Martyp Odesláno 6. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2015 Gratuluji! Je super, že se ti podařilo skloubit vše, co jsi na hodnikách chtěl mít, navíc zpracování pouzdra a modrá v kombinaci s tím řemenem je skvělá!A jak bylo řečeno, na ruce ti sedí opravdu parádně..Užívej! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xjr1 Odesláno 6. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2015 Tak tohle jsou fakt zajímavý hodinky, užívej;-)! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 6. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2015 tombed: nafurt - ještě kaučuk na léto a hotovo. Flígry, dajvry, géčka. Stop. Ende, Schluss. Finito. Game over.:-) Jak rad bych se dopracoval k podobnemu rozhodnuti :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefanM Odesláno 6. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2015 Sympaticka volba. Pred par mesiacmi som mal ich celolestenu variantu a pustil ich kvoli novemu prirastku, co trochu lutujem. Na tejto matnej verzi mi chyba celolesteny okraj vnutornej lunety v ktorom sa odrazali indexy. Remen je paradny a s modrou farbou zazijes vela zabavy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 6. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2015 Přikládám jedno foto z Instagramu, na vysvětlenou, proč si Squale drží dvě loga. Má to historickou vazbu.Zde jde o hodinky jiné značky s pouzdrem Squale.Bund Blancpain a podobní tam samozřejmě logo žraloka nemají...Pro jedny je outsourcing důvod se pochlubit, pro druhé důvod se stydět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 6. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2015 Moc díky za info Ty vintage jsou taky dost dobré. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 6. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2015 Přikládám jedno foto z Instagramu, na vysvětlenou, proč si Squale drží dvě loga. Má to historickou vazbu.Zde jde o hodinky jiné značky s pouzdrem Squale.Bund Blancpain a podobní tam samozřejmě logo žraloka nemají...Pro jedny je outsourcing důvod se pochlubit, pro druhé důvod se stydět. Tak tyhle jsou peckovní! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 7. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2015 (upraveno) Lumi vypadá takhle - svítí to jak má.V reálu je pak vidět to, co je na druhé fotce, svítí spíše do zelena, celkem jednotně, stejně tak i jednotně jas ubývá. Vydrží slabě do rána.Po všem, co jsem měl, lumi hodnotím jako průměr.Na předchozích bočních fotkách je vidět, že lumi je nanesena ve velmi tenké vrstvě, takže pro mě je výsledek spíš kladné překvápko. edit: co mě ale překvapilo dost, jak za šera se z oranžové ručky stává vyloženě fluorescenční démon (nechytejte mě za slovo fluorescence), který září jak zvýrazňovač.Takže viditelnost ruček je skvělá od světla přes šero až po tmu. To nejde vyfotit ani zobrazit na monitoru. Upraveno 7. ledna 2015 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 7. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2015 Poslední post ke dvěma logům na cifru.Prostě nejdřív byly pouzdra s přiznaným logem Squale na cifrech odběratelů a když začali dělat vlastní i hodinky, logicky přidali další logo, protože to se žralokem už bylo etalonem kvality, ale bylo spojeno jen s pouzdry.Foto z Instagramu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 7. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2015 Lumi slušný... Ty vintage jsou boží... mimochodem, co to je účet na tom Instagramu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 7. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2015 Tak různě, #vintagediver #Squale apod.No a mně se právě na těch nových líbí to, že byť drží historickou linii, některé prvky je posouvají do současnosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 7. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2015 Musim rict ze tyhle squale jsou prvni co se mi libi, gratujulu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 7. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2015 (upraveno) Musím Bandi konstatovat, že ty tvé modré Squale mě za poslední měsíce asi nejvíc nadchly ze všech hodinek na fóru, doslova mi nalily do žil novou chronoenergii, značka, kterou jsem přehlížel, tebou hezky popsaný model, kdy ho umíš nenásilně zpropagovat, že na něj jeden dostane chuť jako na točený od Bohouše! Fakt dobře ty a těším se na jaro až je uvidím (i kdyby trakaře padaly) naživo!EDIT: Jsou squalé! Upraveno 7. ledna 2015 uživatelem tombed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 8. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2015 ...tak ještě pár detailů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladan Synek Odesláno 8. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2015 Moc pěkné, zpracování pouzdra vypadá famózně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 8. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2015 Pane jo, to je krasa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 12. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2015 V těch pár textech, které jsem ke Squale našel po webu, jsem se dočetl, že strojky Eta v provedení Elaboré jsou ještě dolaďovány. Mně jdou hodinky v průměru +3s denně, takže jsem maximálně spokojený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 12. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2015 Krásné detailní fotky parádních hodinek.Zajímavý povrch,( pískování??)Pro mě, co by odpůrce škrábanečků na pouzdru problém s jakoukoliv samodomo opravou.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 12. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2015 Je to fajn, ze jsou jeste nejake hodinarske firmy...nejen montazni. Protoze byt ta dana firma neumi vlastni stroj, tak tim ze bude kupovat jiz hotove a zkompletovane strojky, se nikam neposune. Prave tim, ze bude koupene strojky sama skladat a ladit, se muze dostat k in-housu. A to by mel byt cil kazde hodinarsje firmy. Kdyz si prectu to cos psal o Squale (a tyka se to i dalsich)...jak delali pouzdra pro jine, vehlasne znacky, ktere vlastni kvalitni pouzdra neumely...a srovnam to s dneskem, kdy dela pouzdra kde kdo, ale strojky kupuje, tak je to smutne. Cele se to nejak otocilo. Proc stare hodinarske firmy, ktere delaly leta vlastni strojky, zcela (nebo z velke casti) rezignovaly? Vyvoj od nuly je drahy, to je jasne. Ale vzdyt je spousta firem, ktere maji na cem stavet...nebo se pletu? Nebo to je schvalne? Nechavaji si skutecnou hodinarinu jen na top modely za balik a na ostatni serou? A my jim to zerem? Stejne jako s pecivem, kdy kupujeme zmrazene polotovary, jen rozpecene a chrochtame si jake to mame cerstve? Z financniho pohledu se tomu asi da rozumet. Kdo ma nejlevnejsi swiss in-house? Alpina, za 50000? Ne kazdy ma na hodinky za 50000. A ne kazdy chce Seiko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra.palas Odesláno 13. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2015 (upraveno) Něco k historii téhle zajímavé značky:www.hodinkee.com/blog/blood-in-the-water-water-in-its-blood-a-brief-history-of-squale Upraveno 13. ledna 2015 uživatelem ondra.palas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se