Roman I. Odesláno 4. října Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října Si o vikendu zajdu na par cernych…. Omluva, je to cerstvy a syrovy 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 4. října Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října před 4 hodinami, Roman I. napsal: Si o vikendu zajdu na par cernych…. Omluva, je to cerstvy a syrovy Fajnový Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 4. října Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října před 6 hodinami, Roman I. napsal: Si o vikendu zajdu na par cernych…. Omluva, je to cerstvy a syrovy Jo, je hezkej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 5. října Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října (upraveno) Pekny. Priznam se, ze tema s tukanem jsem neznal, tak jsem si aspon trochu rozsiril obzor "Tukanovití v jejich hnízdech souhlasí/Guinness je dobrý pro tebe/Zkus jedno dne a uvidíš/co jedno nebo tukan dovede." https://cs.m.wikipedia.org/wiki/Guinness Upraveno 5. října uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman I. Odesláno 5. října Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října Jsem rád, že se vám líbí a děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 4. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu Tak Ivan (Casabo) uz to chysta a ja se psychicky pripravuju pomoci jidla a piva . Doufam, ze to bude dobry. Pokud se do vecera nic nelipnu, tak neni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 4. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu Toz tak. Jen ten xicht se to svepomoci dost blbe foti, protoze se to samozrejme ruzne krouti, nehlede na to, ze levou rukou mi to foceni nejak vubec nejde . Jinak spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jone Odesláno 5. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu před 2 hodinami, warann napsal: Toz tak. Jen ten xicht se to svepomoci dost blbe foti, protoze se to samozrejme ruzne krouti, nehlede na to, ze levou rukou mi to foceni nejak vubec nejde . Jinak spokojenost. …highway to hell Pěkně, pi.o, pěkně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 8. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu Fumino Furuhashi 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 14. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu Tak jo, konečně první tetování, kterým se můžu i pochlubit 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snow Odesláno pátek v 05:04 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 05:04 (upraveno) Kdysi jsem dostal za tohle vlákno Ban na týden. Opravdu jsem měl těžké výhrady. Pak jsem se rozvedl a narazil si dívku, která je tetovaná opravdu nádherně. Dělal ji to nějaký frajer v Londýně. Obrázková je fakt dost. Pokérované má i dlaně. A začal jsem tomu trochu propadat. Měl jsem těžkou nehodu, koupil jsem ji od kamionu s návěsem, kdy nějaký Turek místo řízení hajal. Bylo to na A1 Ringu, který objíždí Berlín, když jdem se jel podívat za velmi nemocnou maminkou. Z fungl nového auta, spíš tanku, nezbylo nic a měl jsem hodně chycenou ruku. Škaredý pohled. Tak jsme se vypravili za Mistrem z Londýna a dopadlo to takhle. Nebyla to původní myšlenka, našli jsme na netu a proto obrázek nechtěl udělat. Musel jsem ho vysloveně uplatit, protože se mi obrázek děsně líbil. Je kolem dokola paže a končí u loktu. Upraveno pátek v 05:10 uživatelem Snow 4 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se