ATOM Odesláno 6. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2021 No snad ano Myslim ze cele to stoji na day date strojku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 6. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2021 Pochybuji ze by se vzdali skvelych ice hardened pouzder a modelu DA36 s moznosti inhauzu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 6. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2021 Jo, to doufám.. náhodou nějaký ohlasy na to ponorkový pouzdro nevíš, měl jsi to v ruce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 6. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2021 Bohuzel nemel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skipi Odesláno 1. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2021 DC76. Myslím že povedená novinka ve 41 mm pouzdře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 1. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2021 Nojo, na prvni pohled dobry, az teda na to letadylko.. ale co to zas je, “surface hardened steel”? Odkaz kdyztak zde https://www.damasko-watches.com/en/models/chronographs/the-stopped-minute-from-the-middle/dc7x/165/dc76 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 1. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2021 Hmm... Zatím mě tam teda nic za srdíčko nevzalo. Tak trpělivě vyčkávám. V pořadníku stejně čekají jiný, takže Déčka budu muset na chvíli odsunout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin151 Odesláno 1. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2021 Pořád stejné... v menším balení..............stále tištěný ciferník Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 1. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2021 Jako ze bys na pilot toolech chtel aplikovane indexy? Dzizis... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 1. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2021 Zrovna tyhle tištěné indexy bych Konrádovi nevyčítal - aspoň nejsou ohlodané jak číslice u některých pilotních chronografů + přes střed si fašoun konečně odpustil ten stupidní kříž Ten inhouse s letadýlkem á la Lemania 5100 (ale zde s mnohem hezčím rozložením ciferníků) je taky zajímavý, tloušťka jen 13,7+0.2 mm mi taky přijde fajn. Ještě že už mám přehodinkováno onačejšíma kouskama, jinak bych něco podobného možná taky "nutně potřeboval"... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 2. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2021 před 9 hodinami, Radek124 napsal: Ten inhouse s letadýlkem á la Lemania 5100 (ale zde s mnohem hezčím rozložením ciferníků) je taky zajímavý, tloušťka jen 13,7+0.2 mm mi taky přijde fajn. Jo, parádny je. Ako veľmi inhouseový ten inhouse je? To je nejaká Selitta s vlastnou chrono nadstavbou, či niečo vážnejšie? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin151 Odesláno 2. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2021 před 13 hodinami, nickolas napsal: Jako ze bys na pilot toolech chtel aplikovane indexy? Dzizis... To máš pravdu, stále čekám na něco jako Ingeniour od Damaska.......ale pořád nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 2. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2021 (upraveno) @wawrik Konstrukce údajně vychází z ETA (podle tloušťky a rezervy chodu 2893-2 + nádstavba?), ale díly si prý dělají vlastní, s “inhouse” vychytávkami. Nakolik je to pravda by odpověděl hodinář, ale vzhledem k sektářskému přístupu zdejších konrádistů dost pochybuju že někdo zdejší bude mít kdy možnost vidět tuhle věc odšpuntovanou... Upraveno 2. května 2021 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 2. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2021 Ja vidim jasnou 775.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecenator Odesláno 2. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2021 před 14 hodinami, Radek124 napsal: Zrovna tyhle tištěné indexy bych Konrádovi nevyčítal - aspoň nejsou ohlodané jak číslice u některých pilotních chronografů + přes střed si fašoun konečně odpustil ten stupidní kříž Ten inhouse s letadýlkem á la Lemania 5100 (ale zde s mnohem hezčím rozložením ciferníků) je taky zajímavý, tloušťka jen 13,7+0.2 mm mi taky přijde fajn. Ještě že už mám přehodinkováno onačejšíma kouskama, jinak bych něco podobného možná taky "nutně potřeboval"... jakej fasoun? ty by sis mohl odpustit podobne stupidni kecy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 2. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2021 @Micey Máš pravdu - teď na ten "inhouse" C51-6 koukám a evidentně se nestydí ani za původní označení 7750 na základně. Tím spíš mi přijde skoro jako div, že se s tím při WR100 dostali pod 14mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 2. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2021 před 4 hodinami, Radek124 napsal: @Micey Máš pravdu - teď na ten "inhouse" C51-6 koukám a evidentně se nestydí ani za původní označení 7750 na základně. Tím spíš mi přijde skoro jako div, že se s tím při WR100 dostali pod 14mm. Co je na tom divné? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Erendil Odesláno 16. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2021 Oni přece otevřeně psali, že zatím inhouse na chrono nemají. Používají vysoce modifikovaný Valjoux 7750. Kompletní inhouse mají na tříručky (DK30 a DK31) a mimostřednou vteřinovku (DK14, DK15, DK105). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bacil.357 Odesláno 20. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2023 (upraveno) Koukám Damasko dává k hodinkám i náhradní řučičky.. Upraveno 20. října 2023 uživatelem bacil.357 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 18. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2023 Mně přijdou hodně povedené, navíc čím víc ručiček, tim víc Damasko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se