Kalifx Odesláno 13. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2010 http://www.stream.cz/video/154/424102-cesk...?word_id=212446 Tohle také stoji za to Tohle jen velice trefně vysvětluje, proč musí být nutně za dva roky konec světa... Škoda jen, že společně s těmahle idiotama to smázne i nás ostatní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 13. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2010 Ha, rozuzlení jsem málem prošvihl, byl to imho sofistikovaný fór. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník salamio Odesláno 13. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2010 Tohle jen velice trefně vysvětluje, proč musí být nutně za dva roky konec světa... Škoda jen, že společně s těmahle idiotama to smázne i nás ostatní. Bych se ani nezlobil, posledních třicet let to tady nějak za moc nestojí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Odesláno 13. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2010 Tohle jen velice trefně vysvětluje, proč musí být nutně za dva roky konec světa... Škoda jen, že společně s těmahle idiotama to smázne i nás ostatní. Mimochodem, už jsem si kolikrát říkal, proč ještě nepřišla nějaká hodinářská firma s touhle komplikací - odpočítávání času do toho konce. A nebo přišla? Já bych si to koupil. Je dobré stále vědět, kolik ještě zbývá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 13. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2010 Není to odpočet, jen takový připomenutí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 13. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2010 Kluci, smažte ty poslední prozrazovací stránky a dělejme jako že nic . Já mám LuŠtěLu rád!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M916 Odesláno 13. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2010 Kluci, smažte ty poslední prozrazovací stránky a dělejme jako že nic . Já mám LuŠtěLu rád!!! dyť my taky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 14. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2010 Pro mě je toto prozrazení největší zklamání na chronomagu za dobu, co tu jsem. Velmi jsem se u příspěvků Luštěly bavil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník salamio Odesláno 14. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2010 (upraveno) Pro mě je toto prozrazení největší zklamání na chronomagu za dobu, co tu jsem. Velmi jsem se u příspěvků Luštěly bavil. Na zklamání a nenaplněná očekávání jsme s Kalifem machři! Těší nás, že jsme v tomhle případě nezklamali . Edit: píšu si tě teda na nejbližší hospodskou psychoanalysu. Běž si teda ještě podepsat co potřebuješ, po oné seanci tvůj podpis nebude více akceptován, tvá rodina se o už to postará. Upraveno 14. března 2010 uživatelem salamio Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 19. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2010 Čtu si info k dnešnímu Uvolněte se, prosím a myslím, že salamio a Kalifx jsou jenom nastrčené figurky a maskují skutečného Luštělu. Toto vlákno tedy nabírá další rozměr. RNDr. Jaroslav Hlaváč je výzkumný pracovník v oboru malakologie, kterou zjednodušeně nazývá ?šnekařina?. Janu Krausovi přinesl ukázat unikát, který se dostal do jeho sbírky, a sice levotočivého hlemýždě zahradního. Ve volné přírodě údajně najdete jednoho takového ku milionu pravotočivých. Není divu, že pro malakologa je takový objev skutečný zázrak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flagolo Odesláno 19. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2010 Čtu si info k dnešnímu Uvolněte se, prosím a myslím, že salamio a Kalifx jsou jenom nastrčené figurky a maskují skutečného Luštělu. Toto vlákno tedy nabírá další rozměr. A to potvrzuju, na srazu ve Varech se oba, jak Salamio tak Kalifx pohybovali zásadně trhavě, s přestávkami, mohutně se kývali a i jejich slovník byl velmi chudý na výrazivo. Je tedy dost dobře možné, a ve světle nových důkazů i velmi pravděpodobné, že jsou to jen loutky vedené LuŠtěLou, který, uvyknuvší na šneky, teprve osvojuje si loutkařské umění a nechává tak své loutky ze zásady na veřejnosti vystupovat jen maskované stavem opilosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 19. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2010 Jestli se kývali,potom bylo štěstí,že neměli v ruce sekeru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 19. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2010 (upraveno) Ty voe! Fakt, ze LuSteLa existuje!!!!! Svatu nechal doma a ke Krausovi si prinesl Hugouse Upraveno 19. března 2010 uživatelem Jakubisko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 19. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2010 Svatu nechal doma a ke Krausovi si prinesl Hugouse Jestli to není další mystifikace. Co když je Hugouš ve skutečnosti Sváťa? Přece by nebral na veřejnost nějakýho nýmanda, šampion je Sváťa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 19. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2010 A není to šumák??? Stejně všechno vosliznou oba......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flagolo Odesláno 20. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2010 Není nad slímáčí gruppensex v plivátku.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 20. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2010 Ty voe! Fakt, ze LuSteLa existuje!!!!! Svatu nechal doma a ke Krausovi si prinesl Hugouse To je nějakej podvodník, todlencto! Asi to tady čte a teď si z toho našlehal mediální smetánku. To jsou dneska lidi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník salamio Odesláno 22. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2010 Ještě se musím přiznat, že od počátku jsem měl k LuŠtěLovi i ke Sváťovi poněkud ambivalentní vztah ? kdysi jsem totiž půltuctu šneků v jedné bruselské hospodě sežral. Nebylo to špatné, to ne, ale bez toho bylinkovo-česnekového másla si to moc neumím představit. Jedl jsem to tehdy poprvé v životě, tak jsem chvíli nechápal, proč mi k tomu donesli i soupravu na manikůru a takový podivný nástroj na zakrucování řas . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapo Odesláno 22. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2010 odhalil jsem identitu Luštěly - http://ocko.stream.cz/inbox/446154-inbox-lustela Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník LuŠtěLa Odesláno 25. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2010 V posledním čísle Respektu vyšel zajímavý článek. Není teda přímo o šnecích, ale o jejich nejbližších kamarádech . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se