VintageLover Odesláno 5. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2017 Kdykoli jsem neco zredukoval, hned jsem koupil neco jineho. Je to zavislot hodna lecby :-). Rizikem je i velmi snadne sireni - ja v praci nakazil dva kolegy a dokonce i kolegyni :-). ISIS by mel pouzivat jine techniky, kdyby masivne rozsiril chronomagorii, cela evropa je uz davno na kolenou ;-). Fakt bys uvazoval o redukci? Ja mam problem poustet kazdy kus....Jen něco půjde z domu, to hlavní zůstane. Nekecej, redukce? Stavíš barák, kupuješ byt? Nebo se ženíš ? :lol2: Pokud něco z toho nebo i v kombinaci je pravda, potom gratuluji !Něco takového. A děkuji. Ale jen lehká, tzn. tak 5-6 kousků dolů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 5. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2017 vychytaný jako ďas, vše v souladu, krása Díky kluci za vesměs kladné reakce. Cvakl jsem to ještě jednou více ze předu a z větší dálky. S ad to bude takhle vidět líp ... S kerkou už teď pravda těžko něco udělám. Hold to zůstane takhle.... Jinak aby bylo jasno, já jsem s tím velmi spokojen. Jak s řemenem tak s celkovým pocitem z té kombinace. Jen jsem se chtěl prachsproste pochlubit :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Odesláno 5. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2017 Díky kluci za vesměs kladné reakce. Cvakl jsem to ještě jednou více ze předu a z větší dálky. S ad to bude takhle vidět líp ... S kerkou už teď pravda těžko něco udělám. Hold to zůstane takhle.... Jinak aby bylo jasno, já jsem s tím velmi spokojen. Jak s řemenem tak s celkovým pocitem z té kombinace. Jen jsem se chtěl prachsproste pochlubit :-) Kombinace je absolutně super a ladí i s tou kérkou :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 6. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2017 @mAra_ Ja to nemyslel spatne, pocitej moji realci jako kladnou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svenda Odesláno 6. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2017 Bzučáky jsem si poslední dobou hodně oblíbil. Odesláno z mého HUAWEI VNS-L21 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 12. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2017 Dnešní chystani se do práce... Ale že se mi tam nechce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 14. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2017 1990 uz sem patri? Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 14. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2017 tohle můžeš naprat do každýho vlákna. dobrý jsou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 14. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2017 "Na mene nezáleží a ani na vekunikto ti nepovie nie" Paradni, gratuluji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 14. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2017 Máš pravdu, stačí mít elán... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 14. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2017 1990 uz sem patri? Sent from my iPhone using TapatalkSlušný progres, Martine. Pamatuji si, jak jsme oba začínali Primkama a Poljotama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 14. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2017 (upraveno) Slušný progres, Martine. Pamatuji si, jak jsme oba začínali Primkama a Poljotama. taky jsem dneska vzpominal...ja Primky a Poljoty jeste mam Ale nastupuji na Tvou cestu, mene kvalitniho, nez plnou kabelku Upraveno 14. října 2017 uživatelem Rodkopf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 14. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 15. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2017 (upraveno) @Rodkopf...jedny z mála, kde mi dává bicolor smysl a líbí se mi! Fakt super Upraveno 15. října 2017 uživatelem Ondoni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Argon Odesláno 15. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2017 taky jsem dneska vzpominal...ja Primky a Poljoty jeste mam Ale nastupuji na Tvou cestu, mene kvalitniho, nez plnou kabelku Cestu méně kvalitního? Náhodou, já si myslím, že AP jsou kvalitou super ;-) :-). ...a nemít plnou kabelku, Jak se poznáš s kolegy z chronomagu :-). A teď k tématu.. Ty AP jsou vážně super. Koukám, že všichni nějak postupují nahoru a já se zasekl na nižším stupni... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 15. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2017 Kolega určitě myslel cestu menšího množství kvalitního než plnou kabelku méně kvalitního... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 15. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2017 Samé pěkné kousky. Přihodím poslední přírustek. Zodiac Automatic Astrographic SST. Potřebují jen přelešťit sklo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 15. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2017 Tak jsou ale Mega parádní!!! Dej je do kupy, pěkně je vylesti, chvilku je ponos a pak mi je prodej :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 16. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2017 Než je dám do kupy, tam má dcera bude nosit plnovous, ale kdyby něco, tak vím kam se ozvat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 20. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2017 Astrographic jsem taky několikrát chtěl, ale zatím to nevyšlo. Máš tam ten strojek s frekvencí 36000 ?Ta vteřinová tečka je perfektní ! Dám je i sem. Včera i dnes na ruce.Jedná se o rodinné dědictví, myšleno doslova. Jenomže svoji sbírku IWCček jsem před rokem rozprášil a teď se mi už nehodí do kolekce. Tak koketuji co s nimi. V podstatě sbírkový stav. Až na korunku, kde si nejsem jistý, je vše původní a origo. A hlavně stojek cal. 89 je značený jako regulovaný do 5 poloh. To je dost raritní, protože drtivá většina strojků této řady to nemá uvedeno vůbec, a pokud má, tak regulované "jen" ve 3 polohách. Takže babo raď . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se