Přejít na obsah

Damasko - novinky

Heky

Doporučené příspěvky

• po 3 týdnech...
  • Odpovědi 361
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Včera jsem se stavil v Regensburgu v Damasko podnikový prodejně, předat na servis DK101. Srovnal jsem je s těma novejma DK105, jsou takový.. subtilnější a možná víc načančaný, ty starý působěj víz jako tool. Ty nový kratší nožky pouzdra jsou pohodlnější a použitelnější na malý ruce, ale zase je to takový moc knedlíčkovitý - ty ostrý hrany a rovný linky na DK101 mi jedou trochu víc. To nový menší logo vypadá dobře. Strojek identickej.. fotka mě nějak nenapadla, bohužel.

Jinak kdo se mrcasí kolem Regensburgu, doporučuju návštěvu - koneckonců i to město jako takový si umim na nedělní vejlet s rodinkou představit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nějaký trochu ošklivý indexy.. takový ošuchaný to bylo. Poslal jsem foto Isabelle a prej mi zdarma vymněněj cifr, tak jsou teď na kontrole. Ono to nebylo moc vidět, spíš jen na zvětšený fotce.. no ale je to taková ta věc, že jak si jí jednou všimneš, už nečumíš na nic jinýho:)

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...
  • po 2 týdnech...

Aj, no tak to ti přeji ať to dobře dopadne :( Jak to že jsou tak odrbaný, to mají nějáký nátěr nebo chemickou úpravu? Zajímalo by mě, jestli to tak bylo nové nebo to udělalo časem. Jinak je to Damaska takový král za nemalé peníze, takže přístup bych asi čekal taky příjemnější, jde o to kolik jim tam toho leží.

Odkaz ke komentáři

To netusim, ale asi se to udelalo casem, pac Hasna si niceho nevsiml..se hlavne tesim, az mi koncem pristiho tejdne napisou, ze zjistili, ze uz zadny cifry nemaj a co budem teda jako delat. Teda ne sami, na moje dve urgence samozrejme. To bylo pri predani kecu jak mi do tejdne poslou presnej soupis toho, co by na nich chteli resit:)

Odkaz ke komentáři

To nasere ten pristup, drzim palce at vse dobre dopadne chlape.

Odkaz ke komentáři

No řekl bych, že tady to je vidět docela zřetelně....brutal...ty indexy jsou jako od vintážek z 2. světové ;o(

Myslím, že Hasňa bude brzy potřebovat brýle jak popelníky... :-) Tak jste se Micey aspoň domluvili na nějaké kompenzaci, když ti prodal takovýhle vyčichlý hajtry? No nic, počkáme jak se vyjádří servis, napadla mě i vlhkost. Měl jsem to samé u Seika, kalibr v pohodě a indexy začali měnit barvu....

Odkaz ke komentáři

Myslím, že Hasňa bude brzy potřebovat brýle jak popelníky... :-) Tak jste se Micey aspoň domluvili na nějaké kompenzaci, když ti prodal takovýhle vyčichlý hajtry? No nic, počkáme jak se vyjádří servis, napadla mě i vlhkost. Měl jsem to samé u Seika, kalibr v pohodě a indexy začali měnit barvu....

Ja jedu podle autobazaru Monte Karlo. A tam se o kompenzacich zatim jeste nemluvilo. ;-)

Upraveno uživatelem Hasňa
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...