feltharg Odesláno 8. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2013 myslel jsem druhou fotku, na pozici sest se mi zda ze to je jakoby "doleva" od stredu prislusneho indexu... ale asi je to klam (doufam).predem se omlouvam, jeslti mam pravdu - presne takhle jsem zruinoval bratrancovi radost z levnych hodinek s premalovanym cifrem - je celou dobu vychvaloval a kdyz jsem je videl tka rikam "a hele, neni ta trojke trosku mimo korunku?" no a od ty doby se na ne nemuze prej ani podivat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milog Odesláno 9. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2013 Kdyby ses podíval pořádně, všiml by sis, že je mírně pootočená luneta.Jinak vypadají skvěle, hned bych je bral, v tom nerezu se nemusí člověl bát v létě potit :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 9. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2013 Kdyby ses podíval pořádně, všiml by sis, že je mírně pootočená luneta.Jinak vypadají skvěle, hned bych je bral, v tom nerezu se nemusí člověl bát v létě potit :-DNevím, co to má společného s lunetou... měl na mysli asi toto ale, jednak si myslím, že to může zkreslovat fotka a jinak bych na to vůbec neupozorňoval, protože si myslím, že radost se má podněcovat a ne kazit, navíc je to IMHO zanedbatelný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milog Odesláno 9. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2013 (upraveno) Jasně už to vidím, holt jeden o koze druhý o voze :-DOvšem řekl bych, že je to z části zkreslením, viz. první foto a index na 45 minutě, dle mého soudu lícuje správně, i 30-tka relativně sedí, je prostě jasné, že pořídit dokonalou fotku miláška není vůbec jednoduché obzvlášť v místech, kde je sklíčko vypouklé ;-)Jinak se mi moc líbí, barva indexů je exklusivní a celkový dojem je na jedničku. Upraveno 9. července 2013 uživatelem Milog Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 16. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2013 Ahoj, nechce se mi zakládat nové vlákno, tak zlusím toto. Jde o Prim Sport II, ovšem před renovací. Konkrétně má jít o dárek bratrovi k narozkám. Je dáno, že půjde o PS II v červené barvě. Zbytek je zatím otevřený, "stavba" proběhně standardně v Eltonu. Zatím mám od Ing. Krskové tyto dva rámcové návrhy. Uvítám jakékoli Vaše podněty a připomínky. Jde mi mj. o barvu lumi, provedení ruček atd. Dále řeším dno (pevné x průhledné), a to i s ohledem na to, že bych chtěl nějaké věnování, přičemž připadá v úvahu tisk na můstek, ale také např. monogram na korunku, kde by ovšem teoreticky mohla být i číslovka 40 místo monogramu. Díky za pomoc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 16. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2013 Za mě bílá lumi, se žlutou mi to už přijde strakatý. A plné dýnko, asi půjdu proti proudu, ale jsou to sportovní hodinky a tam patří plné. Navíc ušetříš . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadama Odesláno 16. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2013 Z těch dvou obrázků tu bílou. Žlutá je jak z Humbert. Zkus poptat "starou nažloutlou". Je tu pár jedinců, kteří vlastní renovované Igeny s touhle barvou lumi a ta k těm Primkám prostě sedí nejvíc (i dvojkovým). Jinak jsem taky pro plné dýnko - na to se dá taky něco udělat (akorát bych to nechal jinde, než v Eltonu) nebo ten monogram či číslovku na korunku. Toť asi za mě :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 16. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2013 Za mě bílá lumi a pruhled- neni to tak historicky věrné ale působí to, podle mne, luxusnějším dojmem a pokud necháš namodřit sroubky a pekne vyvedenou 40, bude to super :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 16. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2013 Bílá lumi a plné dýnko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 16. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2013 Bílá lumi a průhledné dýnko. Pak už to ale chce i modřené šroubky, bo strojek 68.4 (ten tam bude, ne?) již není nijak zdobený a nevypadá moc valně (oproti třeba 68.3). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 16. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2013 Elton nabízí na dvojkovy Sporty pruhled? Máte nekdo foto?Videl jsem to jen na domorobo kusech, nebo u Valise. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 16. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2013 Elton nabízí na dvojkovy Sporty pruhled? Máte nekdo foto?Videl jsem to jen na domorobo kusech, nebo u Valise.Taky jsem to videl u Valise a vypadalo to moc dobre :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 16. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2013 Taky jsem to videl u Valise a vypadalo to moc dobre :-)Ale to bylo Made in Valis, ne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 16. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2013 Ale to bylo Made in Valis, ne ? To je pravda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 16. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2013 Takže především díky. Sice co člověk, to názor, ale i tak mi to trochu pomohlo se posunout dál. Jinak Elton aktuálně nabízí průhledné dno i na "dvojky", viz foto (jde o foto jakoužto součást nabídky rekonstrukce). Pokud jde o strojek, tak mám k dispozici kal. 683, což mě trochu víc svádí k tomu průhlednému dnu, ačkoli aktuálně se mí nejvíc zamlouvá jednodušší varianta s pevným dnem a 40tkou na korunce. Pokud jde o tu světle žlutou (na fotkách není), tak tu jsem si nechal dát na Igeny, které jsou aktuálně taky ve stavbě. Ale právě že chci, aby tyto hodninky byly jiné, proto mj. PS II. Takže to bude asi ta bílá. Tož tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 16. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2013 Diky za foto, s timhle zkusenost nemam. A jak se na to divam, ani mit nebudu. Plny dynko je jednoznacne lepsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
booker007 Odesláno 16. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2013 Souhlas s Financem - průhledný dýnko k nim prostě nesedí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diver60 Odesláno 17. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2013 Jak vidím tak dávají nový font v nápisu SPORT už i na PSII což mi tam nesedí. Nestačí že to zmršili na ES. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mila_T Odesláno 17. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2013 za mě určitě bílá lumi :) (ty s bílou lumi na fotce jsou moje dělali je v Eltonu loni) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 17. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2013 No, takže se nám to vyjasňuje. Zřejmě to bude s bílou lumi, plným dýnkem a zbývá pořešit, zda na korunku "40" nebo monogram. Návrhy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se