Dráteník Odesláno 23. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2020 Koukám, že výhody staromládenectví taky nejsou k zahození. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 24. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2020 před 10 hodinami, Dráteník napsal: Koukám, že výhody staromládenectví taky nejsou k zahození. Nejhorší je nainstalovat malou asistentku/asistenta do poklidného stáří :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 25. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2020 Čautě. Potřeboval bych radu s reklamací iPhonu. Máti si koupila iPhone v Datartu (měsíc/dva zpět) a teď jí dělá nějakou neplechu - její slova, nefungujou ikonky, ať už to znamená cokoliv. Už jí to dělalo jednou, ale než s tím došla za mnou, telefon byl v pohodě. Chtěl bych to vyřešit přes tu omezenou záruku Applu, než aby se v tom hrabali někde v garáži. Nevím jak to má pořešené Datart, jestli to v prvním roce řeší přes Apple. Máte prosím zkušenosti/radu jak to udělat? Určitě máte Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 25. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2020 v prvním roce to posílají do autorizovaného servisu Apple někde poblíž tvého bydliště. Takže si můžeš ušetřit mezičlánek v podobě Datartu a zajít přímo tam. Tuto informací mi řekli v iStores, že jim to tam nosit nemusím a abych ušetřil dobu bez telefonu, mám si zajít přímo tam. My tento servis v Olomouci máme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondras_CZ Odesláno 25. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2020 dones to do strediska ITS na zelivarne... nemusis mit zadnej zarucak, podle serioveho cisla zjistej, jestli je v mezinarodni rocni zaruce a vemou ho na opravu/diagnostiku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 25. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2020 Odpoledne, až budu mít ten telefon v ruce, se zkusím proklikat podporou Apple a uvidím co z toho vyleze...snad nějaká adresa v dosahu. Na Želvu se teoreticky můžu dostat ve středu, tak uvidím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 25. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2020 Jestli má máti ten Datart za rohem, není důvod abyste to vláčeli jinam. Co jsem zažil tak s reklamacema tam nijak nezdržují - a vzhledem k tomu že neprodávají šedinu, není důvod aby se s tím pinožil kdokoliv jiný než jejich smluvní autorizák. Akorát si (v rámci zálohování) opravdu důkladně zjisti co to "nefungujou ikonky" ve skutečnosti znamená a že jde o "opakovatelnou" závadu, ať Vám nakonec místo opravy nenaúčtujou manipulační poplatek za diagnostiku nezjištené závady. Nechci se nikoho dotknout, ale lidi dnes úspěšně zapomínají že jde pořád o elektroniku, naprosto běžně po kapacitních dotykáčích šudlí mokrýma prackama a pak si rodině+sociálnu stěžujou že je "ten blbej krám" už zase ignoruje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 25. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2020 No, to je právě ono. Když nefungovaly posledně, tak s tím doběhla a telefon byl zcela cajk. Fungovala 14 dnů a dneska prej zase nefungujou. Donese mi to a uvidím co uvidím. Dostaň z mámy souvislý popis závady... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 25. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2020 Tak zatim jsem pres Mac udelal obnovu telefonu a uvidime jak se to bude chovat. Blbne ji to ve smyslu ze zamrznou aplikace. Odemkne telefon, tukne na apku, displej zcerna a nic. Po chvili chroupajici kolecko a vrati se zpet na hlavni obrazovku. Delaji to aplikace jak nativni od Applu, tak stazene. No a samozrejme se to za chvili vzpamatovalo a telefon fungoval normalne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 25. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2020 Prosim o radu: jak přesměrovat icloud emaily na jinej mail např na seznamu..? Nastavení pouze v Iphonu, nemohu to najít a mac nemam.... jde to..? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 25. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2020 nastavuješ na icloud.com Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 25. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2020 To me v mobilu nejde prave. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 25. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2020 Budu muset na pc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 25. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2020 (upraveno) @nickolas U starší paní by to bylo nezvyklé, předpokládám že i místo na úložišti je - ale nemá tam puštěný nejkaý plugin, Siri (resp. jiné věci visící na mikrofonu, GPS a nebo datech) a nebo nějakou “alternativní” pyčovinu na pozadi, co jí žere paměť a výkon? Z běžných věcí které dovedou i Mac rozpálit do ruda mě napadají třeba Mapy.cz a jejich koronašmírovač, zapnuté aktualizace na pozadí, aplikace typu “zdraví”, špatně nastavená synchronizace blbého freemailového serveru typu seznam/email.cz, nebo ucpaný/blokovaný icloud? První pomoc bývá reboot mobilu, level2 = povypínat sračky běžící na pozadí, 3 = obnova ze zálohy, 4 = čistá instalace, 5 = omlátit ten krám prodejci/výrobci o palici @tikzot Jak píšeš - na mobilu je webový icloud.com kvůli rozměru okna schválně osekaný, k nastavení přesměrování pošty tak potřebuješ buď iPad, Mac a nebo PC. Upraveno 25. května 2020 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 26. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2020 @Radek124 level 1 a 3 probehnul. Zamerim se jeste na tu 2 Koronašmír samozrejme ma... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McLennon Odesláno 30. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2020 Jakou máte zkušenost s reklamací apple? Právě mi přestal z ničeho nic fungovat macbook. Myslíte, že mi ho vymění nebo si najdou nějaký důvod k zamítnutí reklamace? Kupoval jsem před měsícem. Pokud by někdo chtěl, tak jsem to kupoval odsud. Mají zde https://www.kodino.com/cz/obchod/isetos výhodné slevy na apple zařízení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 30. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2020 Nějak nechápu proč se na reklamaci Macbooku ptáš zrovna na chronomagu a ne u dodavatele - to má být reklama na slevový server? Setos je “premium reseller”, takže není důvod aby s reklamací měsíc starého kusu dělali problémy. Teda jestli ten krám “z ničeho nic” nechcípnul v důsledku prolití kafem, prosednutím v křesle a podobně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 30. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2020 před 16 minutami, Radek124 napsal: Nějak nechápu proč se na reklamaci Macbooku ptáš zrovna na chronomagu a ne u dodavatele - to má být reklama na slevový server? Setos je “premium reseller”, takže není důvod aby s reklamací měsíc starého kusu dělali problémy. Teda jestli ten krám “z ničeho nic” nechcípnul v důsledku prolití kafem, prosednutím v křesle a podobně Vypadá to tak, první příspěvek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 30. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2020 Jak praví klasik, žádná sleva není zadarmo.Odesláno z mého SHT-W09 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 1. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2020 Zeptám se na něco, na co bych neřekl, že se někdy budu ptát a to Apple watch. Má smysl kupovat AW3? To proč právě 3 je z důvodu, že je nechci já (já bych to na ruku nedal, byť jinak jsem Apple positive), ale žena a 3ky jsou i malé 38 mm. Odrazuje mě fatk, že byť se stále prodávají, tak uvedení je z 2017, tedy 3 roky a trošku se bojím, že je brzy zaříznou co se týče podpory a pak je asi může hodit do koše. Ještě má ve hře nějaké Garminy, ale to by bylo zase do jiného vlákna, takže ty do toho motat zde úplně nebudu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se