bubo.cz Odesláno 5. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2017 To můžou vždy. Nejen u Face ID. Nicméně nějaká alternativa pro případ kdy primární zabezpečení selže je nutné. Sent from my iPhone using Tapatalk
montemar Odesláno 5. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2017 (upraveno) to jo... jen mi nedochazi, kdyz slozity rozpoznavani rysu obliceje, tisice bodu, infra, atd... a pak staci, ze druhosledovej ciselnej kod odkouka nekdo ?pres rameno?... Upraveno 5. listopadu 2017 uživatelem montemar
bubo.cz Odesláno 5. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2017 Jo v jistém smyslu máš pravdu, ale jak to udělat jinak a lépe? Sent from my iPhone using Tapatalk
nickolas Odesláno 5. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2017 Jednoduse...zadat vlastni alfanumericky kod. Treba: 56vC-X3/h1Dj.8jTo se pres rameno okoukava dost blbe.
Porsche_911 Odesláno 5. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2017 Proc dozadu nedali Touch ID, to by byla skvela kombinace.
Radek124 Odesláno 5. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2017 S požadavkem na číselný kód při opakovaném selhání FaceID byla "ostuda" už na Keynote - ale jako nouzovka je to na dotykáči asi furt praktičtější než PIN/PUK SIM karty. Každopádně by se nemělo zapomínat že všechny tyhle krátké kódy, otisky prstů i snímání ksichtu jsou historicky spíš prostředky pro "rychlou autentizaci", než pro "neprůstřelné zabezpečení"...
Marfael Odesláno 6. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2017 Na co si dát pozor při koupi staršího Iphonu? Nikdy jsem Iphone neměl a tak nemám vůbec páru. Je za docela podezřele nízkou cenu, tak ať na něco nenarazím až po koupi... Díky
Maxel Odesláno 6. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2017 Hoď odkaz. Každopádně první podezřelé je právě nezvykle nízká cena.
Cyber Odesláno 6. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2017 tak co, kdo uz mate Xko? Mám od pátku. Aplikace upravené pro X vypadají skvěle, aplikace neupravené běží jako na malé osmičce, tedy malé s černými okraji. Některé aplikace běží přes Apple TV v horším zobrazení než ze sedmičky nebo osmičky ( černé okraje ). Rozpoznávání obličeje funguje na 99%. Podsvícení displeje jsem nastavil na 5500K bílou, protože true tone je na mě docela teplá, rychlost mobilu je úžasná. Sklo permanentně upatlaný, foťák skvělý, možnosti pracovat s rawem jsem ještě nezkoušel. Jestli máš nějaký dotaz, tak ho rád v rámci svých možností zodpovím.
panedge Odesláno 6. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2017 Dneska jsem mel X v ruce v prodejne.Je to fakt pekny,proste jak driv pusobila 4 nebo 5-sklo,kov...Po chvilce hrani mi vubec nechybel home button,gestem se to ovlada suprove.Nevidis kolik ma baterka procent,musis pouzit gesto a potahnout dolu,pak vidis procenta.Display je vetsi nez u 8plus,ale do vysky,8plus ma display sirsi.Prvni dojem skvelej,v ty stribrny(spis bila) je luxus.
Maxel Odesláno 6. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2017 Já se na to rači nepudu ani podívat, bo bych tu pak taky moch nabízet pár dní starou osmičku
Rifik Odesláno 6. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2017 Maxel: mám to velmi podobně s tím rozdílem, že už jsem se podívat byl:-( a teď červík vrtá a vrtá Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Bells Odesláno 6. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2017 Tez jsem videl a muzu s klidem rict, ze iphone vypadajici jako Samsung a dalsi krapky me nechava naprosto chladnym. Za me kdyz, tak jednoznacne 8, ten je fakt pekny a stale vypada jako iphone. Presne receno vypada presne tak, jak jsem doufal uz od 6, ale to uz jsem tu psal i pri predstaveni. Kazdopadne nazor nemenim ani po realite.
exBURN Odesláno 7. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2017 Mě u X štve to, že je ten display sice velký, ale je docela uzky, takze toho hode oreže.
panedge Odesláno 7. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2017 Mě u X štve to, že je ten display sice velký, ale je docela uzky, takze toho hode oreže.Presne tak,display mohl bejt sirsi.
exBURN Odesláno 7. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2017 Ted jsem to mel v ruce - kolega prinesl. Je to hezky, ale plusko ma display mnohem lepe rozvrzeny a pocitove o hodne vetší. Rámečky má X doslova obří, faceID taky žádný zázrak tak nevím ale zatím z 8+ menit nebudu. Ten display je fakt nejvetsi zklamání
montemar Odesláno 7. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2017 (upraveno) . Upraveno 7. listopadu 2017 uživatelem montemar
montemar Odesláno 7. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2017 Mám od pátku. Aplikace upravené pro X vypadají skvěle, aplikace neupravené běží jako na malé osmičce, tedy malé s černými okraji. Některé aplikace běží přes Apple TV v horším zobrazení než ze sedmičky nebo osmičky ( černé okraje ). Rozpoznávání obličeje funguje na 99%. Podsvícení displeje jsem nastavil na 5500K bílou, protože true tone je na mě docela teplá, rychlost mobilu je úžasná. Sklo permanentně upatlaný, foťák skvělý, možnosti pracovat s rawem jsem ještě nezkoušel. Jestli máš nějaký dotaz, tak ho rád v rámci svých možností zodpovím.diky, D., .. popravde, pro me je tezko predstavitelny, davat si pri kazde aktivaci zarizeni nekam bliz k obliceji, nedejboze primo do jeho urovne - ?face to face? .. ja vim, mel by tam byt velky uhlovy rozsah, kdy si telefon oblicej naskenuje a odemkne, nicmene je zrejme potreba pohled ocima do predni kamery... da se to faceID uplne natvrdo vypnout? jeste sken otisku prstu se prezit da, ale treba me by uplne stacil blbej ctyrmistnej kod...
panedge Odesláno 7. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2017 diky, D., .. popravde, pro me je tezko predstavitelny, davat si pri kazde aktivaci zarizeni nekam bliz k obliceji, nedejboze primo do jeho urovne - ?face to face? .. ja vim, mel by tam byt velky uhlovy rozsah, kdy si telefon oblicej naskenuje a odemkne, nicmene je zrejme potreba pohled ocima do predni kamery... da se to faceID uplne natvrdo vypnout? jeste sken otisku prstu se prezit da, ale treba me by uplne stacil blbej ctyrmistnej kod...Jasne ze se da vypnout.
jacob Odesláno 7. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2017 V říjnu jsem po roce a půl udělal upgrade z SE na 8. Trochu jsem se bál, že budu 8 prodávat a kupovat X, ale nějak odvázanej z něj nejsem. Dneska jsem ho měl v ruce dvacet minut v klidu kanceláře a asi jsem pěkná konzerva, ale jsem rád za osmičku. Jelikož jsem měl asi 3 dny Galaxy S8, musím napsat, že X má podle mě stejný problém - úzký a vysoký display. Samsung ho má alespoň opravdu až do stran, iPhone nikoliv. Absence čtečky otisku prstu je podle mě fail. Na iPhonu již několik let miluju to, že ho vytáhnu z kapsy a telefon je ihned ready. Dnes jsem viděl že X tohle nedokáže, rozpoznání obličeje v takovém úhlu prostě nefunguje. Ale asi to beru moc racionálně. Manželka ani neví co je Face ID, ale dárek na Vánoce je jasný.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se