cigi Odesláno 21. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2014 gratuluji, honzoS - prímová klasika. Ty movado jsou tedy čistá myšlenka ...... Dělávaly se to dřív pecky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rango Odesláno 25. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2015 U mna uz cca tyzden na ruke toto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frkin Odesláno 25. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2015 To je moc pěkná paráda. Víc fotek a dat by nebylo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mathauscz Odesláno 5. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2015 Defy classic jsou jedny z mála, které bych sutečně do sbírky chtěl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 22. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2015 Jsem rád, že se naše řady značně rozšířily! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 22. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2015 (upraveno) Uklidnujici video Jsem rád, že se naše řady značně rozšířily! Upraveno 22. října 2015 uživatelem blackhead Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 22. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2015 Moooc pěkný video Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 24. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2015 Po par letech krouzeni kolem el primera jsou konecne doma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 24. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2015 Po par letech krouzeni kolem el primera jsou konecne doma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 24. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2015 Samy pěkný kousky přibývají Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 29. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2015 Je to radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deff Odesláno 26. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2015 Tak tady jsou všechny Zenithky, co mám doma. Dával jsem je už sice do jiného vlákna, ale sem asi patří spíš. -> pěkná sbírka, ty stolní jsou unikátní :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr15 Odesláno 11. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2016 Hlasim jedny Espady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T1000 Odesláno 27. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2016 Hlasim jedny EspadyVelká paráda pane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 27. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2016 Petr15: nadhezne hodinky! . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 27. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2016 Petr15: krásné hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 27. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2016 Uz jsem se hlasil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 27. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2016 Prozraď prosím, co Tě s takovým supersonikem na ruce vede k šilhání po Subech - velikost, logo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 27. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2016 Taky jsem se tě chtěl zeptat, jak se nosí- přeci jenom je to už kus železa...i když Ingy ME jsou vlastně velikostně stejná liga, takže to zas taková změna nebyla co Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 27. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2016 Tak to by mě - Suby/Zenith nepolíbeným - taky zajímalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se