Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ono 10h dát může, ale v nějakém způsobu používání (a pokud není něco s Vaším OS, tak asi v jiném způsobu, než je ten Váš). Aktuální Pro novinky v testech vykazují extrémní rozdíly při stejném testu (něco jako 18h vs 5h) a to je horší problém. Apple dokonce altualizoval macOS, aby neukazoval zbývající čas. Diky těmto problémům dokonce nedostali Pročka doporučení od jedné spotřebitelské organizace v USA. Ale u 12" nic takové nebylo, pokud se nepletu.

Odesláno

Mam plus/mínus stejné zkušenosti, skoro vše dosud dalo Applem deklarovanou výdrž v řádu jednotek hodin. Tohle jsem fuckt nečekal, že dá 12" ani ne polovinu. Na netu jsem taky nezaznamenal nějakou větší vlnu řešení problémů baterií 12" tak, jako teď nový MBP. Počkam ještě pár cyklů a pak se skočim poradit do iWantu, jen pro prdel co mi řeknou.

Odesláno

Ja teda doufam, ze si to jeste sedne, nechapu, proc by prodejci lhali, by byli sami proti sobe a navic s tim maji vice zkusenosti, nez beznej uzivatel. Ja mam zkusenost, ze Vsechna Apple zarizeni v rodine mimo iPhonu nam vydrzi +- na hodinu stejne jako je udavana doba uziti, ale zalezi take co s tim clovek dela, je jasne, ze pri kancelarske praci vydrzi dele, nez pri editaci narocneho videa...

Teda, ale pokud ti vydrzi 4-5 hodin nejake normalni prace, tak bych to zajel reklamovat nebo aspon nechal zkontrolovat v servisu... V okoli mam nekolik lidi, co preslo z Air na Macbook 12 a nikdo si na tak markantni pokles baterie nestezoval...

Jinak me vydrz na novem Macbooku s touchbarem pekne stve, spolehal jsem na to, ze dam jeden den bez toho, abych musel nosit nabijecku, ale spis budu muset dalsi 2 prikoupit...

Kolega presel z Airu na 12 a stezuje si taky. Problem je ze udavaji vydrz "az ". Ne garantovanou. Na netu je spousta recenzi s kritikou vydrze baterie. Bohuzel :(

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno (upraveno)

Před reklamací poklesu stavu baterie pod 80% nominálu zkuste nejdřív stáhnout jas na minimum, ve zpřístupnění "snížit průhlednost", shodit iPhoto/Fotky (aby na pozadí nešmírovalo ksichty a scény) a deaktivovat tu krávu SIRI - a před spuštěním spuštění stopek si zakázat trubku a držkabůček.

Frekvence Intel TurboBoost je u plivníčka v themekbůčku bohužel víc než 100% základu, čemuž pak evidentně odpovídá i odběr a výdrž v okamžiku kdy procesor "zatopí pod kotlem" (což je u výše uvedených činností v podstatě furt)  <_<

PS: Co za myslitele sem přitáhlo tu babskou pavědu o "sedání" Lit-ion baterek? Nová baterka je nová a její kapacita s věkem a počtem cyklů nevyroste, i kdyby na pozlaceným hajzlíku seděla. Bez ohledu na to na kolika držkabůčcích to bylo opapouškováno a olajkováno, je to stejná kravina jako dnešní anorektická móda mít všechno (včetně baterek) co nejplacatější...   :grrr:

Upraveno uživatelem Radek124
Odesláno

Ja vydrz na MBpro 13" bez touchbaru nemeril, ale subjektivne tak 8-9 hodin klidne prace, pokud pracuju a zaroven prehravam na TV nejakej serial tak je mensi, taky hodne sezere kdyz nekde neni stabilni wifi a ntb porad neco hleda, ale jinak spokojenost, ventilator se temer nezapina, jen kdyz se dela neco narocnyho

Odesláno

iPhone 7 Plus 128GB

Záznamník občas svítí červeně aniž by byl někdy použit.

Fotografie se dvojí.

iP SE taky po update na 10.2 občas svítí červeně 

Odesláno

Ty jo kluci jestli mate na mb 12" retina vydrz 4-5 hodin tak to je docela marne a je neco spatne , to ja na svem historickem MBP ( late 2011 tusim)davam cca 6 - 7 hodin bezne cinnosti web, mail, atd .

Odesláno

Jsem vylezl ven, neco jsem chtel vyfotit a telefon mrtvej (6s). (Na displeji baterka akorat ze je vybita) ohral jsem ho v kapse, zapnul, baterka 95%, po pul minute na vzduchu zase off... a tak asi 4x.... to je ta zavada kvuli ktere se u urcitejch seriovejch cisel meni baterka?

Btw uz vam to nekomu delali? Jde to na pockani v tech Vysocanech?

Odesláno

Jsem vylezl ven, neco jsem chtel vyfotit a telefon mrtvej (6s). (Na displeji baterka akorat ze je vybita) ohral jsem ho v kapse, zapnul, baterka 95%, po pul minute na vzduchu zase off... a tak asi 4x.... to je ta zavada kvuli ktere se u urcitejch seriovejch cisel meni baterka?

Btw uz vam to nekomu delali? Jde to na pockani v tech Vysocanech?

Já stejnou závadu reklamoval u ip 6 ve Vodafonu. Trvalo to 3 týdny a dostal jsem nový, předpokládám recyklovaný, telefon.

Odesláno

2Pirx: Pár stránek zpátky máš seznam sérií kterých se to týkalo.

Jo, me se to tyka, podle toho seznamu, jen me zajima jestli to menej kvuli tomuhle, nebo jestli je to jina zavada, a jakym zpusobem ta vymena probiha.

Odesláno

Mně to dělalo na iP6 taky u 25 - 30%, byl ještě 2 měsíce v záruce, takže výměna za repas a teď OK...

Předpokládám, že záruka na problémy způsobené baterkou je snížená na 6 měsíců, že?

Odesláno

Podle Apple se záruka na baterku vztahuje na pokles kapacity pod 80% během 2 let a nebo 500 nabíjecích cyklů.

V tomhle případě to ale nemusí být jen baterkou, ale může jít i o flex s čipem pro řízení nabíjení, se kterým telefon komunikuje ohledně zbývající kapacity a způsobu dobíjení.

Odesláno

Já to reklamoval po 18ti měsících. Bude tam dle mýho nějaký čidlo na teplotu a vždy mi to vypnulo v chladu při větší zátěži telefonu, hlavně když jsem fotil. Z počátku to dělalo jen kolem nuly a níž, při baterce pod 35%. Pak se to začalo zhoršovat a vypnul mi i při +10°C a baterce 95%.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...