Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Kluci, kdyby měl někdo na prodej Xko 256GB Space Grey, dejte mi prosím vědět, měl bych o jeden zájem jako náhradu za moji postarší 6ku.

Moc díky

Odesláno

Ahoj, máte někdo zkušenost s origo silikonovým pouzdrem na iP7/8? Rozhodoval jsme se mezi silikonovým a koženým. Vybral jsem silikonové a přijde mi, že to funguje jako takový ten váleček na žmolky a zvířecí chlupy... Chytá to úplně všechno kolem. Ohladí se trochu používáním? Za 900 jsem čekal trochu víc než pouzdra z ebay.

Odesláno

Já koupil právě product red, takže něco mezí, ale vidět žmolky z kapsy na tom jsou. Popravdě jsem čekal, že to bude imunní. Takže asi stejně skončím u koženého. U obou se mi líbí ten semišový vnitřek, telefon jsem měl vždycky z krytu odřený.

Mimochodem, taky vám po aktualizaci na iOS 11 na iP 7 přestal fungovat app store? Četl jsem, že je to celkem běžný, ale nějak se mi to ještě nepovedlo rozchodit. Prostě mi to nestahuje aplikace, do kolečka to che otisk nebo heslo. Nerad bych toho přechodu na Jablko začal litovat :(

Odesláno (upraveno)

On ten "novej" Appstore v iOS11 je k podělání celej, stačí se podívat jak úspěšně se těm "kreativcům" podařilo před uživateli schovat třeba přístup ke dříve/jinde zakoupenému obsahu (marketingová logika: "aplikaci nenajdu, zaplatím za jinou")... Naštěstí ještě pořád funguje kombinace s "mimořádnými" desktopovými iTunes (kolega Maxmilian budiž pochválen), ve kterých jde nákupy aplikací provádět "jako za starých časů" - a do telefonu je pak cpát buď automaticky, synchronizací a nebo "dle potřeby", ručním stažením ze seznamu zakoupených  :cool02:

Upraveno uživatelem Radek124
Odesláno

Zakúpené aplikácie sa nájsť dajú aj v telefóne. Stačí kliknúť v appstore na svoju profilovú fotku a tam vybrať možnoť zakúpené, ale musím súhlasiť, že to pekne a nelogicky zašili.

Odesláno

Jak jsem loni reklamoval ip 6, ze vypinal v chladu, tak dnes mi to udelal ip 7. Jsou jen -2 a nesl jsem ho 5 minut misto baterky aby me nesejmulo auto. To zase bude opruz s reklamaci.

Odesláno

Holt cena za designovej hliníček (co rychle ztrácí teplo) a za vymakanej napájecí obvod, co při určitém poklesu teploty "For Your Safety" (kondenzace+ztráta kapacity) odpojí baterku... Místo reklamace a následného nákupu nové kožené šprcky si radši na klíče připni pořádnou LED baterku, ať si po setmění nemusíš svítit mobilem  :cool02: 

Fenix-RC09.jpg

Odesláno

Baterek mám hafo, jen jsem si ji zapomněl vzít. Svícení není problém. Problém bude úřadování na lyžích. :-) Minule mi vyměnili telefon, tak třeba to dopadne stejně a já si mezitím koupím asi 8. A zase bude posunovačka modelů v rodině.

Odesláno (upraveno)

Nejhorší je, že ho bez powerbanky nebo nabíječky nenahodíš.

Nahodíš, já jsem vždycky 4S mnul v rukou, nebo "hladil" na zadní straně abych ten telefon zahřál. A fungovalo to.

edit: u SE se mi to ještě nestalo.

Upraveno uživatelem Z. Paul
Odesláno

Přátelé všem doporučuji se nejdřív na Xko mrknout naživo než budete divoce kupovat( dnes viděno v isetos na chodově). Já jsem byl vcelku namlsán z videorecenzí ale realita mě značně zklamala. Telefon má tloušťku a skleněný zadek jako tehdy Iphone 4, což má za následek i velký nárůst hmotnosti. Nepůsobí vůbec futuristicky ani luxusně, na pohled bych tipoval něco jako huawei apod. Když jsem potom vzal do ruky svojí sedmičku tak jsem měl pocit že spíš xko bylo starý model....má to někdo podobně?

Odesláno

Přátelé všem doporučuji se nejdřív na Xko mrknout naživo než budete divoce kupovat( dnes viděno v isetos na chodově). Já jsem byl vcelku namlsán z videorecenzí ale realita mě značně zklamala. Telefon má tloušťku a skleněný zadek jako tehdy Iphone 4, což má za následek i velký nárůst hmotnosti. Nepůsobí vůbec futuristicky ani luxusně, na pohled bych tipoval něco jako huawei apod. Když jsem potom vzal do ruky svojí sedmičku tak jsem měl pocit že spíš xko bylo starý model....má to někdo podobně?

Ne, mám to přesně opačně :)

Odesláno (upraveno)

Stejnej pocit. Na mě navíc malej display. Počkám na Xplus

Upraveno uživatelem exBURN

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...