Přejít na obsah

Nechováte tady někdo šneky?

Návštěvník LuŠtěLa

Doporučené příspěvky

Návštěvník salamio
Tohle jen velice trefně vysvětluje, proč musí být nutně za dva roky konec světa... :eek: Škoda jen, že společně s těmahle idiotama to smázne i nás ostatní. :)

Bych se ani nezlobil, posledních třicet let to tady nějak za moc nestojí...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tohle jen velice trefně vysvětluje, proč musí být nutně za dva roky konec světa... :eek: Škoda jen, že společně s těmahle idiotama to smázne i nás ostatní. :)

Mimochodem, už jsem si kolikrát říkal, proč ještě nepřišla nějaká hodinářská firma s touhle komplikací - odpočítávání času do toho konce. A nebo přišla? Já bych si to koupil. Je dobré stále vědět, kolik ještě zbývá...:)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník salamio
Pro mě je toto prozrazení největší zklamání na chronomagu za dobu, co tu jsem. Velmi jsem se u příspěvků Luštěly bavil.

Na zklamání a nenaplněná očekávání jsme s Kalifem machři! Těší nás, že jsme v tomhle případě nezklamali :).

Edit: píšu si tě teda na nejbližší hospodskou psychoanalysu. Běž si teda ještě podepsat co potřebuješ, po oné seanci tvůj podpis nebude více akceptován, tvá rodina se o už to postará.

Upraveno uživatelem salamio
Odkaz ke komentáři

Čtu si info k dnešnímu Uvolněte se, prosím a myslím, že salamio a Kalifx jsou jenom nastrčené figurky a maskují skutečného Luštělu. Toto vlákno tedy nabírá další rozměr.

RNDr. Jaroslav Hlaváč je výzkumný pracovník v oboru malakologie, kterou zjednodušeně nazývá ?šnekařina?. Janu Krausovi přinesl ukázat unikát, který se dostal do jeho sbírky, a sice levotočivého hlemýždě zahradního. Ve volné přírodě údajně najdete jednoho takového ku milionu pravotočivých. Není divu, že pro malakologa je takový objev skutečný zázrak.
Odkaz ke komentáři

Čtu si info k dnešnímu Uvolněte se, prosím a myslím, že salamio a Kalifx jsou jenom nastrčené figurky a maskují skutečného Luštělu. Toto vlákno tedy nabírá další rozměr.

A to potvrzuju, na srazu ve Varech se oba, jak Salamio tak Kalifx pohybovali zásadně trhavě, s přestávkami, mohutně se kývali a i jejich slovník byl velmi chudý na výrazivo. Je tedy dost dobře možné, a ve světle nových důkazů i velmi pravděpodobné, že jsou to jen loutky vedené LuŠtěLou, který, uvyknuvší na šneky, teprve osvojuje si loutkařské umění a nechává tak své loutky ze zásady na veřejnosti vystupovat jen maskované stavem opilosti :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník salamio

Ještě se musím přiznat, že od počátku jsem měl k LuŠtěLovi i ke Sváťovi poněkud ambivalentní vztah ? kdysi jsem totiž půltuctu šneků v jedné bruselské hospodě sežral. Nebylo to špatné, to ne, ale bez toho bylinkovo-česnekového másla si to moc neumím představit. Jedl jsem to tehdy poprvé v životě, tak jsem chvíli nechápal, proč mi k tomu donesli i soupravu na manikůru a takový podivný nástroj na zakrucování řas :worried_anim:.

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...