Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tento týden na sluzebce s kolegama z Taiwanu a Texasu, celkem 16 lidi, cekal jsem v Texasu nejaky full gold dayjusty, ale z kolegu nikdo, jen jeden clovek na hotelu bicolory. A kolega z Taiwanu mel Hamilton X-patrol, ty byly moc pekny, jinak samy fashion hodinky a jedny oversized Invicty.

Odesláno

v pátek jsme byli v restauraci kalina v dlouhé a místní somelier (mistr republiky a kdo ví čeho) měl datejusty v bikoloru s lunetou s číslama. nikdy jsem takový neviděl ale vypadali tak chlapštěji než z obyčejnou lunetou. nikde je nemůžu najít ale byly podobný těmhle. jinak kdo máte rádi ve fr Côte de b?uf tak tady ho vůbec neměly špatnej

RolexDatejustTBird.jpg

Odesláno

V prodejním vlákně jsem viděl Nautilus. Byl jsem tam akorát minutku po vložení inzerátu. Měl jsem nutkání ten prodej rozmluvit, ale nemám možnost tam psát, páč asi nemám příspěvky.. Tak to někdo udělejte za mně :-)

Odesláno (upraveno)

Dnes kolem čtvrté hodiny jsem potkal na poště Olšanská chlapíka s něčím co mělo lunetu z monster, ale zároveň tlačítka na chronograf, oranžový ciferník, ale indexy byli kolečka. Nemám nejmenší tušení co to bylo. Nebyl jsem moc blízko a všiml si mého okukování jawdrop.gif

Ciferník byl podbný tomuhle, ale viděl jsem ho poměrně z úhlu takže to není na 100% :

IMG_0230.jpg

Upraveno uživatelem mic321
Odesláno

dneska s chřipkou u doktoru a koukám na ruce má Prim Sport II, tak sem mu je pochvalil, byl moc rad, ma je od svých 15 let, je mu tak 30, byly v peknym stavu

Odesláno (upraveno)

Dovolená na horách byla celkem výživná na všechny možný brajtle, ale jeden chlapík měl Teutonie quadrant v chronu... jak by řekla Vesper: "Jsou hranatý hodinky a hranatý hodinky... Tohle byly ty druhý..."

Upraveno uživatelem Locque
Odesláno

Nebyl dneska někdo z vás s dcerou v pražský hospodě Na Kopci? Nemohl jsem si tam u jednoho návštěvníka nevšimnout moc pěknejch bílejch rolád. Jestli maj nějaký hodinky možnost prolomit moji averzi vůči značce, tak tyhle...

Bylo to něco takovýhohle, ale zaprvý blbě vidím, zadruhý se nevyznám v Rolexkách, takže to mohl bejt i jinej podobnej model...

rolex-explorer-ii-orange-hand-white.jpg

Odesláno
  V 10. 3. 2013 v 15:28, USER47 napsal:

Nebyl dneska někdo z vás s dcerou v pražský hospodě Na Kopci?

Sice jsem to nebyl já, ale po návštěvě a zřanici v minulém týdnu (s Rolex na ruce) tuto hospodu / restauraci všem doporučuji :-).

Odesláno

Je to docela zvláštní pocit, když vás v hospodě obsluhuje někdo s Planet Oceanama na ruce. Ani jsem nenašel odvahu pochválit. Tak se přiznejte, jestli tady někdo z vás nedělá pingla. :)

A jenom by mě teda zajímalo, jestli to třeba nebyly fejky.

A hlavně jestli bych to poznal, kdybych se na ně mohl mrknout zblízka. :)

Odesláno

Dneska v šalině cestou na florenc týpek IWC BP...snová záležitost, nešla přehlédnout...co mě trochu zarazilo, že šly chlapíkovi tak o 5 minut napřed...ale i tak, pecka..

...jo a na václavským václaváku, zřejmě majitel hodinářství (BENY) nějaké suby, řekl bych bicolor s modrou lunetou, ale spěchal jsem...

Odesláno
  V 1. 3. 2013 v 13:01, organic napsal:

Dneska kolem půl jedenácté dopoledne jsem prolétal OC Flora do garáží a koutkem pravého oka jsem zachytil na zápěstí jednoho pána sedícího na kafíčku v PAUL hodinky slovutné značky Jaquet Droz. Někdo zdejší?

Od včerejška je mám na stole...ale jen v kalendáři, bohužel :) ...prodával je tu kdysi Mrakouš, dokonalé oblekovky...

Odesláno

mě starýho skrblíka ukecali kamarádi do drahýho hotelu na lyže a byla to teda přehlídka. většinu jsem nepoznal ale paneraje jsem napočítal troje, datejusty jsem přestal počítat ale poprvé jsem viděl suby pepsi a to byl páni pohled. nikdy jsem nechápal co se komu na nich může líbit ale když v záplavě šedivých hodinek svítí ta luneta tak je to fakt krása. pánovy jsem je pochválil a smál se na mě ještě dva dny.

fotka z netu

5115412496_03547e8145_z.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...