Přejít na obsah

Prim Sport 2 po renovaci

Doporučené příspěvky

myslel jsem druhou fotku, na pozici sest se mi zda ze to je jakoby "doleva" od stredu prislusneho indexu... ale asi je to klam (doufam).

predem se omlouvam, jeslti mam pravdu - presne takhle jsem zruinoval bratrancovi radost z levnych hodinek s premalovanym cifrem - je celou dobu vychvaloval a kdyz jsem je videl tka rikam "a hele, neni ta trojke trosku mimo korunku?" no a od ty doby se na ne nemuze prej ani podivat :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kdyby ses podíval pořádně, všiml by sis, že je mírně pootočená luneta.

Jinak vypadají skvěle, hned bych je bral, v tom nerezu se nemusí člověl bát v létě potit :-D

Nevím, co to má společného s lunetou...

měl na mysli asi toto

post-14724-0-78086100-1373373051.jpg

ale, jednak si myslím, že to může zkreslovat fotka a jinak bych na to vůbec neupozorňoval, protože si myslím, že radost se má podněcovat a ne kazit, navíc je to IMHO zanedbatelný.

Odkaz ke komentáři

Jasně už to vidím, holt jeden o koze druhý o voze :-D

Ovšem řekl bych, že je to z části zkreslením, viz. první foto a index na 45 minutě, dle mého soudu lícuje správně, i 30-tka relativně sedí, je prostě jasné, že pořídit dokonalou fotku miláška není vůbec jednoduché obzvlášť v místech, kde je sklíčko vypouklé ;-)

Jinak se mi moc líbí, barva indexů je exklusivní a celkový dojem je na jedničku.

Upraveno uživatelem Milog
Odkaz ke komentáři

Ahoj, nechce se mi zakládat nové vlákno, tak zlusím toto. Jde o Prim Sport II, ovšem před renovací. Konkrétně má jít o dárek bratrovi k narozkám. Je dáno, že půjde o PS II v červené barvě. Zbytek je zatím otevřený, "stavba" proběhně standardně v Eltonu. Zatím mám od Ing. Krskové tyto dva rámcové návrhy. Uvítám jakékoli Vaše podněty a připomínky. Jde mi mj. o barvu lumi, provedení ruček atd. Dále řeším dno (pevné x průhledné), a to i s ohledem na to, že bych chtěl nějaké věnování, přičemž připadá v úvahu tisk na můstek, ale také např. monogram na korunku, kde by ovšem teoreticky mohla být i číslovka 40 místo monogramu. Díky za pomoc.

post-29493-0-23926900-1373972371_thumb.jpg

post-29493-0-54212300-1373972381_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Z těch dvou obrázků tu bílou. Žlutá je jak z Humbert. Zkus poptat "starou nažloutlou". Je tu pár jedinců, kteří vlastní renovované Igeny s touhle barvou lumi a ta k těm Primkám prostě sedí nejvíc (i dvojkovým). Jinak jsem taky pro plné dýnko - na to se dá taky něco udělat (akorát bych to nechal jinde, než v Eltonu) nebo ten monogram či číslovku na korunku. Toť asi za mě :-)

Odkaz ke komentáři

Takže především díky. Sice co člověk, to názor, ale i tak mi to trochu pomohlo se posunout dál. Jinak Elton aktuálně nabízí průhledné dno i na "dvojky", viz foto (jde o foto jakoužto součást nabídky rekonstrukce). Pokud jde o strojek, tak mám k dispozici kal. 683, což mě trochu víc svádí k tomu průhlednému dnu, ačkoli aktuálně se mí nejvíc zamlouvá jednodušší varianta s pevným dnem a 40tkou na korunce. Pokud jde o tu světle žlutou (na fotkách není), tak tu jsem si nechal dát na Igeny, které jsou aktuálně taky ve stavbě. Ale právě že chci, aby tyto hodninky byly jiné, proto mj. PS II. Takže to bude asi ta bílá. Tož tak :tongue_ss:

post-29493-0-50593900-1373998877_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...