Návštěvník Odesláno 16. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2021 Hezký to je, já mám tyhle kérky rád. Gratuluji. Takhle to je úplně fertig nebo budeš ještě pokračovat? Já nevím, kluci říkali, že to jedním nekončí, . Jen pořád přemýšlím, kde to máš. Napadá mě stehno, vana, prdel, ale já mám bujnou fantazii Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 16. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2021 Diky. Jestli budu pokracovat, tezko rict. Nejaky napad by se nasel, ale ze bych jako musel hned zitra pod jehlu, no nevim A je to na prdeli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 16. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2021 před 8 minutami, nickolas napsal: A je to na prdeli. Vydloubněte mi voči, já to nechtěl vidět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 16. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2021 No, někteří říkali, že barona Prášila na kouli, musím mít jedině na kouli. Tak myslím že to je ještě dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ismit Odesláno 11. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2021 zdar! ano, jak už tu padlo, kvalitní předloha je základ. poprvé zkouším tu hojicí fólii a zatím dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 11. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2021 Folie se mi sloupla asi po hodine, dvou. Pak uz jsem jel suchy proces a bylo to v pohode. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 11. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2021 Ismite, předloha skvělá, sluníčko, kytičky, beruška, poznal - dobrý. Ale to na fotce vpravo dole, to je použitý prezervativ ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gres Odesláno 11. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2021 Tipl bych mracek Ale jinak od decek mam udelanou komplet nohu od lehce nad kolenem po kotnik a s prehledem ze vsech tetovani co mam tyhle budej nejvic pozornosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ismit Odesláno 11. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2021 (upraveno) nickolas: hele, já jsem měl předepsáno: cca 36 hod potravinová folie, měnit co 8 hod. Pak jsem teprve nalepil nálepku, a to na 5 dnů. Teď jsem si šel chvíli zaběhat, doufám, že se to moc nezapaří... Po sundání teprve mazat. Tak jsem zvědavý. Bert: teda, tys mi dal! Já jsem hledal někde v těchto kvadrantech, zoomoval, zesvětloval a až pak mi to docvaklo. Upřímně s autorkou předlohy řešíme zatím věci jako: co to znamená "přemluvit", nebo drtíme počítání do 5ti. Gres: ano, je vidět, že se vyznáš - ke sluníčku přece patří mráček. Jasně, pozornost naprosto chápu. Pro mě jsou obrázky vlastních dětí vlastně nejsmysluplnější motivy k tetování, ale je jasné, že to není pro každého... Upraveno 11. září 2021 uživatelem ismit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 12. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2021 Tyhle dětský náměty se mi líbí, vlastní návrháře ale nemám, a haranty na pískovišti přemlouvat nebudu, tak budu muset mít zase další Old school. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 8. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2021 (upraveno) Tak přidám další námět po delší době ….. a konečně zvečněn můj avatar Upraveno 8. října 2021 uživatelem Lobber Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 11. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 11. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2021 Magore Pecka!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 11. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2021 před 6 minutami, Frantik napsal: Magore Pecka!!!! Dík, teď už ale nemůžu nosit nic jinýho! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 11. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2021 Musíš jedine pak ten obrázek interpretovat jinak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 12. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2021 před 13 hodinami, pciza napsal: Hezký...Voky umí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 12. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2021 před 14 minutami, Tondaa73 napsal: Hezký...Voky umí. Díky. Jo Voky je borec! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 12. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2021 Ty kráso, tomu se říká oddanost značce, né, že bys jich měl málo super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 12. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2021 před 2 hodinami, Moty napsal: Ty kráso, tomu se říká oddanost značce, né, že bys jich měl málo super Jo už jsem dlouho nic nekoupil, tak jsem si alespoň udělal radost takhle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 18. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2021 (upraveno) Po letech úvah bych konečně chtěl začít reálně pracovat na rukávu. Poradíte pls vhodného tatéra/studio, ideálně vlastní zkušenost. Klasicky mam v hlavě bordel, chtěl bych tam milion věcí, ani pořádně nemam vybranej základní koncept, takže někoho, kdo je taky schopen a ochoten o tom prohodit pár slov, poradit/navézt nebo na féra říct, že je to a to kktina. Praha. Hradec. A okolí best. Díky Upraveno 18. listopadu 2021 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se