodinky Upraveno 11. listopadu 2012 uživatelem Moty123 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 12. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2012 Taky jsem narazil na neskutečné téma Pán si s tím dal teda práci ODKAZ Zajímalo by mě, jak se každé ráno pere s otázkou "tak co si dnes vezmu na ruku" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 12. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2012 Nijak. Každý den si koupí nové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 12. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2012 Nijak. Každý den si koupí nové Ano, to by zřejmě odpovídalo vzhledem k počtu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VasekN Odesláno 12. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2012 (upraveno) Ve Varech kousek od Kolonády v jednom krámku, hned ve dvou provedeních .... Roger Dubuis Excalibur Skeleton Double Flying Tourbillon Upraveno 12. listopadu 2012 uživatelem VasekN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Schumi666 Odesláno 12. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2012 Taky jsem narazil na neskutečné téma Pán si s tím dal teda práci ODKAZ Ty v**e! A můj fotr nesbírá ani známky.... :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthew Odesláno 13. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2012 dneska jsem viděl na ruce svýho cvičícího ve škole oblekový Stowy... obvykle jsou tam usazený Carrery, tím u mě z konzumenta horlogerie povýšil na chronomagora Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 13. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2012 Zajímalo by mě, jak se každé ráno pere s otázkou "tak co si dnes vezmu na ruku" Jen zaboří ruku do nějakého plata a prostě jedny vytáhne . Neskutečné množství ( nemůžu říct sbírka ), prodává to asi na kila. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam99 Odesláno 13. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2012 Moc hezké Prim Spartak s hnědým číselníkem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 15. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2012 Právě u nás byla Aneta Savarová, ta ženská je naživo tak hezká, že jsem si vůbec nevšiml, co měla za hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 16. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2012 Včera kolem 17 v posilovne v Aquaparku Čestlice černé Hublot. Sakra nemohl jsem odtrhnout oči a uplně mě to vytrhlo z koncetrace. Sakra chlapy mám problémy cvičit a nekoukat na holky a vy mi uděláte tohle. Nechávejte je ve skříňce. Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qwuiddo Odesláno 16. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2012 Po dnešním runu na knihkupectví jsem jel domu metrem z Muzea na Hlavak a videl jsem tam suprove Edox Les Vauberts! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 19. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2012 Natrafil som na TOTO asi to tu uz bolo, len na fore som s tym zatial nestretol . Co je toto za novu modnu vlnu? ( niekto sa pekne nabali ) Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fendelik Odesláno 20. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2012 Tak právě teď při předání bytu do nájmu měl pán zlaté Hublot Chrono. Model nevím, nechtěl jsem moc civět ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 21. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2012 ak chcete niekto kupit remienok, bude dobre zlava na panatime.com. shipping na SR alebo CR je slusny, veci dojdu za 3-5 dni pohoda PANATIME.COMCYBER MONDAY WEEKEND35% OFF ....... EVERYTHING!!! Dear, Panatime is happy to announce its BIGGEST and BEST SALE OF THE YEAR! No hassles, no exclusions! Every item on our site is included! Our CYBER MONDAY WEEKEND promotion is available from Tuesday, November 20th through Monday, November 26th. Simply use Discount Code "CYBER2012" at checkout and RECEIVE 35% OFF YOUR ENTIRE ORDER! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 26. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2012 Dneska jeden muj klient v Jirkově, funglovky PO limitka Sky fall, právě koupený v Chomutově. Docela žasnul, že jsem si jich všiml. Nešly přehléhnout a tak se právní poradenství zvrhlo na diskuzi o PO. Fakt pěkně utracenej čas! Hasič Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 26. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2012 Kdyz v Chomutove tak zrejme Klenoty Provaznik, znam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brica Odesláno 26. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2012 nevím, kam to zařadit, ale toto jsem viděla Když klikneš na obrázek, hodiny se přesypou. http://lovedbdb.com/nudemenClock/index2.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se