alky Odesláno 26. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2024 Kam jedete? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 26. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2024 před 4 minutami, alky napsal: Kam jedete? Asi do Pece.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alky Odesláno 26. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2024 Bude mrznout,dopo bude pěkná lyzovacka. Tak ať klapne první lano! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 26. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2024 před 6 minutami, alky napsal: Bude mrznout,dopo bude pěkná lyzovacka. Tak ať klapne první lano! Díkas Ráno to bude pecka, ale máme nějaký program a půjdeme me po o....ale snad to bude ještě fajnový. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 27. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2024 před 14 hodinami, alky napsal: Bude mrznout,dopo bude pěkná lyzovacka. Tak ať klapne první lano! Nakonec volali kámoši, tak jsme skončili na Pomezkách, počasí nemá chybu 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alky Odesláno 27. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2024 Jo, rozumnější volba. Já zvažuju Ještěd (jsem tam za 15 min od domu),ale po dnešní recenzi na snow asi budu doma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zacik Odesláno 28. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2024 tak nam zacal zlaty tyzden...pocasie TOP, ale snehu kur*a malo (plus najblizsich 10 dni ani vlocka). Som v Nizkych Tatroch od 20. decembra, ale dnes to bola konecne fullka, parkoviska, lanovky, krcmy. Byt majitelom tak kludne zdvihnem cenu aspon o 10E, kludne aj 20E. Uz sa tesim ked tato insta-naplavenina 6.januara zalezie znova do auparkov P.S. mam sezonku a "predbiehaci skipas", rano som bol na 2hodky, potom som zapadol do krcmy 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 29. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2024 Zdravím, žena potřebuje nové lyže. Co tyto Atomic? Já se v tom moc neorijentuju. Je rekreační lyžař, na hory jedeme občas. Díky za radu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 29. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2024 před 15 hodinami, zacik napsal: tak nam zacal zlaty tyzden...pocasie TOP, ale snehu kur*a malo (plus najblizsich 10 dni ani vlocka). Som v Nizkych Tatroch od 20. decembra, ale dnes to bola konecne fullka, parkoviska, lanovky, krcmy. Byt majitelom tak kludne zdvihnem cenu aspon o 10E, kludne aj 20E. Uz sa tesim ked tato insta-naplavenina 6.januara zalezie znova do auparkov P.S. mam sezonku a "predbiehaci skipas", rano som bol na 2hodky, potom som zapadol do krcmy Máte stejné myšlení jako ty mentálové tady u nás.... něco někde frčí, aha, to musíme hned zvednout ceny 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 29. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2024 Uplynulý vánoční týden v Jizerkách byl fajn. Nečekaně dostatek sněhu. Kvůli dětem jsme jezdili v Rejdicích, jedno dopoledne jsme byli i na Severáku. Rejdice jednoznačně lepší. Taková rozumná kombinace pro rodiče i děti. Dcera (druhá třída) se naučila snowboardovat. Poprvé umí nějaký sport, se kterým jí už neporadím. A syna se podařilo přesvědčit, aby absolvoval 3 vyučovací hodiny pro úplného začátečníka na lyžích. Sice mě instruktoři stáli přes desítku, ale výsledky jsou vidět. Nečekaně málo lidí, trochu hustěji začalo být na sjezdovce až v pátek. Fronty u vleku žádné. Akorát se synem (5 let) válčím. Nechce se nechat učit od instruktorů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr11 Odesláno 29. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2024 instruktor na Lipně individuál 1250Kč na 50min. Pro 18 letou studentku slušná brigoška, co jsem s ní tak kecal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 29. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2024 Rejdice: cca 700-750 na 50 min. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 30. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2024 (upraveno) dnes naprostá nádhera. 6 hodin na skialpech a první tři hodiny jsem nepotkal ani nohu. Pak jen par lidiček. Dav jen před Špindlerovkou, kde jsem stejně končil Upraveno 30. prosince 2024 uživatelem Ajaj 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 30. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2024 V 29. 12. 2024 v 12:09, safi napsal: Uplynulý vánoční týden v Jizerkách byl fajn. Nečekaně dostatek sněhu. Kvůli dětem jsme jezdili v Rejdicích, jedno dopoledne jsme byli i na Severáku. Rejdice jednoznačně lepší. Taková rozumná kombinace pro rodiče i děti. Dcera (druhá třída) se naučila snowboardovat. Poprvé umí nějaký sport, se kterým jí už neporadím. A syna se podařilo přesvědčit, aby absolvoval 3 vyučovací hodiny pro úplného začátečníka na lyžích. Sice mě instruktoři stáli přes desítku, ale výsledky jsou vidět. Nečekaně málo lidí, trochu hustěji začalo být na sjezdovce až v pátek. Fronty u vleku žádné. Akorát se synem (5 let) válčím. Nechce se nechat učit od instruktorů. Za mne je (bylo) nejlepší na děti Benecko, klídek a loučky, přišlo mi to vyloženě zaměřené na děti, takže žádný nalitý polena. Vše tedy tak 10 + let z5, když se tam dcery učily. Ideální penzion Šnek přímo u vleku, takže děti ven a my skrz okno fandili 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 30. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2024 před 2 hodinami, Ajaj napsal: dnes naprostá nádhera. 6 hodin na skialpech a první tři hodiny jsem nepotkal ani nohu. Pak jen par lidiček. Dav jen před Špindlerovkou, kde jsem stejně končil Pecka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 30. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2024 Máte někdo zkušenosti se značkou Siroko? Docela se mi zamlouvají jejich brýle na lyže. Ale nějak nevím. Zas se mi nechce dávat ranec za Oakley nebo 100% atp. Nebo budu rád za alternativu. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alky Odesláno pátek v 20:35 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 20:35 Dneska sjezdovka Ještěd o život.Uz v 9.rano byl kopec totálně rozoranej. Chata Pláně nám zvedla náladu, odkud se musí po svých zpět na sjezdovku, a tak tam byla pohoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno pátek v 22:48 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 22:48 @zacik nebyl jsem v Jasne snad deset let, myslíš že je totální blbost tam vyrazit na jarní prázdniny v týdnu 3-8.3? Prázdniny má TN + ZA a asi BB kraj. nebo radši Štrbské pleso/Lomnice? Chci lyžovat a nerad stojím ve frontě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno sobota v 05:32 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 05:32 Když už je tu řeč o Jasné. Je to moje srdcovka, ještě za bolševika jsme tam jezdili na lyžáky, prvně jsem tam jezdil žleby, pak s kamarády roky na lyžovačku, v létě turistika. Už jsem tam nebyl tak 5 let a děsí mě, co tam všechno vyrostlo a roste, vždyť je to jeden kopec, to nejde zvládnout kapacitně a to pomíjím stávající ceny skipasů. Pokud se týká lyžování ve Vysokých Tatrách, tak to je obdobné. Na lyže raději jinam! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno sobota v 08:20 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 08:20 Jasna uz ani cez leto, nieto este cez zimu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se