Přejít na obsah

Zimní sezóna a lyžařská výbava

Návštěvník Snow

Doporučené příspěvky

tak nam zacal zlaty tyzden...pocasie TOP, ale snehu kur*a malo (plus najblizsich 10 dni ani vlocka). Som v Nizkych Tatroch od 20. decembra, ale dnes to bola konecne fullka, parkoviska, lanovky, krcmy. Byt majitelom tak kludne zdvihnem cenu aspon o 10E, kludne aj 20E. Uz sa tesim ked tato insta-naplavenina 6.januara zalezie znova do auparkov

P.S. mam sezonku a "predbiehaci skipas", rano som bol na 2hodky, potom som zapadol do krcmy :)

79743.thumb.jpg.2e537d2085b7a0f62edd07d0be337bdd.jpg

• Haha 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 15 hodinami, zacik napsal:

tak nam zacal zlaty tyzden...pocasie TOP, ale snehu kur*a malo (plus najblizsich 10 dni ani vlocka). Som v Nizkych Tatroch od 20. decembra, ale dnes to bola konecne fullka, parkoviska, lanovky, krcmy. Byt majitelom tak kludne zdvihnem cenu aspon o 10E, kludne aj 20E. Uz sa tesim ked tato insta-naplavenina 6.januara zalezie znova do auparkov

P.S. mam sezonku a "predbiehaci skipas", rano som bol na 2hodky, potom som zapadol do krcmy :)

79743.thumb.jpg.2e537d2085b7a0f62edd07d0be337bdd.jpg

Máte stejné myšlení jako ty mentálové tady u nás.... něco někde frčí, aha, to musíme hned zvednout ceny 😵‍💫

• Like 2
  • Haha 1
Odkaz ke komentáři

Uplynulý vánoční týden v Jizerkách byl fajn. Nečekaně dostatek sněhu. Kvůli dětem jsme jezdili v Rejdicích, jedno dopoledne jsme byli i na Severáku. Rejdice jednoznačně lepší. Taková rozumná kombinace pro rodiče i děti. Dcera (druhá třída) se naučila snowboardovat. Poprvé umí nějaký sport, se kterým jí už neporadím. A syna se podařilo přesvědčit, aby absolvoval 3 vyučovací hodiny pro úplného začátečníka na lyžích. Sice mě instruktoři stáli přes desítku, ale výsledky jsou vidět.

Nečekaně málo lidí, trochu hustěji začalo být na sjezdovce až v pátek. Fronty u vleku žádné. 

Akorát se synem (5 let) válčím. Nechce se nechat učit od instruktorů. 

Odkaz ke komentáři

V 29. 12. 2024 v 12:09, safi napsal:

Uplynulý vánoční týden v Jizerkách byl fajn. Nečekaně dostatek sněhu. Kvůli dětem jsme jezdili v Rejdicích, jedno dopoledne jsme byli i na Severáku. Rejdice jednoznačně lepší. Taková rozumná kombinace pro rodiče i děti. Dcera (druhá třída) se naučila snowboardovat. Poprvé umí nějaký sport, se kterým jí už neporadím. A syna se podařilo přesvědčit, aby absolvoval 3 vyučovací hodiny pro úplného začátečníka na lyžích. Sice mě instruktoři stáli přes desítku, ale výsledky jsou vidět.

Nečekaně málo lidí, trochu hustěji začalo být na sjezdovce až v pátek. Fronty u vleku žádné. 

Akorát se synem (5 let) válčím. Nechce se nechat učit od instruktorů. 

Za mne je (bylo) nejlepší na děti Benecko, klídek a loučky, přišlo mi to vyloženě zaměřené na děti, takže žádný nalitý polena. Vše tedy tak 10 + let z5, když se tam dcery učily. Ideální penzion Šnek 🙂 přímo u vleku, takže děti ven a my skrz okno fandili 🥃😀

• Like 1
Odkaz ke komentáři

Dneska sjezdovka Ještěd o život.Uz v 9.rano byl kopec totálně rozoranej. Chata Pláně nám zvedla náladu, odkud se musí po svých zpět na sjezdovku, a tak tam byla pohoda.

Odkaz ke komentáři

@zacik

nebyl jsem v Jasne snad deset let, myslíš že je totální blbost tam vyrazit na jarní prázdniny v týdnu 3-8.3? Prázdniny má TN + ZA a asi BB kraj. nebo radši Štrbské pleso/Lomnice?

Chci lyžovat a nerad stojím ve frontě. 😉

Odkaz ke komentáři

Když už je tu řeč o Jasné. Je to moje srdcovka, ještě za bolševika jsme tam jezdili na lyžáky, prvně jsem tam jezdil žleby, pak s kamarády roky na lyžovačku, v létě turistika. Už jsem tam nebyl tak 5 let a děsí mě, co tam všechno vyrostlo a roste, vždyť je to jeden kopec, to nejde zvládnout kapacitně a to pomíjím stávající ceny skipasů.   Pokud se týká lyžování ve Vysokých Tatrách, tak to je obdobné. Na lyže raději jinam!

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...